Forum » Pomoč in nasveti » Problem z frekvenco
Problem z frekvenco
žvau ::
Od kar sem si inštaliral TV OUT imem probleme z frekvenco na monitorju. Kadarkoli prižgem računalnik je vedno frekvenca na monitorju 60Hz kar je zelo moteče. Potem moram iti v nastavitve jo popraviti in potem je vse v redu dokler računalnik neslednjič ne zaženem.
Grafična kartica je Radeon 9000 128 MB, TV podpira 100Hz in naložene imam Win XP.
A kdo ve kako to rešiti ker sem jaz probu že vse, mi pa gre zelo na živce ker moram frekvenco vsakič ročno nastavljati.
Grafična kartica je Radeon 9000 128 MB, TV podpira 100Hz in naložene imam Win XP.
A kdo ve kako to rešiti ker sem jaz probu že vse, mi pa gre zelo na živce ker moram frekvenco vsakič ročno nastavljati.
tx-z ::
moj prjatu ma iste probleme s tem; sam da se mu prešalta na 60Hz k zažene TVTuner; ma pa isto grafično
tx-z
žvau ::
Aja pozabu sem povedat da je pri meni isto če gladam kakšen film preko TV OUT je frekvenca potem ko začnem delat z računalnikom 60Hz. A ve kdo kako to odpravit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV-out problemiOddelek: Zvok in slika | 1073 (928) | Mr. Wally DJ |
» | 1152x864 @ samo 60hz osveževanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1184 (1037) | ||_^_|| |
» | Kaj pa vaše oči?Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2523 (2523) | Mr.B |
» | TV-OUT Grda slika:(Oddelek: Zvok in slika | 1714 (1366) | Death Knight |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6217 (5122) | bbobst |