» »

Amiga in emulator.

Amiga in emulator.

Azz_Kikr ::

Šele pred krastkim sem zvedel, da je možno igrati preko emulatorja za Amigo stare Amigine igre in meni je nekoč rulal en špil Superfrog. Downloadal sem si ga, pa tudi emulator za Amigo, ki se imenuje winUAE (baje bi naj bil dober?!), toda ne znam ga uporabljat. Odpira se nenehno samo okno za nastavitve, nikjer pa ni mogoče zagnati igre. Mi lahko kdo pomaga? Najlepša hvala, res bi rad igral ta špil ;) Nostalgija pa to :P
Lp, Azz_Kikr
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

bmen ::

Zraven so navodila kako iz svoje stare amige presnameš vsebino ROM-a. - ki ga nato uporabiš za zagon emulacije.

Verzija Roma in Workbencha se mora ujemati (npr Rom uz amige 1200 (3.1) in WB3.1)

Lahko pa poskusiš rudi drugače - ampak mi smo pošteni;-).

Kebab ::

Najpopularnejši amigin forum (klik)

WinUAE

Špilov je na tisoče, ko boš našel kickstart (še zmeraj ni freeware), zaženeš winuae, greš pod ROM in pod romfile naložiš kickstart. Potem greš pod floppies in naložiš špil (če je ena disketa, jo "vstaviš" pod df0).

Moraš vedeti, da nekateri špili potrebujejo posebne nastavitve, s tem se lahko hecaš kasneje.

Dosti informacij o nastavitvah za posamezne igre dobiš tukaj in tukaj lahko tudi legalno dl kar veliko špilov.

Za ostalo pa probaj najprej recimo emuchina.net :\

BigWhale ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Domaca Racunalniska Scena za Stare Mlincke

Oddelek: Loža
162512 (1700) Tom-Cat
»

Obuditi k živlejenju staro kišto!

Oddelek: Pomoč in nasveti