Forum » Pomoč in nasveti » nero 6 problem
nero 6 problem
Klemenn ::
Torej...baje m ta nero 6 eno lepo opcijo pri installu, da lahko izbereš katere stvari boš posnel (jzst v bistvu bi rd samo nero burning rom), ampak jzst ko grem installat, ne najdem nikjer ničesa podobnega!
sem pa presnel nero packet 1 iz www.ahead.de strani
a bi lahk kdo razložu problem..al pa dal screenshot, tega okna kjer to izbereš?
sem pa presnel nero packet 1 iz www.ahead.de strani
a bi lahk kdo razložu problem..al pa dal screenshot, tega okna kjer to izbereš?
- spremenil: Tomi ()
ERGY ::
Ce se ne motm nimas kej izbirat glede tega kaj bos posneu. Pac se instalira tisto kar je v paketu. Mam pa ver. 6.0.0.11
hem...v bistvu ne vem ;)
ker eni mi pravjo, da se da inštalirat tut čist samo nero burning rom 6 (sam tisto za pečt!)
ker eni mi pravjo, da se da inštalirat tut čist samo nero burning rom 6 (sam tisto za pečt!)
ERGY ::
Ne vem zakaj je to tko pomembno jst bi instaliru vse pa je. Ne razumem zakaj se obremenjujes s takimi stvarmi. V cemje stos?
No ce mogoce pa si mislil kaj takega. Nerota najdes v mapi program files pod ahead in nero > nero.exe
No ce mogoce pa si mislil kaj takega. Nerota najdes v mapi program files pod ahead in nero > nero.exe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ERGY ()
jah..pač bi to rad enkrat za vselej pogruntau, še posebno če vem da je možnost
;(
drgač pa ja..to sem mislu
;(
drgač pa ja..to sem mislu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvarjenje CD/DVD pri pekiOddelek: Pomoč in nasveti | 876 (814) | energetik |
» | tezave s kopiranjem dvd-jaOddelek: Zvok in slika | 2471 (2104) | frenkb |
» | Snemanje filmov z Bin datotekoOddelek: Zvok in slika | 1672 (1420) | danielka84 |
» | Nero -> Nero ExpressOddelek: Programska oprema | 1099 (967) | akulp |
» | pc noce odpret nobenega *.exe fajla?!?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1347 (1217) | CandyMan |