Forum » Omrežja in internet » Prekratex Coaxial
Prekratex Coaxial
Kostolomac ::
Ker bom malo spremenil postavitev v dnevni in bi rad da je televizija na drugi steni, mi bo coaxial kabel malo prekratko hodil... Pa me zanima, kdo in na čigave stroške to porihta? Če kličem recimo na telemach...
dope1337 ::
http://www.satcure.co.uk/tech/extend_ca...
Pa veselo stukanje xD
Za ~10€ ali manj mas vse kar nucas. Ne splaca se ubadat z ISPjem za taksen denar, zivci so vec vredni
Pa veselo stukanje xD
Za ~10€ ali manj mas vse kar nucas. Ne splaca se ubadat z ISPjem za taksen denar, zivci so vec vredni
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
gendale2018 ::
Jst sem imel dolg nazaj ko sem še imel kabelsko razdelilec in več kablov tko da dobilo se je zihr.
Na analogni kabelski in katodnih tvjih se ni nič poznalo na sliki, kako bi zgledalo danes ne vem.
Na analogni kabelski in katodnih tvjih se ni nič poznalo na sliki, kako bi zgledalo danes ne vem.
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
čuvajte se žene, bit ćete jebene
čuvajte se žene, bit ćete jebene
msjr ::
Kostolomac je izjavil:
Se ne da dobit nikjer recimo ene 10m coaxial kabla s konektorji na obeh koncih?
Vprašaj pri Delko, tam so meni naredili 10m kabla za sat internet anteno, sicer pa je čisto enostavno prišraufa konektor, od orodja rabiš samo oster nož :)
Ali pa ebay.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ethernet ne dela na 50 mOddelek: Omrežja in internet | 6867 (5780) | dope1337 |
» | Wifi oddajnikOddelek: Operacijski sistemi | 6542 (5643) | Ahim |
» | Kje najceneje do UTP kabla?Oddelek: Kaj kupiti | 2803 (1479) | Han |
» | Koaks kabel podaljšekOddelek: Omrežja in internet | 3118 (2577) | radmannsdorf |
» | Postavitev mreže v pisarniOddelek: Omrežja in internet | 2370 (1894) | TESKAn |