Forum » Programiranje » .NET in C#
.NET in C#
Phil ::
Imam bolj nenavadno vprašanje. Kako v c# na čimbolj enostaven način priti do vrednosti spremenljivke (recimo tipa string). Pišem dll datoteko (torej kup razredov+metod), ki jo potem uporabi program za katerega nimam sourca. Z MessageBox mi danes nekako ni uspelo, se sploh da? Poskusil sem tudi da bi zapisal v datoteko pa mi tudi ni uspelo. Z debugerjem pa IMO tudi ne gre saj dll samo prevedem in ne zaženem. Tako upam da je kdo razumel kaj me muči
Je edina možnost da sam naredim program, ki uporablja ta dll in potem odčitam (spreminjanje) vrednosti?
LP
Je edina možnost da sam naredim program, ki uporablja ta dll in potem odčitam (spreminjanje) vrednosti?
LP
noraguta ::
Console.Writeln(spremenljivka.ToString());
program ki uporablja ta dll pa zazeni iz konzole.Pa bi moralo delat.
drugace pa za testirat zadeve je super nunit framework.Poglej si to prihrani dosti casa v koncni fazi.
program ki uporablja ta dll pa zazeni iz konzole.Pa bi moralo delat.
drugace pa za testirat zadeve je super nunit framework.Poglej si to prihrani dosti casa v koncni fazi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tezava pri instanciranju class-aOddelek: Programiranje | 1285 (1156) | KernelPanic |
» | Dll napisan v C++ importan v C# aplikacijoOddelek: Programiranje | 3851 (3638) | cikopero |
» | Modul - kje je?Oddelek: Pomoč in nasveti | 849 (779) | Yossarian |
» | [VB 6] Klicanje funkcij dll-ja, napisanega v Cju.Oddelek: Programiranje | 1301 (1191) | NavadniNimda |
» | izdeva spletne strani, ki se odziva na druge programeOddelek: Izdelava spletišč | 1512 (1257) | Tody |