Forum » Programska oprema » Transmission na win, torrenti se ne pričnejo downloadati
Transmission na win, torrenti se ne pričnejo downloadati
cerial ::
Poskusno sem instaliral Transmission na win 7, zadnjo verzijo (sem vajen tega klienta iz linux okolja). Torrent uspešno dodam, le proces downloadanja se nikakor ne prične. Isti torrent na Deluge šiba ko sneta skira. Ima kdo podobno težavo, pozna rešitev? tnx
FX6300B ::
če se prav spomnim je nekaj z porti
+1 za qbittorrent ima vse kar rabiš dela pa tudi na linuxu :P
+1 za qbittorrent ima vse kar rabiš dela pa tudi na linuxu :P
May the force be with you!
klinker ::
hojnikb ::
transmission je ok na linuxu (ceprav je mel grdi vdor nekaj let nazaj in tudi updejtan ni kaj redno), windows port je pa bol taktak
#brezpodpisa
cerial ::
Deluge že uporabljam :) se mi je pa nekajkrat zgodilo, da so se mi vsi torrenti zbrisali v programu.., kot da bi se notranja baza porušila. Zato sem iskal neko alternativo, pa sem se spomnil Transmissiona. qbittorrent očitno naslednji korak :)
Sicer pa mi Transmission javi v tracker properties, da je uspešno prodobil seznam peersov, potem pa napake "Could not connect to tracker" ter "Tracker gave HTTP response code 403 (Forbidden)"
Sicer pa mi Transmission javi v tracker properties, da je uspešno prodobil seznam peersov, potem pa napake "Could not connect to tracker" ter "Tracker gave HTTP response code 403 (Forbidden)"
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cerial ()
Ozric ::
+1 za deluge. Sicer pa lahko probaš pick random port at startup opcijo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ozric ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | odstranitev utorrentaOddelek: Programska oprema | 6165 (4710) | Enterprise |
» | Kater Windows torrent download program?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3464 (3150) | less |
» | utorrent težavaOddelek: Programska oprema | 7216 (6183) | Saul Goodman |
» | uTorrent namešča program za rudarjenje kriptovalut (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 49432 (36390) | polpo |
» | Odjemalec uTorrent vendarle ne bo dobil oglasov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 18000 (15122) | BaToCarx |