Forum » Strojna oprema » NVIDIA Ampere (2020)
NVIDIA Ampere (2020)
Temo vidijo: vsi
Skyman ::
Videl,ze okoli 4h pop zgleda ni tak best buy,vceraj se je pa prodajala evga xc gaming za 1179EUR.Mogoce pa vzamem,je little out of budget
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()
FlyingBee ::
Lhr verzija, umetno dvignjena cena, bedarija to kupovat, xx80 kartica ne bi smela biti višje od 600eur.
P200 MMX, 32mb ram, 2gb HDD, s3 virge 2mb, 14" CRT 640x480
New Sphincter Kvartet:
Roko Spestner, Namaž Zlevčar, Daje Heading, Maraje Spetan
New Sphincter Kvartet:
To definitivno je res, samo je pa res kdaj gredo graficne za 200€ drazje takoj k pa kje ko so 200€ ceneje
yayo ::
oo7 ::
V sredo 15 septembra sem oddal naročilo pri Alternate.
V četrtek 16 septembra sem plačal.
Včeraj so mi na email poslali, da je pošiljka na poti.
Danes zjutraj me paket čaka zunaj na stopnicah ampak tisti, ki je palet pripeljal ni niti pozvonil samo pustil je paket na stopnicah in šel še dobro, da sem doma na vasi kjer ne gre veliko ljudi mimo.
Iz Nemčije sem dobil v manj kot 1 tednu. V Sloveniji kar sem naročil pa sem čakal 2 tedna čeprav so imeli kao na zalogi
No zdaj imam nov PC
Danes zjutraj me paket čaka zunaj na stopnicah ampak tisti, ki je palet pripeljal ni niti pozvonil samo pustil je paket na stopnicah in šel še dobro, da sem doma na vasi kjer ne gre veliko ljudi mimo.
Iz Nemčije sem dobil v manj kot 1 tednu. V Sloveniji kar sem naročil pa sem čakal 2 tedna čeprav so imeli kao na zalogi
No zdaj imam nov PC
FireSnake ::
Kdo pa si ti, da bi se tebi moralo kar koli dokazovati?
Kdo že?
Kdo že?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
FireSnake ::
Če si samo radoveden je druga zgodba.
Ker imamo tu gori ene mrhovinarje, ki jim je treba karte polagati.
Kakor tudi take, ki se jim moraš opravičevati zakaj si določeno zadevo kupil.
S svojim denarjem, jasno.
Ker imamo tu gori ene mrhovinarje, ki jim je treba karte polagati.
Kakor tudi take, ki se jim moraš opravičevati zakaj si določeno zadevo kupil.
S svojim denarjem, jasno.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Vseeno bi bilo lepo, če bi tudi ti kakšno od svojih 3090 poslikal in prilepil fotko sem. Smo radovedni.
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:
Eh, sem mislil, da je med entuzijasti to common sense, da se lepi fotke top grafičnih. Če ne, pač ne, samo vprašam.
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:
keba ::
Tudi jaz bi rad videl kakšno sliko, od grafičnih pa ohišja pa matičnih pa vsega... Ko bom kupil nov komp upam da še letos tudi jaz prilepim slike.
Eh, sem mislil, da je med entuzijasti to common sense, da se lepi fotke top grafičnih. Če ne, pač ne, samo vprašam.
če prilepiš sliko te bodo nevoščljivci skurcali, saj smo v Sloveniji. Ni tole Reddit ali kak drug mednarodni forum kjer te bodo trepljali po ramenih, čes vsaka čast srečko srečkovič.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
Currently unavailable
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:
DarwiN ::
Scipa, vedno zraven pripiši ceno, tko da bo tvoj post sodil vsaj v "kaj bi bilo, če bi bilo" rubriko..
Tako je pa povsem brezpomenski.
Tako je pa povsem brezpomenski.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
V sredo 15 septembra sem oddal naročilo pri Alternate.
No zdaj imam nov PC
Hitro prisel tale april kot bi mignil s prsti Sedaj pa veselo cakati na kak april 2023 da bodo še igre hodile da bos izkoristu potencial PC-ja
scipascapa je izjavil:
560EUR je bila...šla je takoj
Sej una asus tuf 3080 je 1299EUR sedaj.
Zgodovina sprememb…
Silici ::
Ušečen čist build. Nasplošno: a se ne da dobi kakega namenskeha "nosilca" za GPU napajanje?
Sem pa za hec naredil tri teste, ker me je zanimalo kakšna bo razlika med starim in novim računalnikom z Unigine Valley Benchmark 2017 verzija - Superposition
Moj star računalnik
I5 4570 , 16GB RAM, GTX 970
Medium nastavitve 1080 P : ocena 7683
High nastavitve 1080 P : ocena 5576
Extreme nastavitve 1080 P : ocena 2069
Moj nov računalnik z staro grafično kartico GTX 970 (test 1 dan preden sem dobil RTX 3060 TI)
Ryzen 5600x, 32 GB RAM, GTX 970
Medium nastavitve 1080 P : ocena 7881
High nastavitve 1080 P : ocena 5580
Extreme nastavitve 1080 P : ocena 2082
Moj nov računalnik
Ryzen 5600x, 32 GB RAM, RTX 3060 TI
Medium nastavitve 1080 P : ocena 20933
High nastavitve 1080 P : ocena 15504
Extreme nastavitve 1080 P : ocena 7456
Moj star računalnik
I5 4570 , 16GB RAM, GTX 970
Medium nastavitve 1080 P : ocena 7683
High nastavitve 1080 P : ocena 5576
Extreme nastavitve 1080 P : ocena 2069
Moj nov računalnik z staro grafično kartico GTX 970 (test 1 dan preden sem dobil RTX 3060 TI)
Ryzen 5600x, 32 GB RAM, GTX 970
Medium nastavitve 1080 P : ocena 7881
High nastavitve 1080 P : ocena 5580
Extreme nastavitve 1080 P : ocena 2082
Moj nov računalnik
Ryzen 5600x, 32 GB RAM, RTX 3060 TI
Medium nastavitve 1080 P : ocena 20933
High nastavitve 1080 P : ocena 15504
Extreme nastavitve 1080 P : ocena 7456
scipascapa ::
ne a res? :=)
psu kabel ne morem speljati zadaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scipascapa ()
Ušečen čist build. Nasplošno: a se ne da dobi kakega namenskeha "nosilca" za GPU napajanje?
