Forum » Kaj kupiti » DISKI ?!
DISKI ?!
Poglavarcek ::
Spet eno vprašanje glede diskov. Zanima kaj si mislite o FUJITSU diskih ( predvsem 7200 obr. ATA100 ). Kako se kej štekajo z ABITkami. Kateri disk je zdej najboljš uzet tam od 30 - 45GB, če imam ABITko.
Trenutno imam IBMa in sem z njim zelo zadovoljen in mi dobr dela na ABITki KT7A, sam mi je mal premajhen ( 9.1GB ) pa rabm večjega.
VAŠI NASVETI?!
Trenutno imam IBMa in sem z njim zelo zadovoljen in mi dobr dela na ABITki KT7A, sam mi je mal premajhen ( 9.1GB ) pa rabm večjega.
VAŠI NASVETI?!
Dax ::
Mam 5400 - ko... in dela OK, samo preglasna je... dost preglasna... pozanimi se, če je isto pri novih modelih.
Tassador ::
Sicr nimam
ABITke mam pa nov disk od fujitsa 30GB pami tko dela k urca!!CIST tih pa HITR testeru sem ga z HDtach-om pa so ble hitrosti do 19.000 obratov!!!MAm isto tastari disk 10g ibm!KUPI FUJITSU!
ABITke mam pa nov disk od fujitsa 30GB pami tko dela k urca!!CIST tih pa HITR testeru sem ga z HDtach-om pa so ble hitrosti do 19.000 obratov!!!MAm isto tastari disk 10g ibm!KUPI FUJITSU!
frudi ::
lepo je videt, da folk tako redno bere novice
Crocodile, striček Tom (Tom's Hardware) je stestiral pred kratkim nove diske in je mel o fujitsujevem zlo dobre stvari za povedat.
če zaradi zadnjih problemov z ibm-i nočeš tvegat, pol je fujitsu verjetno dobra alternativa...
Crocodile, striček Tom (Tom's Hardware) je stestiral pred kratkim nove diske in je mel o fujitsujevem zlo dobre stvari za povedat.
če zaradi zadnjih problemov z ibm-i nočeš tvegat, pol je fujitsu verjetno dobra alternativa...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hladilniki za HDDOddelek: Hlajenje in modifikacije | 939 (817) | AtaStrumf |
» | FUJITSU vs SEAGATEOddelek: Kaj kupiti | 1823 (1657) | Tomaz |
» | Mama plate za AMD procesorje in Vas izkušnje ?!?Oddelek: Strojna oprema | 1519 (1087) | gorazd |
» | IBM 45GB 7200obr/minOddelek: Strojna oprema | 1794 (1318) | Mac |
» | 5.000dem, dobro masin kdo jo najdeOddelek: Kaj kupiti | 1941 (1544) | Kovax |