» »

Cene stanovanj v LJ in drugod

Cene stanovanj v LJ in drugod

Temo vidijo: vsi
««
292 / 292
»
»»

Alcarinnn ::

jernejl je izjavil:

Alcarinnn je izjavil:

Torrent še kr misli da je to tako... pač je nejevoljen ker majo eni več od njega, jebiga...
Pomembno je le, da naj se država neha vtikovat v to, koliko in kaj kdo ima, kje kdo kaj gradi in podira. Naj za to poskrbi prosti trg.
Zemljiško knjigo je treba čimprej ukiniti, hkrati pa odpade potreba po tem, da bi se razni državni organi ukvarjali z zaščito premoženja. Sposobni bodo že poskrbeli za obrambo svojega premoženja, premoženje manj sposobnih pa bo pač prešlo k bolj sposobnim.

Seveda bo, nehaj sanjat...

Utk ::

jernejl je izjavil:

Alcarinnn je izjavil:

Torrent še kr misli da je to tako... pač je nejevoljen ker majo eni več od njega, jebiga...
Pomembno je le, da naj se država neha vtikovat v to, koliko in kaj kdo ima, kje kdo kaj gradi in podira. Naj za to poskrbi prosti trg.
Zemljiško knjigo je treba čimprej ukiniti, hkrati pa odpade potreba po tem, da bi se razni državni organi ukvarjali z zaščito premoženja. Sposobni bodo že poskrbeli za obrambo svojega premoženja, premoženje manj sposobnih pa bo pač prešlo k bolj sposobnim.

In kaj misliš da bi bilo drugač? Nekdo bi imel 5 ali 10, drugi 0.

jernejl ::

Utk je izjavil:

Večina tistih, ki vas drugi subvencionirajo, bi ostalo brez vsega. Tisti, ki nimajo premoženja, ne bi nič izgubili, bi pa lahko plačevali nižje davke.
Drugače bi bilo torej to, da bi trg postal učinkovit in da bi imeli tisti, ki so sposobni imeti, namesto tistih, ki niste.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jernejl ()

jernejl je izjavil:

Utk je izjavil:

Večina tistih, ki vas drugi subvencionirajo, bi ostalo brez vsega. Tisti, ki nimajo premoženja, ne bi nič izgubili, bi pa lahko plačevali nižje davke.

daj empirične dokaze za "večino"... če ukinejo zemljiško knjigo mamo eni pač orožje jebiga.

Kake nabijaš ti... komunistek... vedno se trudiš krast drugim...

Zgodovina sprememb…

jernejl ::

aj empirične dokaze za "večino"... če ukinejo zemljiško knjigo mamo eni pač orožje jebiga.
Brez skrbi, drugi ga imajo še več :)

Komunist si ti, ker bi rad, da te država ščiti, stroške pa vališ na druge. Bodi dec in podpri nevmešavanje države, pa naj prosti trg uredi situacijo.

jernejl je izjavil:

aj empirične dokaze za "večino"... če ukinejo zemljiško knjigo mamo eni pač orožje jebiga.
Brez skrbi, drugi ga imajo še več :)

Komunist si ti, ker bi rad, da te država ščiti, stroške pa vališ na druge. Bodi dec in podpri nevmešavanje države, pa naj prosti trg uredi situacijo.

Stroške valimo na tiste kot zmeraj na delovne ljudi enako kot pri penzijah, se tam tudi zavzemaš da nehamo pri ZPIZu valit stroške na druge in znižamo penzije oz. naj si sami penzijo izplačujejo aj so 40 let delali?

TorrentXL ::

feryz je izjavil:

Kaj pa zdaj blebetaš?
Ogromno stanovanj se proda tisti trenutek, ko tastare spravijo v dom. In jih hkrati prepričajo naj podpišejo papirje.

Še jaz sem ga kupil tako, je moral notar v dom, ker je bila stara na pol fuč. Prodala je vnukinja.
Kasneje je v stanovanje uletela njena mama in se drla da smo jo okradli. Ker je tamala zafurala ves keš.

