Forum » Programska oprema » Iskanje podvojenih datotek
Iskanje podvojenih datotek
chrush ::
Pozdravljeni,
pozna kdo kak program, ki mi preišče datoteke na particiji in odstrani dvojnike. Delam recimo arhive slik iz telefona in vedno skopiram vse na disk v različne mape in sedaj se seveda podvajajo, pa bi jih rad pobrisal.
pozna kdo kak program, ki mi preišče datoteke na particiji in odstrani dvojnike. Delam recimo arhive slik iz telefona in vedno skopiram vse na disk v različne mape in sedaj se seveda podvajajo, pa bi jih rad pobrisal.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
neverlucky ::
Ce googlas find duplicate files, najdes kar zanimive zadetke. Bi me zelo presenetilo, ce nic od tega ne bi bilo uredu.
2f4u ::
Totalcommander, NC,
find duplicates by name, size, content.
=> še vseeno pa ne zna program sam zbrisat pravega; moraš sam "označit". To pa traja.
find duplicates by name, size, content.
=> še vseeno pa ne zna program sam zbrisat pravega; moraš sam "označit". To pa traja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč EEGOddelek: Pomoč in nasveti | 1135 (1025) | ducttape |
» | V končni verziji iOS 7 najdeni že dve luknjiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 13459 (9742) | driver_x |
» | statistika črk v stringu C++Oddelek: Programiranje | 2073 (1809) | Tutankhamun |
» | [c++]iskalnik po bazi podatkovOddelek: Programiranje | 1116 (1016) | Gundolf |
» | IP - > numeric???Oddelek: Omrežja in internet | 1466 (1224) | DeViCeD |