» »

Pogodbena pošta

Pogodbena pošta

Kleemen ::

Zanima me, če ima kdo oz. pozna koga, ki ima v "najemu" pogodbeno pošto Pošte Slovenije? V našem kraju namreč iščejo pogodbenega partnerja za prevzem pošte.

fikus_ ::

Poglej tukaj in greš povprašat tja,kjer je najbližje.
https://www.google.com/search?rlz=1C2EJ.....8694...0.0..0.67.663.12......0....1..gws-wiz.....0..0i131._YKdMxFYuHQ

drvo ::

Ne spuščaj se v to, razen, če že imaš kakšno dejavnost in bi to bilo samo za dodatek. Denarno se ravno ne splača+ zahteva vzame ogromno časa in zahteva znanja, ki jih je treba osvojit, kar na začetku vzame mnogo energije.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: drvo ()

Kleemen ::

Že imam eno dejavnost ja, tako da tole bi imel poleg par ur dnevno. Bi pa sigurno moral še koga zaposliti, kar je največji problem, ker potem nevem če se bi izplačalo, glede na to da bi moral še njemu dat plačo. Dela na sami pošti pa ni veliko, ampak vseeno je dobro da imaš še nekoga za pomoč, predvsem zaradi dopustov, itd.

drvo ::

V glavnem, dobro premisli, je kar nekaj uvajanja, preden lahko začneš in vprašanje, če se splača, pogodbeniki ponavadi ne podaljšujejo pogodb, ker so zahteve za denar, ki ga prejme pogodbenik, kar velike. Na območju naše pošte sta dve pogodbeni, oziroma, zdaj še samo ena. Pošto je imel mercator, ki je pogodbo ob prvi priložnosti skenslal, na drugi pošti je pogodbenik prav tako ob prvi priložnosti prekinil pogodbo in je zdaj pošta v okviru kmetijske trgovine. Torej dva od do zdaj treh pogodbenikov sta ob prvi priložnosti nehala z dejavnostjo.

starfotr ::

Tudi jaz poznam tole, in se ti ne izplača. Če želiš dodatno delo, si raje najdi kaj drugega.

Pošta naj vrne pravice za univerzalno poštno storitev, če nočejo imeti poslovalnic/delat osnovnih zadev.

Jaz pošt s kramo ne rabim. Naj delajo svoj job.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pošiljanje litijeve baterije nazaj na kitajsko

Oddelek: Loža
131395 (1003) Furbo
»

Prepis hiše (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7216623 (14312) GregiB
»