» »

MSI K7T Pro2 OC??

MSI K7T Pro2 OC??

TribesMan ::

A ma kdo izkusnje z navijanjem Durona s to plato. Uglavnem zadeve se ni zdijo zelo cudne, v BIOS-u imas okno "Voltage & Frequency settings" sam notr so pa nastavitve samo za "Spread Spectrum modulated" in "Autodetect DIMM/PCI Clk". O kaksnemnastavljanju napetosti pa se lahko kar obrises pod nosom. Se bolj zanimivo je pa to da lahko FSB spreminjas z MSI-jevim programom Fuzzy Logic iz Windowsev???. Zdej neven al mores pofarbat durona da se ti te opcije prkazejo al kaj?!?
Ce ima kdo slucajn kaksne izkusnje s to plato al pa mogoce kasno idejo nej se prosm javi.
Najlepsa vam dala!

OZZY ::

Ma mal sprobi po biosu spraminjat. Sploh ni res, da ne moreš spreminjat napetosti. tam ma pri napetosti opcijo defoult in ko prideš nanjo enostavno z page up, down spreminjaš napetost. Dej mal svojo knjigco poglej, ki si jo dobil zraven.

Mostičke na duronu pofarbaš samo v primeru, da hočeš navijat z množilnikom. Tle ni povezave z napetostjo v biosu in barvanjem.
V winsih lahkopreko fuzzija spreminjaš fsb. Ampak ne boš daleč prišel. Najbolj je duron odklenit in ga potem navijat z spreminjanjem množilnika.

TribesMan ::

Ups Mal sm zaj*** plata je verzija Lite tok da najbrz nebo nic. Jah jebiga.

sadarj10 ::

Men gre s fuzzijem na 1100 mhz,imam pa TB 900.

Kaj praviš na to????
Bistvo življenja je nabijanje proca,nemaš kej,...???!!!

msmiha ::

Kakšna verzija Light?
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

ChiefThunder ::

Za default voltažo (1.85) pobarvaj L7 mostičke. Če ti bios ne omogoča navijanja multiplayerja poglej spodnjo sliko za nastavitve mostičkov/multiplayerja; odvisno katerega durona imaš. Praviloma naj bi s pravilno pobarvanimi mostički lahko dvignil multiplayer, sam nisem zihr. Počak, da mi nekdo pritrdi.

TribesMan ::

MSI ima posebno verzijo K7T Pro2 ki je brez enega pci slota (jih ima samo 5) in brez nastavitev frekvence, voltaze in multiplyerja v BIOSU. In ta verzija se imenuje MS-6330 Lite. Sm probavu namestit BIOS od K7T Pro 2 in Pro2A. Sej vse dela sam se zmeri o nastavitve za navijanje disejblane. DAMN YOU MSI!!!;((

Pat_MaGroin ::

Oj!
Js mam MSI Pro 2 in durona 700. Mislim, da s to plato ne mores nic OCjati:-). Vsaj tko se mi zdi.Ce pa gre, se pa priporocam:)
lp

OZZY ::

Pic: Kaj ne moreš Oc. Smo oklenit moraš durončka pa bo. kako. Povežeš L1 mostičke z prevodnim materialom pa je (grafit and podobno). Na forumu je bilo že veliko napisanega o tem. imaš pa tudi pod triki in članiki (se mi zdi) napisan o tem kako stvar odklenit. Edino problem je, če si slučajno naletu na tak procesor ki nima pinov. Potem ne bo nič.
Jest mam isto kot ti msik7tpro2 in d700 pa stvar lepo deluje. Sem pa flešu še z novim power biosom za to plato, da sem dobil možnost napetosti 1,85v in pa še neke dodatne možnosti, ki so za oc uporabne (prwedvsem za hitrost rama. Če pa maš lite verzijo pa ne vem. Je bilo pa malo zgoraj o tem govora.
Ne jokaj, da se ne da in se loti dela.:D
Go with the flow.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

How to AMD Duron

Oddelek: Navijanje
401765 (1276) HyperKiller
»

Duron 600 na MSI-6330 OC

Oddelek: Navijanje
91073 (924) Terrier
»

athlon 850 oc..

Oddelek: Navijanje
7914 (794) ls
»

Nekaj malega za mozgane napenjat (OCjanje)

Oddelek: Navijanje
231429 (1084) zizi
»

kako navit DURON@MSI PRO2

Oddelek: Navijanje
121053 (885) BlackHole

Več podobnih tem