Forum » Kaj kupiti » Izkusnje s trgovino MOBI ARENA
Izkusnje s trgovino MOBI ARENA
Matthew ::
Zanima me, ce ima ze kdo izkusnje s trgovino MOBI ARENA, Tamara Matijević s.p., ki prodaja nove telefone preko bolhe. Account obstaja ze od leta 2011, telefoni naj bi bili zapakirani z garancijo. Cene niso sumljivo nizke, so pa nizje od drugih trgovcev.
nds ::
Tudi sam gledam MOBI ARENA, ali si Matthew morda opravil nakup in imaš izkušnjo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nds ()
Nakup sem opravil. Ne gre za pravo trgovino. Z enim modelom sva se dobila na parkiriscu, kjer sva izmenjala telefon in denar. Telefon je bil kupljen pred casom v Harvey Normanu, prilozil mi je racun. Sem pa vse te informacije (vkljucno s serijsko stevilko) ze prej dobil po telefonu, ko sva se s tem modelom pogovarjala. Telefon je bil originalno zapakiran, preveril sem ujemanje serijske stevilke in se odlocil za nakup. Vse je bilo ok, tako da moja izkusnja je bila v redu.
Ne, dobil sem original račun iz Harvey Normana. Mislim, da je izkoristil neko akcijo menjave staro za novo. Cene se ne spomnim več.
zbircnabejba ::
A ma kdo izkušne s to trgovino zdej? Gledam, da so zdej odprli še fizično trgovino? Vse ok? Kupujem Samsung Galaxy A71 za tamalo in gledam, da so najcenejši. Hvala za info.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Harvey Norman - pravice kupca [pomoč]Oddelek: Loža | 9705 (6244) | klekej |
» | Kredit pri Big BanguOddelek: Loža | 3993 (3370) | edi45 |
» | Black Friday v SLO? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 37231 (29012) | MuadDib |
» | harvey normanOddelek: Loža | 13317 (9024) | KruceFix |
» | Slikanje v trgovinah prepovedano? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6456 (6456) | clothes |