Forum » Pomoč in nasveti » občasno blue screen Win 10 Pro original laptop
občasno blue screen Win 10 Pro original laptop
XLapse ::
error je Page Fault In Nonpaged Area in blue screen seveda.
http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-31...
tukaj piše da zna bit da je RAM. Torej je verjetno RAM? , ga zamenjam al najboljše servis? k js to sam ne bom popravu. Je pa tko da vsake par dni pride. Ni zdej da se ne da uporabljat
Laptop je dell latitude v glavnem win 10 pro.
To se mi dogaja od zadnjega update-a windowsov
http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-31...
tukaj piše da zna bit da je RAM. Torej je verjetno RAM? , ga zamenjam al najboljše servis? k js to sam ne bom popravu. Je pa tko da vsake par dni pride. Ni zdej da se ne da uporabljat
Laptop je dell latitude v glavnem win 10 pro.
To se mi dogaja od zadnjega update-a windowsov
- spremenilo: XLapse ()
Miha 333 ::
Verjetno je Windows update povozil driverje. Za začetek še enkrat namesti vse originalne driverje iz uradne strani proizvajalca laptopa za tvoj model. Zna rešit zadevo.
Verjetno je Windows update povozil driverje. Za začetek še enkrat namesti vse originalne driverje iz uradne strani proizvajalca laptopa za tvoj model. Zna rešit zadevo.
bom probal hvala
je pa to, ko grem na devices , mi kaže Dell aka računalnik klicaj, dam auto repair in ne naredi nič. neki ni ql bom probal kot si reku
edit: ma tega je fuuuuuuuul, vse na novo? v glavnem mi samo en device piše klicaj in piše unknown device nimam pojma kaj bi to blo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: XLapse ()
prodam i5 m560 , 4gb ddr3 in 250gb HDD ... Dell Latitude E4310 .. ohišje kot nov... za 50€ .. Windows občasno blue screen in baterija verjetno za zamenjat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | High Definition Audio device - Težave Z Namestitvijo & Code 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 2694 (2530) | nooby |
» | Samsungovi prenosniki se poslavljajo iz Evrope, Toshiba zmanjšuje obseg proizvodnje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 22326 (18554) | SuperVeloce |
» | HP 15 d050sm - gonilniki nujno (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17686 (14128) | dmagnif |
» | Blue Screen - HP prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2577 (2202) | StarMafijec |
» | Blue screen z napisomOddelek: Pomoč in nasveti | 2198 (1756) | taz |