Ne vem. Nisem jaz sestavljal računalnika. Sem hotel sprva sam ampak sem se premislil. Z matično, hladilnikom in procesorjem se nisem še nikoli ukvarjal. Sem gledal nekaj video posnetkov na You tube pa sem rekel bo bolje če kakšen sestavi kdo, ki se spozna
Super. Katero ohišje pa imaš to?
https://www.bequiet.com/en/case/1854
DVD enote ni mogoče vgraditi v to ohišje.
scipascapa je izjavil:
ne a res? :=)
En kabel mi je zdaj odveč. Tam kjer so mi sestavili računalnik z mojo staro GTX 970 sta šla oba kabla v kartico. Jaz sem sedaj zamenjal z RTX 3060 ti gre pa samo en kabel 6+2 v GPU tako, da moram tistega drugega skriti.
Silici ::
Evo sem splazil pod mizo in slikal. To je zdaj moj PC upam, da spet za enih 5-6 let :)
lepo, čist build
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
En pcie kabel pač zadaj daš. Kdo ti je to sestavljal, ga bomo podučili, samo na ST ga spravi.
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:
En pcie kabel pač zadaj daš. Kdo ti je to sestavljal, ga bomo podučili, samo na ST ga spravi.
Ni krivda tistega, ki je sestavljal, ker jaz sem mu dal RTX 970 katera potrebuje dva kabla. Naslednji dan, ko sem imel jaz že doma sestavljen nov računalnik sem po pošti dobil RTX 3060 TI katero sem naročil posebej in sam zamenjal kartico katera pa potrebuje samo 1 kabel. Začasno sem jaz tisti kabel zataknil za pleh. Bom skril tisti kabel ;)
Ne se sekirat zarad enga kabla no,sj ga ne bos okol nosil po trgovinah,pa prevazal na avtopolici da ga bodo vsi gledali kot plišasto igracko.Pusti ta kabel bos rabil za 3070 kmalu ta dodatno napajanje.
Evo sem splazil pod mizo in slikal. To je zdaj moj PC upam, da spet za enih 5-6 let :)
lepo, čist build
Super :)
Me pa zanima na sliki kjer sveti LED lučka od matične. Včeraj, ko sem ugasnil računalnik je tista luč še kar delala in spreminjala barve več kot 1 minuto tako, da sem na koncu kar iztaknil iz 220. Danes pa je bil računalnik v spanju pa spet ta lučka dela in spreminja barve. A je to normalno ali bi se morala lučka ugasniti ?
Matična ROG Strix B550-F Gaming
DamijanD ::
S SW od plate lahko te lučke ugasneš - če je pod mizo kišta, ti je verjetno itak vseeno če kaj sveti.
Ne se sekirat zarad enga kabla no,sj ga ne bos okol nosil po trgovinah,pa prevazal na avtopolici da ga bodo vsi gledali kot plišasto igracko.Pusti ta kabel bos rabil za 3070 kmalu ta dodatno napajanje.
Ne bom kupil RTX 3070 potem raje počakam na RTX 4070 če bodo takrat spet normalne cene.
S SW od plate lahko te lučke ugasneš - če je pod mizo kišta, ti je verjetno itak vseeno če kaj sveti.
Mene lučka nič ne moti če sveti samo, da ne bo kaj pregorelo če to sveti 24/7
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Izklpi napajalnik zadaj na 0 pa bo se vse ugasnilo,jaz imam tudi lucke prizgane,start,reset.Pomeni samo to da imas se vedno napajanje omogoceno klub temu da je PC ugasnen.
Zgodovina sprememb…
Piše v opisu LHR, niso nori, da bi navadno pod 1500eur prodajali.
Pri Asusu je red flag oznaka V2 in še LHR spodaj.
ASUS TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 3080 V2 OC Edition Graphics Card (PCIe 4.0, 10GB GDDR6X, LHR, HDMI 2.1, DP 1.4a, Dual Ball Bearing Fan, Military Grade, GPU Tweak II)
Pri Asusu je red flag oznaka V2 in še LHR spodaj.
ASUS TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 3080 V2 OC Edition Graphics Card (PCIe 4.0, 10GB GDDR6X, LHR, HDMI 2.1, DP 1.4a, Dual Ball Bearing Fan, Military Grade, GPU Tweak II)
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FlyingBee ()
Horas ::
Ne bom kupil RTX 3070 potem raje počakam na RTX 4070 če bodo takrat spet normalne cene.
Mene lučka nič ne moti če sveti samo, da ne bo kaj pregorelo če to sveti 24/7
kje spiš da te ne ukradejo
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd