Forum » Šola » Fakulteta za družbene vede Ljubljana
Fakulteta za družbene vede Ljubljana
Bikica195 ::
Lep pozdrav!
Bi mi kdo znal povedati kaj več o študijskem programu (1. stopnje) in sicer komunikologija - Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi (https://www.fdv.uni-lj.si/studij/studij... - kakšne so možnost zaposlitve po študiju, kje?
Vesela bom vseh komentarjev v zvezi s tem programom.
Bi mi kdo znal povedati kaj več o študijskem programu (1. stopnje) in sicer komunikologija - Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi (https://www.fdv.uni-lj.si/studij/studij... - kakšne so možnost zaposlitve po študiju, kje?
Vesela bom vseh komentarjev v zvezi s tem programom.
Kovač 72-45 ::
Nečakinja je v 3. letniku. Ni ji žal da se je odločila za ta študij, vem pa da kar precej jamra da nimajo dovolj prakse.
Bikica195 ::
Kovač 72-45 je izjavil:
Nečakinja je v 3. letniku. Ni ji žal da se je odločila za ta študij, vem pa da kar precej jamra da nimajo dovolj prakse.
Bi lahko v zasebno sporočilo dobila mogoče njeno e - pošto ipd., če bi mi bila pripravljena odgovoriti še na kakšno vprašanje, da ne bom preko vas spraševala?
Blinder ::
Dej raje poklici na statisticni urad RS, pa jih zaprosi za informacijo, koliko ljudi s to pa to izobrazbo je brezposelnih / na zavodu.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
NikolormousB ::
Z znanjem marketinga pa res težko pristaneš na zavodu, moraš biti že kar konkreten talent za zajebe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šola | 366403 (28595) | nejc_nejc |
» | FIŠ-fakulteta za informacijske študijeOddelek: Šola | 11816 (5888) | cheetah2 |
» | Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmiOddelek: Šola | 2586 (2280) | VelikiZnoj |
» | KAM na faks? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15865 (13091) | sandmat |
» | Družboslovna informatikaOddelek: Šola | 5760 (3412) | tt2 |