» »

NVIDIA Ampere (2020)

NVIDIA Ampere (2020)

Temo vidijo: vsi
««
181 / 222
»»

Skyman ::

Pod mizo zravn maticne plosce ker ga lucka moti.:|

oo7 ::

Lučka me nič ne moti je pa brez veze, da sveti, ko ugasnem računalnik naj takrat počiva tudi matična plošča :))

Pc je zato da dela ne za v vitrino,tam imamo druge zadeve..

scipascapa ::

FlyingBee ::

Končno. Ampak baje se je že to dogajalo pa se je vse resetiralo potem.
P200 MMX, 32mb ram, 2gb HDD, s3 virge 2mb, 14" CRT 640x480
New Sphincter Kvartet:
Roko Spestner, Namaž Zlevčar, Daje Heading, Maraje Spetan

še 24h verzija ce kdo ne zna aglesko..

https://www.24ur.com/novice/tujina/za-k...

Sedaj pa cakat da padejo grafike.:))

scythe ::

Tole čakanje bo trajalo dolgo dolgo, prevelik naval na grafične kartice :| V današnjih časih je milina, če dobiš non-LHR kartico....8-O
X870 | 9700X | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|

Ja meni je itak vseni LHR al klasika.Vidm da imas v podpisu FTW3 evga si zadovoljen temeperature ok?

Trenutno še ok, med 65-74°C pri obremenitvi(no-overclock). Res je, da imam dobro prepih v ohišju ( 5x140mm Noctua + Phanteks P600 ohišje). Moram pa še napajalnik menjat....grafična lačna :|

Sej zracnost pri meni ni problem je dost zracn moj ohisje,samo zanimalo me mnenje ftw3 edicije,ce priporocas nakup sicer bi jaz max 3080 vzel ampak ja..podobno je.Mas preslabi napajalnik?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Skyman je izjavil:

Sej zracnost pri meni ni problem je dost zracn moj ohisje,samo zanimalo me mnenje ftw3 edicije,ce priporocas nakup sicer bi jaz max 3080 vzel ampak ja..podobno je.Mas preslabi napajalnik?

Odvisno za kakšen denar jo dobiš, zakaj jo rabiš,....itd. Jaz bi se vedno odločil za FTW verzijo, res da sem kupoval samo te verzije od EVGE, dobro hlajenje, nobenga problema pri overclocku...itd. Od EVGE.EU pejt stran, od oddaje naročila do dostave sem čakal skor 5 mesecov, pa še na čakalni vrsti! Ja, iščem za dobro ceno HX1000i napajalnik.

Glede napajalnika mislim da te serije na zalost ni vec HX1000i,sam imam starega HX850 in ko sem gledal da bi vzel HX850i so bili poleti cca 180€ sedaj so 270€ pa še to cca 5 ponudnikov.Tako da bom vrjetno vzel Seasonic PRIME PX850w extra 50€ za TX(titan)serijo mi je skoda,rajse kam drugam vlozim kjer se bo teh 50€ vec poznalo.

Hja sj to je pa druga odvisn za kak denar dobis evgo Ftw,2x mi je usla za 1050€ 1x se 50€ drazja.Za 1250€ nisem vec poskusal ker mi je ze izven budgeta.Ah ta eu.evga 9 mescev cakanja ni upanja sicer prisla bi me cca 950€,ampak glede na to da še decemberskih vrst nisi podelal,sem jaz januarskim še mal bolj dalec.

yayo ::

scythe je izjavil:

Trenutno še ok, med 65-74°C pri obremenitvi(no-overclock). Res je, da imam dobro prepih v ohišju ( 5x140mm Noctua + Phanteks P600 ohišje). Moram pa še napajalnik menjat....grafična lačna :|

kako imaš nameščene Noctue? Dve spredaj, ena zadaj, dve na vrhu?

@Skyman

Caseking ima še HX1000i, ampak je mal napihjena cena, dal bi max 220-230€. Ampak saj bomo vidli, upam da najdem kaj pametnega za dober denar.

Za 1050€ ali pa 1100€ se ti splača kupit, samo boš mogu imeti veliko sreče :S Če si že 9 mesecov čakal na EVGO, potem počakaj še na novo serijo RTX4xxx. Počakaš na RTX4xxx FE verzijo pa je...

@yayo

Spredaj 3x140mm(IN), zgoraj 1x140mm(OUT) in zadaj 1x140mm(OUT). Vsi delajo min. 20%, potem se pa prilagajajo na temp cpu-ja.

