Forum » Pomoč in nasveti » Zunanji disk se ne zažene
Zunanji disk se ne zažene
yyyeb ::
Pozdrav, meni se dogaja,da mi windows 10 zunaji disk ob vklopu računalnika ponavadi ne zažene. Včasih se po kaki uri dela sam spomni in se zažene, ravno ko rabim disk ga pa ni. Zakaj se mi samo občasno vklopi? Rad bi, da je skoz vklopljen.
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.
- spremenil: yyyeb ()
drzni86 ::
da ne odpiram nove teme...
Imam dva problematična zunanja diska (oba 3,5).
Prvi se ne zažene in tudi nobena lučka ne zasveti. Prav tako se ne odziva ko priklopljen na docking. Je problem v elektroniki?
Drugi se zaganja v nedogled. Priklopljen na docking se pojavi v upravitelju diskov, ampak seveda ne morem ničesar nastavit/formatirat.. Kako bi se lotil reševanja? Hladilna skrinja mogoče?
Hvala!
Imam dva problematična zunanja diska (oba 3,5).
Prvi se ne zažene in tudi nobena lučka ne zasveti. Prav tako se ne odziva ko priklopljen na docking. Je problem v elektroniki?
Drugi se zaganja v nedogled. Priklopljen na docking se pojavi v upravitelju diskov, ampak seveda ne morem ničesar nastavit/formatirat.. Kako bi se lotil reševanja? Hladilna skrinja mogoče?
Hvala!
drzni86 ::
Direktno na sata v PC jih še nisem priklopil. Kot rečeno sem ju zaenkrat samo pobral iz ohišja in priklopil v docking station in preko USB na PC.
Bom probal še preko sata, ampak mislim, da kakšne razlike ne bi smelo biti.
Bom probal še preko sata, ampak mislim, da kakšne razlike ne bi smelo biti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adapter za 20 V da od sebe 21.5 VOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2114 (1732) | Stari maček |
» | NAS kako najlažje prenesti podatkeOddelek: Pomoč in nasveti | 2264 (1545) | sfaljk |
» | HDMI v Displayport ne dela na Lenovo W500Oddelek: Zvok in slika | 4920 (4755) | krneki0001 |
» | eSATAOddelek: Strojna oprema | 8973 (8089) | wolf123 |
» | SATA disk na ATA matično?Oddelek: Strojna oprema | 1290 (1020) | looner |