Aha, boš ti s svojimi anekdotami, ki so verjetno celo izmišljene ali pa v najboljšem primeru pomanjkljive, dokazal da je tega ogromno. Sveti feryz in njegove anekdote. No, zagovorniki bolanega nepremičninskega trga radi zahtevate podatke. A boš ti tud postregel s kakim preverljivimi podatki koliko je tega? V nasprotnem je to samo prazno nabijanje, brez kakršnegakoli pomena za temo.

TorrentXL je izjavil:

feryz je izjavil:

Kaj pa zdaj blebetaš?
Ogromno stanovanj se proda tisti trenutek, ko tastare spravijo v dom. In jih hkrati prepričajo naj podpišejo papirje.

Še jaz sem ga kupil tako, je moral notar v dom, ker je bila stara na pol fuč. Prodala je vnukinja.
Kasneje je v stanovanje uletela njena mama in se drla da smo jo okradli. Ker je tamala zafurala ves keš.

Aha, boš ti s svojimi anekdotami, ki so verjetno celo izmišljene ali pa v najboljšem primeru pomanjkljive, dokazal da je tega ogromno. Sveti feryz in njegove anekdote. No, zagovorniki bolanega nepremičninskega trga radi zahtevate podatke. A boš ti tud postregel s kakim preverljivimi podatki koliko je tega? V nasprotnem je to samo prazno nabijanje, brez kakršnegakoli pomena za temo.

Takoj ko ti postrežeš da samo stari prodajajo... tu tu sta z podatki in dokazi.

Alcarinnn je izjavil:

Sploh ne vem o čem govoriš. Kaj mislim, da je tako? Zakaj bi bil nejevoljen, ker imajo eni več od mene? Vedno bojo ljudje, ki bojo imeli več od mene ali pa manj od mene (sem recimo verjetno spadaš tud ti). Sem vesel za njih oz. me sploh ne zanima. Zarad mene naj imajo 10 Ferrarijev, če jim je to užitek. Naj potujejo s privatnim letalom vsak mesec po celem svetu na dopust. Naj imajo delnic toliko, da so dividende 100 mil na leto. Problem je, da tvoji mali možgani ne razumejo kaj pišem, tako da pričakovano prideš do popolnoma napačnih sklepov.

Alcarinnn je izjavil:

Takoj ko ti postrežeš da samo stari prodajajo... tu tu sta z podatki in dokazi.

Sej ne in to nisem niti trdil. :))

Zgodovina sprememb…

Čakam da boš odstranjen z konstantnim žaljenjem, upam da te kdo prijavi...

Back on topic.

Stanovanja grejo gor po Svetu, ljudje bodo morali več delat. ne pa lenuharit da jih dobijo. Eni bomo pa na dobrem ker smo pametno prej šli v to

Alcarinnn je izjavil:

če ukinejo zemljiško knjigo mamo eni pač orožje jebiga.

:)):)):)):))

Vedno bolj sem prepričan, da si tud velik lažnivec. Ni šans, da nekomu, katerega možgani so ostali na nivoju osnovnošolca, nekdo plačuje 3k neto prek s.p. Pa to sploh ni nek nemogoč znesek, ampak za tebe je. Verjel bi samo v primeru, da gejem v Avstriji prodajaš svoje telo ali pa kaj podobnega.

Alcarinnn je izjavil:

Čakam da boš odstranjen z konstantnim žaljenjem, upam da te kdo prijavi...

Back on topic.

Stanovanja grejo gor po Svetu, ljudje bodo morali več delat. ne pa lenuharit da jih dobijo. Eni bomo pa na dobrem ker smo pametno prej šli v to

Včasih resnica boli. Vsaka resnica pa ne more bit žalitev.

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

In ne pozabiti, nikoli ne bo bolje v Sloveniji. Ce mislite da je zdaj slabo, počakajte kako šele bo.
Quack !
««
292 / 292
»
»»