Za tam cca 230EUR dobis seasonic PX(platinum)1000w pa 12 let garancije.HX serija je samo še 750w dobavljiva mislim da.850w ter 1000w sta pa mislim da ze odpela svoje.Poleti sem oba gledal in sta imela vsaj po 10 ponudnikov,sedaj pa iz meseca v mesec manj ponudbe cene pa rastejo.Mislim da imajo sam še RM verzije na "zalogah".Ja vem da se mi ze prevec EUR ne splaca dati v to serijo,ce gledas cez cca 1 leto oz se malo vec se lahko pricakuje 40 serija.Še prej pa SUPER verzija,ampak sem na tem PC na onboardu tako da vsaj 3060TI bi lahko padla(min)

Zgodovina sprememb…

yayo ::

fino, jaz sem samo dodal tretjega Phanteksa spredaj pa je bilo čisto v redu z RTX 2070 Super in TUF 3070, približno tvoje temperature sem imel. 3080 Suprim X, ki jo imam sedaj pa občutno več greje. Sicer sem jo vstavil v najbolj vročem poletju, tako, da ni niti čudno. Od kadar je zahladilo pa nisem nič igral na PCju. Bom kak Doom Ancient Gods 2 v kratkem, da vidim kako gre z ne-sintetičnimi benči.

@Skyman

Saj če nebo nikjer HX1000i za pametno ceno, potem bomo šli iskat drugega proizvajalca. Se mi nikamor ne mudi. Drugače je bila zame AXi serija TOP! Tole RTX3060Ti bi mogu dobit kje, minerji tak iščejo večinoma no-LHD.

@yayo

Jaz sem tele Phanteks ven zmetal, Noctua NF-A14 PWM jih povozijo na celi črti, v pretoku zraka in glasnosti.

scythe je izjavil:

Tole čakanje bo trajalo dolgo dolgo, prevelik naval na grafične kartice :| V današnjih časih je milina, če dobiš non-LHR kartico....8-O

LHR je počasnejša ?

@scythe
Corsair ma itak od seasonica komponente notri vsaj tako je bilo vcasih,ce imam prave informacije.Tudi zame je še vedno top serija HXi,samo ce ni pac ni,oz preplacevali ne bomo(sred poletja bil 180€ sedaj 270€ 850w)Sej tudi 3080TI so na zalogi samo spet ostalo je cena.

@oo7
Poglej ta video kak fps je razlike ampak res en fps odvisno od igre seveda

V igrah ni razlike med lhr in originali, razen kot je vedno malo razlike med sicer enakimi čipi.
New Sphincter Kvartet:

@Skyman

Za Seasonic in SuperFlower(Leadex) vem da imata iste komponente, za Corsair nisem prepričan. Cene znajo iti še gor, če gledamo na trenutno stanje na svetu...

@oo7

V igrah je minimalna razlika, v programih isto, pri miningu pa kr precej. Zato se pa non-LHR takoj proda oz. jo rudarji takoj preplačajo.

L

Ja pri igrah je res majhna razlika.

A niso hekerji že obšli to LHR zaščito ?

Zaenkrat so prišli do 70% polne zmogljivosti hashrate.

Leadex nima veze s Seasonic platformami.
New Sphincter Kvartet:

FireSnack ::

FlyingBee je izjavil:

Zaenkrat so prišli do 70% polne zmogljivosti hashrate.

Leadex nima veze s Seasonic platformami.

NBMiner v39.5 je zakon za LHR kartice. Ma EGRO je pa tako ali tako že od začetka ene 5x bolj profitabilen kovanc za rudarit kot ETH. Vsak pameten ki je ERGO rudaril od začetka ima zdaj x10 od klasičnega ETH rudarja. Pamet v roke!

Kar je najbolj zanimivo pa je to da ti memory ne gre preko 80 stopinj na ERGO. Na ETH vemo da lahko imaš tudi čez 100 stopinj, kar ti zagotovo skuri kartico na srednji rok.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnack ()

scipascapa je izjavil:

https://www.equippr.de/computer-elektro...

Katero si mislil ?

@FlyingBee

To imaš prav, da nima veze pri Seansonic platformi, ima pa dost enakih komponent notri Leadex...Govorim o modelu Super Flower Leadex Platinum...

