Forum » Mobilne tehnologije » Polnjenje mobilne številke s kartico?
Polnjenje mobilne številke s kartico?
mxatez ::
Pred kratkim sem dobil eno predplačniško sim-ko. Do sedaj še nisem imel nekih izkušenj s tem, pa me malce zmoti to polnjenje s kartico, kjer moram nekam hodit to kupovat in se pol še ukvarjat z vnosom kode, itd. Mal sem že raziskoval, a pozna kdo kakšne bolj user-friendly načine, preproste ...?
zee ::
Bolj slabo si raziskoval. Vecina ponudnikov omogoca polnjenje preko kreditne kartice, vendar brez kristalne krogle tezko povemo kaj vec.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Mare2 ::
Pred kratkim sem dobil eno predplačniško sim-ko. Do sedaj še nisem imel nekih izkušenj s tem, pa me malce zmoti to polnjenje s kartico, kjer moram nekam hodit to kupovat in se pol še ukvarjat z vnosom kode, itd. Mal sem že raziskoval, a pozna kdo kakšne bolj user-friendly načine, preproste ...?
Pa hvala, ker si napisal operaterja od predplačniške sim-ke. :)
Da ja ne boš dobil odgovora...
mxatez ::
Bolj slabo si raziskoval. Vecina ponudnikov omogoca polnjenje preko kreditne kartice, vendar brez kristalne krogle tezko povemo kaj vec.
Sorry k nimamo vsi možnosti plačila s kreditnimi karticami.
Pa hvala, ker si napisal operaterja od predplačniške sim-ke. :)
Da ja ne boš dobil odgovora...
Drugače je bil paket od izi - Telekom, sem pregledal spletno stran in je moznosti veliko. Sem pa nasel kar sem iskal. Polnjenje oz. placevanje prek direktne bremenitve TRR - trajnik ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mxatez ()
Ahim ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti predplačniško SIM kartico, ki ne poteče?Oddelek: Mobilne tehnologije | 9066 (316) | Oktan |
» | Ljubljanska urbana, plačevanje s karticoOddelek: Loža | 3141 (2917) | metalc |
» | Predplačniška številkaOddelek: Mobilne tehnologije | 1927 (1517) | xmetallic |
» | Anonimne bančne kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14778 (9112) | Mmmmm1 |
» | kolesarski gsm problemOddelek: Šport | 1316 (1081) | blackbfm |