Forum » Kaj kupiti » Osnovna plošča z integrirano grafiko
Osnovna plošča z integrirano grafiko
Darko ::
Za v pisarno rabim osnovno lpoščo z intergrirano grafiko in mrežno, kamor bom vtaknil Athlona XP 2400+ ali 2500+. Comtron ponuja ASUS A7N266 z vgrajeno MX200 za cca 18KSIT. (za vas verjetno bljak). Je kaj ustreznejšega do cca 30KSIT?
LP Darko
Kateri procesor je trenutno najcenejši/zmogliv 2400+, 2500+, 2600+ ?
LP Darko
Kateri procesor je trenutno najcenejši/zmogliv 2400+, 2500+, 2600+ ?
freejack ::
Leadtek WinFast K7NCR18G ima s nForce2 na plati integrirano GeForce 4 MX grafično, ki naj bi se po hitrosti kosala z MX 460.
Moje mnenje? Zdi se kr dober nakup, kolk pa stane, pa nimam pojma... Boljše integrirane grafične skoraj ne boš našel, razen če počakaš na nForce3. :)
Za več info o tej plati si oglej te strani.
Moje mnenje? Zdi se kr dober nakup, kolk pa stane, pa nimam pojma... Boljše integrirane grafične skoraj ne boš našel, razen če počakaš na nForce3. :)
Za več info o tej plati si oglej te strani.
BoLhCa ::
obstaja tut Gigabyte GA-7vm400mf, sam ma slabo grafo gor.
kar se tice leadtekove plate je pa zihr ql plate ker jest sem mel en cas Leadtekovo k7ncr18d-pro al neki tadzga in je bla cist ok!
lp
kar se tice leadtekove plate je pa zihr ql plate ker jest sem mel en cas Leadtekovo k7ncr18d-pro al neki tadzga in je bla cist ok!
lp
nodes ::
Jest sem za tisti Leadtek, da se še kakšno 3D igrico odšpilat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nodes ()
b-rabbit ::
Jest sem za tisti Leadtek, da se še kakšno 3D igrico odšpilat.
mislim da pisarne/delovni prostor niso najbol primerne za igrce
drgač sm pa jst tud za leadtek
procesor:kup amd athlona 1800+ pa ga navij do 2400
mislim da pisarne/delovni prostor niso najbol primerne za igrce
drgač sm pa jst tud za leadtek
procesor:kup amd athlona 1800+ pa ga navij do 2400
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj spremeniti pri tej konfiguraciji?Oddelek: Kaj kupiti | 1823 (1497) | frudi |
» | (Nforce2+GF4MX-integ) ali (KT333 & GF4-440SE64DDR) ...nujno rabm mnenje kupujem jutriOddelek: Kaj kupiti | 857 (814) | Super Sonic |
» | Abit NF7 problem z programi za zvok?Oddelek: Strojna oprema | 1096 (1011) | Wox |
» | Katero maticno plosco za Athlona 2200+Oddelek: Kaj kupiti | 1684 (1248) | Zheegec |
» | kje so nforce2 plate?Oddelek: Strojna oprema | 1450 (1089) | govno |