@FireSnack

Res je ERGO top za LHR, so pa tudi grafične bol lačne elektrike.

scythe je izjavil:

@FlyingBee

To imaš prav, da nima veze pri Seansonic platformi, ima pa dost enakih komponent notri Leadex...Govorim o modelu Super Flower Leadex Platinum...

@FireSnack

Res je ERGO top za LHR, so pa tudi grafične bol lačne elektrike.

Ma se kar da nardit na ERGOtu z LHR mislim da kakih 5 evričev na dan. Za študente kar solidno, glede na to da ne rabiš neke hude grafe in je zadeva tiha in hladna:

oo7 je izjavil:

scipascapa je izjavil:

Katero si mislil ?

tole

https://www.equippr.de/evga-geforce-rtx...

pa nimam keša na kartici. mi kdo kupi?

DarwiN ::

Sem vzel dve za vsak slučaj. Na Bolhi boš dobil okoli srede četrtka. 950€ komad.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: scipascapa ()

kewl...kar pili folk.

Za tak denar ti še jaz zriham no-LHR, pa še za mesečne položnice mi ostane :))

Kok € je bila?

Ma ta je itak troll najvecji skoda tipk za njega

Skyman je izjavil:

Kok € je bila?

Eni smo še plačali normalno, ne tko ko trolli

Evga

Evga

lepa,kolega je narocil takrat kot jaz sredina januarja še kar ni dobil.Ti si narocil 31.1 ali je to bilo placilo oz racun takrat izdan?

Zgodovina sprememb…

Skyman je izjavil:

lepa,kolega je narocil takrat kot jaz sredina januarja še kar ni dobil.Ti si narocil 31.1 ali je to bilo placilo oz racun takrat izdan?

Takrat je bilo naročilo opravljeno in plačano, prejel sem jo pa aprila.

resno 3 mesce rabijo? a gre s kolesom do slo?:))

scipascapa je izjavil:

oo7 je izjavil:

scipascapa je izjavil:

Katero si mislil ?

tole

https://www.equippr.de/evga-geforce-rtx...

pa nimam keša na kartici. mi kdo kupi?

Kar vredu cena za te čase.

Kje pa vids ti ceno?

Skyman je izjavil:

Če gledamo kakšno stanje je bilo tisti čas, je še hiter prišla :D Pri drugi nisem imel tolk sreče....

Jaz še pri nobeni ni srece bilo,ja dejansko imas kar prav takrat po novem letu je bila norisnica.

Skyman je izjavil:

Kok € je bila?

640€

Skyman je izjavil:

Od januarja do aprila bi s to kartico narudaril za kakšnih 1500€ kripta. Torej bi se jo bolj splačalo preplačat in jo dobit isti dan na mimovrste.

scipascapa je izjavil:

Skyman je izjavil:

Kok € je bila?

640€

Lepa cena ce še prištejes 30€ zravn za poštnino se vedno lepa.Alternate jo ima 730€ al koliko.

FireSnack je izjavil:

Skyman je izjavil:

Od januarja do aprila bi s to kartico narudaril za kakšnih 1500€ kripta. Torej bi se jo bolj splačalo preplačat in jo dobit isti dan na mimovrste.

10x več bi lahko obrnal, če bi trgoval. Drugače pa ne rudarijo vsi na kištah....;)

Skyman je izjavil:

Kje pa vids ti ceno?

Prej je bila cena mislim, da 623 eur.

scythe je izjavil:

FireSnack je izjavil:

Skyman je izjavil:

10x več bi lahko obrnal, če bi trgoval. Drugače pa ne rudarijo vsi na kištah....;)

Jaz sem vsega kripta narudaril z mining rigi približno 10%, ostalo sem še vedno kupil kar z denarjem. In zdaj vse lepo raste, rudarjenje pa se skoraj več ne splača. Najbolj požrešne kartice so zaradi dviga cen električne energije, dviga zahtevnosti rudarjenja in padca vrednosti kriptovalut postale ravno danes neprofitabilne. Upajmo da tako ostane in se bomo spet lahko pogovarjali o MSRP cenah grafičkih i bomo svi igrali igrice zdaj jeseni. Prihajajo dobri tajtlovi sad jeseni i zima bo pestra kot pravite vi slovenci.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

m0LN4r ::

Slucajno mam v kisti eno 3080Ti, katere igre predlagate se splaca obcudovat?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Silici ::

Dej mal nas zrajcej z fotkami 8k in kaka strategija.
««
181 / 222
»»