Forum » Omrežja in internet » Vaše ICQ številke!
Vaše ICQ številke!
Tomi ::
Sicer ti ne bo kaj preveč koristila, ker me ni skoraj nič doma, ampak ok..
105723170
105723170
metrodusa.blogspot.com
Binji ::
Jst mam ze ene tri sam nobene ne uporabljam ker mi je ze dosadilo da sem se mogu vsakic znova prjavt ko se mi je zrusu disk (passworda pa si valda nejsm zapomnu)
ahac ::
Če že koga zanima:
96128199
Jest mam pa povsod (od slo-techa do faksa) isti password. Je nemogoče, da ga kdo ugane in nemogoče, da ga jaz pozabim. Sicer to ni najbolj varno, ampak koga pa briga moj password?
96128199
Jest mam pa povsod (od slo-techa do faksa) isti password. Je nemogoče, da ga kdo ugane in nemogoče, da ga jaz pozabim. Sicer to ni najbolj varno, ampak koga pa briga moj password?
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Binji ::
Ja sej jst imam tud taku ta password. Sam kaj ku se ta standard spreminja mal prevc kukr bi blo zdravo
OrlyTM ::
moja:
4518476
lp
OrlyTM
4518476
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
whatson ::
ahac: Jest mam pa povsod (od slo-techa do faksa) isti password. Je nemogoče, da ga kdo ugane in nemogoče, da ga jaz pozabim.
emm.. admini slo-techa zdaj vedo password od tvojga faksa .. joke itak jih ne zanimajo take zadeve... bodi previdnejši glede tega (na splošno)... mam slabe izkušnje (ne s slo-techom... ker slo-tech itak ROX!)
emm.. admini slo-techa zdaj vedo password od tvojga faksa .. joke itak jih ne zanimajo take zadeve... bodi previdnejši glede tega (na splošno)... mam slabe izkušnje (ne s slo-techom... ker slo-tech itak ROX!)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Passwordi me ubijajo! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 48036 (34455) | Pero_SLO |
» | Google želi tvoriti in hraniti vaša gesla (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 29042 (25661) | antonija |
» | dostop do računalnikov v mreži - vedno do njih z geslomOddelek: Pomoč in nasveti | 1577 (1245) | ToniT |
» | Kakšne passworde ste imeli ... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3743 (2876) | Kaboom |
» | Skrivanje geselOddelek: Izdelava spletišč | 3149 (2389) | Tr0n |