Forum » Loža » Iščem robotski sesalnik Miele!
Iščem robotski sesalnik Miele!
Sinaloa ::
Pozdravljeni vsem skupaj,
Namreč sem v iskanju robotskega sesalnika Miele Scout RX2 Home Vision. Pri nas je malce "predrag" oz. mislim, da bi ga lahko dobil ceneje v tujini. Zanima me, kje se splača pogledati za omenjen sesalnik in, da pošiljajo po pošti (DHL, itd.) Zaželjeno EU, ali Velika Britanija, spletna prodaja.
Vnaprej hvala,
LP.
Namreč sem v iskanju robotskega sesalnika Miele Scout RX2 Home Vision. Pri nas je malce "predrag" oz. mislim, da bi ga lahko dobil ceneje v tujini. Zanima me, kje se splača pogledati za omenjen sesalnik in, da pošiljajo po pošti (DHL, itd.) Zaželjeno EU, ali Velika Britanija, spletna prodaja.
Vnaprej hvala,
LP.
||pSyCh0| ::
mmario82 ::
Saturn, Mediamarkt in Amazon.de ga prodajajo za EUR699, kar je EUR160 ceneje kot pri nas.
Nisem pa preprican ce je to isti paket ali mogoce kaksna cenejsa razlicica modela?
Nisem pa preprican ce je to isti paket ali mogoce kaksna cenejsa razlicica modela?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mmario82 ()
Hvala za odgovor. To tudi mene zanima zakaj so v Mediamartku in amazon.de sesalnika cenejša. Se bom malce pozanimal.
Še to vprašanje. Ali Amazon.de pošilja v Slovenijo? Za Mediamarkt dvomim da pošiljajo, bi mogel osebno it po njega najbližje v Graz.
smacker ::
V Mediamarkt AT je 850EUR, tak da bi mogel v Munchen Preglej ponudbo v Evropi na geizhals, če ne pošiljajo v SLO, lahko uporabiš mailbox: https://geizhals.eu/miele-scout-rx2-hom...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: smacker ()
||pSyCh0| ::
Na amazon.de piše, da tega artikla ne pošiljajo v Slovenijo. Lahko pa koristiš katero od podjetij za prepošiljanje, ti bodo pa drugi bolje svetovali ali pa poišči na forumu.
alkor ::
zakaj pa ne kupis xiaomi Roborock S50? baje je top.
miele se ni glih dobro odrezal.
https://test.no/miele-scout-rx2
miele se ni glih dobro odrezal.
https://test.no/miele-scout-rx2
LP,
a
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: alkor ()
Sem malce videl ja da ni tako "super", doma imam sicer vse od Miele in sem zelo zadovoljen, za robotske pa nevem kakšni so..... Danes ga grem pogledat v Miele center da vidim kako deluje "in real time, iz DE bi ga dobil za 740€ sem pisal eni trgovini če pošiljajo v SLO in je možno :) . Sicer je pa zdaj na izbiro še Electrolux Purei9 in ekvivalent AEG RX9. Najbolj pomembno za začetek mi je da obvlada kote... Electrolux bi dobil v SLO za 600€ znižan iz 1000€ malce čudno?
Stanovanje imam čisto, ampak je fino nekaj imet za vzdrževanje. Sem pa imel prej že 2 robota Hoover in iRobot, ki sem jih dobil poceni in potem popravil ampak me nista presenetila...
Pozna kdo kakšno dobro, zanesljivo stran za test teh robotov?
Lp
Stanovanje imam čisto, ampak je fino nekaj imet za vzdrževanje. Sem pa imel prej že 2 robota Hoover in iRobot, ki sem jih dobil poceni in potem popravil ampak me nista presenetila...
Pozna kdo kakšno dobro, zanesljivo stran za test teh robotov?
Lp
darkolord ::
Enako priporočam Roborock S50. Posesa dobro (tudi pri dnevnem sesanju je vedno kaj za stresti iz posodice), poleg tega res dobro navigira - je strašno vztrajen in obdela vsak kotiček, tudi če je treba preplezati do tja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Black friday (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 53705 (20968) | jopar |
⊘ | Ask Tomson (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 72384 (46310) | bluefish |
» | Amazon in Bezos rekordnoOddelek: Novice / Rezultati | 9583 (8258) | Nebomgabiksa |