Forum » Pomoč in nasveti » backup buffalo - synology
backup buffalo - synology
borut10 ::
Pozdravljeni,
zanima me, kako bi naredil back up buffalo NAS strežnika (oz prekopiral vse datoteke) na synology ds214play?
ima mogoče kdo kakšno idejo?
Lp, Borut
zanima me, kako bi naredil back up buffalo NAS strežnika (oz prekopiral vse datoteke) na synology ds214play?
ima mogoče kdo kakšno idejo?
Lp, Borut
- spremenil: borut10 ()
St235 ::
možno je da imaš kako obliko verzioniranja in imaš dejansko že na buffalo bistveno več zasedeno kot ti kaže, ali pa si si synology nasral, če si večkrat kopiral podatke in ti sedaj dela shadow verzije.
travica ::
Zivjo,
A imava isto konfiguracijo? Trenutno Buffalo ts-xl/r5 z 1,5 TB. Prihaja ds218play. Me caka isti prenos backupa..
A imava isto konfiguracijo? Trenutno Buffalo ts-xl/r5 z 1,5 TB. Prihaja ds218play. Me caka isti prenos backupa..
Zivjo,
mi imamo buffalo linkstation pro quad (LSQV4.0TL/R5) 2TB na synology ds214play. Mi bi morali samo data file nekak avtomatsko spravit tja :).
Če kaj pametnega ugotoviš, mi prosim napiši.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borut10 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Black Friday 2018: Dobre Kupčije (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 30301 (14721) | TheBlueOne |
» | strežnik za majhna podjetjaOddelek: Pomoč in nasveti | 3228 (2260) | Mavrik |
» | Kateri NAS? (Network Attached Storage) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 68246 (56677) | levaky |
» | Ima vstopni Synology dovolj mišic?Oddelek: Omrežja in internet | 4212 (3578) | twom |