Forum » Šola » PeF MA-RA
PeF MA-RA
Vodnar123 ::
Pozdravljeni,
sem dijak 4. letnika splosne gimnazije in zanimajo me vaše izkušnje o študiju Mat - Rač na Pedagoški fakulteti. Z matematiko nimam problemov, me pa zanima zahtevnost računalništva, predvsem programiranja. Srecal sem se zgolj z nekaj osnovami. Zanima me tudi, kaksen na splosno je nacin dela, kaksna je zahtevnost vsega skupaj ipd.
Lp
sem dijak 4. letnika splosne gimnazije in zanimajo me vaše izkušnje o študiju Mat - Rač na Pedagoški fakulteti. Z matematiko nimam problemov, me pa zanima zahtevnost računalništva, predvsem programiranja. Srecal sem se zgolj z nekaj osnovami. Zanima me tudi, kaksen na splosno je nacin dela, kaksna je zahtevnost vsega skupaj ipd.
Lp
Kaksno pa je programiranje na PeF v primerjavi s programiranjem na racunalniskih fakultetah?
mlamat ::
Programiranje je najlažja stvar. Jaz sem imel probleme z matematiko, ker sem bolj butaste sorte, pa sem naredil računalniški faks.
Če imaš čas predelaj knjigo C programming language (Brian Kernighan and Dennis Ritchie), pa boš imel prednost pred 95% bodočimi sošolci. Samo dvomima da imaš v 4. letniku čas.
Če imaš čas predelaj knjigo C programming language (Brian Kernighan and Dennis Ritchie), pa boš imel prednost pred 95% bodočimi sošolci. Samo dvomima da imaš v 4. letniku čas.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mlamat ()
Hvala za odgovor. Bi se lahko kdo javil, ki ima izkusnje s prve roke iz Pedagoske fakultete?
Da ne odpiram nove teme... Kakšen pa je študij na FOV? Zanima me predvsem program Organizacija in management informacijskih sistemov(VS)? Bil bi vesel, če bi se javil nekdo, ki je dejansko obiskoval/ki dejansko obiskuje ta program... Hvala in lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šola | 360910 (23102) | nejc_nejc |
» | programer ali kaj drugega?Oddelek: Programiranje | 4615 (2156) | kloko |
» | Gimnazija ali srednja računalniškaOddelek: Šola | 6615 (5601) | urosz |
» | Elektrotehniki vs RačunalničarjiOddelek: Loža | 5070 (4466) | Old-Death |