Forum » Pomoč in nasveti » Kje je "caka"?
Kje je "caka"?
Mitch ::
https://www.ebay.com/itm/GTX1050TI-GDDR...
Jst je ne najdem ampak je ziher "too good to be true"...
Jst je ne najdem ampak je ziher "too good to be true"...
- spremenilo: Mitch ()
bastadu ::
Še enkrat podrobno preberi opis, pod #1 je res opis grafične, pod #2 je pa opis in slika PCI-E 16X adapterja, prodajalec je iz seznama očitno namenoma odstranil grafično in očitno računa na take kot si ti, da bi misleč, da kupujejo grafično, nasedli v nakup adapterja ... You're welcome!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
Baja ::
očitno so grafične pošle, ostali pa so riserji. če hočeš kupit itak moraš izbrat adapter. če še vedno računaš da bo prišla grafina, ebay ni zate.
bastadu ::
Če bi grafične pošle, bi se to v spustnem seznamu videlo kot da je grafična Out of stock. Prodajalec je očitno iz seznama odstranil grafično z namenom, da naivnežem proda čim več adapterjev ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
Mitch ::
Ne, nisem naročil, ker sem itak ziher, da gre za nateg. Samo zanimalo me je, kje je "fora", ker drugače bi ebay odstranil oglas...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica (strani: 1 2 3 4 … 197 198 199 200 )Oddelek: Kaj kupiti | 1220852 (922) | Mr.B |
» | A sem dal preveč za to grafično (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6296 (4328) | PoStrah |
» | Geforce 1050 ti 4GB ali Amd Rx 560 4GBOddelek: Kaj kupiti | 1532 (1282) | alucard001 |
» | Mining ring-začetnikOddelek: Kriptovalute in blockchain | 1899 (1064) | Shybby |
» | kvaliteten molex na 6-pin adapterOddelek: Kaj kupiti | 2057 (1867) | Kokosvilek |