» »

Vojna proti moškim, drugič.

Vojna proti moškim, drugič.

Temo vidijo: vsi
««
26 / 40
»»

kallia ::

Samael je izjavil:

kallia je izjavil:

Samael je izjavil:

Torej te gayi, ki tega ne izkazujejo javno, torej velika večina, v osnovi ne motijo?

Glede na % okužb s HIV, furrijev in kiddijtačerjev med njimi ni nič narobe če te še zmeraj motijo.

Nima veze - dokler imaš kot tipični kavč nazi pirhe to naokoli razlagati samo z novo registriranim anonimnim multi računom. Katerim že po vrsti?

Po tvoji logiki sem naci ker je dosti HIV med istospolnimi?

Unknown_001 ::

looser je izjavil:

o kakšni notranji energiji govoriš, a to je spet kakšen modern talking?

Dieter Bohlen approves
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Mato989 ::

nevone je izjavil:

Črpanje energije od znotraj obvladajo tudi nekateri morilci. Pa tudi drugi takšni, ki nimajo nujno neškodljivih namenov. Oni so verjetno tudi koristni, ker so dovolj stabilni.

Po drugi strani labilne osebe ponavadi samo niso zelo prodorne, ne želijo pa, da se jih apriori obravnava malodane kot kriminalce.

o+ nevone

Mešaš nezakonita dejanja in generalno publiko... morilci so kaznovani z drugim zakonom...

Vsaka oseba ki potrebuje zunanjo potrditev je labilna, torej če mora družba njej potrjevat kako je uboga in ok, ker je transex ali legibitrovski dušebrižnik potem je to problem... Ni pa nujno vsaka stabilna oseba koristna... tegan ikjer ne trdim, ampak je pa nujno vsaka mentalno labilna oseba problem ampak tega problema ne rešimo tako da se prilagodimo njim in jih zavijamo v vato kako uboge so ampak tako da skozi surove izkušnje dobijo trdo kožo...

Zavijanje v vato otrok nas je privedlo do tega, ker so sončki ubogi in nikoli nič krivi je privedlo do tega, da zdaj ti sončki skačejo po paradah ker oni pač niso nič krivi, vsi ostali smo =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

jype ::

Mato je labilen.

dice7 ::

Danes smo se naucili, da so ljudje z nizko samopodobo druzbeni problem

Samael ::

kallia je izjavil:

Samael je izjavil:

kallia je izjavil:

Samael je izjavil:

Torej te gayi, ki tega ne izkazujejo javno, torej velika večina, v osnovi ne motijo?

Glede na % okužb s HIV, furrijev in kiddijtačerjev med njimi ni nič narobe če te še zmeraj motijo.

Nima veze - dokler imaš kot tipični kavč nazi pirhe to naokoli razlagati samo z novo registriranim anonimnim multi računom. Katerim že po vrsti?

Po tvoji logiki sem naci ker je dosti HIV med istospolnimi?

Ne, to si praviš ti. Ker se tako lažje sprejemaš kot nacija. Jebeno.

dice7 je izjavil:

Seveda so.

Treba jih je v naborništvo sterat pa da se tam čeličijo. Mal bodo po kasarnah pometal, kakšn tank spucal, mentalni trening vsak dan ko bo treba slušat naredbe... vse po PS.

Begabt

Zgodovina sprememb…

Samael je izjavil:

Kaj me torej naredi nacija? Dejstvo da imajo veliko večji % HIVa? Torej resnica je naci?

kallia je izjavil:

Kaj me torej naredi nacija?
To, da ignoriraš resnico.

jype je izjavil:

kallia je izjavil:

Mar ni to deluzionalnost?

Begabt

jype je izjavil:

kallia je izjavil:

Saj je ne ignoriram, lepo sem napisal da imajo geji veliko večji % HIVa od ne gejev.

Unknown_001 je izjavil:

dice7 je izjavil:

Seveda so.

Treba jih je v naborništvo sterat pa da se tam čeličijo. Mal bodo po kasarnah pometal, kakšn tank spucal, mentalni trening vsak dan ko bo treba slušat naredbe... vse po PS.

Stavim, da se je tvoj poročnik s ponosom usedel v M-84 ("mali tenkič" - kot pravi Gruber), kadar si ga glancal ti ;-) Saj prav - to je iz tebe naredilo pravega deca!

nevone ::

Mešaš nezakonita dejanja in generalno publiko...

Jest nič ne mešam, jaz ločujem ampak vedno po več parametrih, mešaš ti.

morilci so kaznovani z drugim zakonom...

Ja, ampak če so stabilne osebe, so koristni, če so labilne pa škodljivi.

Žal je tako, da ko bomo vsi imeli trdo kožo, še vedno ne bodo vsi problemi rešeni. Potem bo priplavalo na površje nekaj drugega. Ker nekateri, ki se smatrajo za stabilne, potrditev iščejo ravno v labilnih oziroma tistih z manj trdo kožo. Potem jo bodo začeli iskati na tistih s trdo kožo, sicer malo manj trdo, kot jo imajo sami, a vseeno. Me prav zanima, kako se bodo zmenili. Stopnjevanje trde kože ni nujno tisto, kar si v končni fazi želimo. Ampak, ko misliš, da si na vrhu sveta, te to seveda ne skrbi.

Sicer se strinjam, da zavijanje v vato ni koristno, ker na ta način postaneš samo še bolj ranljiv. Ampak če nisi navzven agresiven, je to včasih lahko prekleto težko. Eni pa vse zmečejo v isti koš.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Samael je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

dice7 je izjavil:

Seveda so.

Stavim, da se je tvoj poročnik s ponosom usedel v M-84 ("mali tenkič" - kot pravi Gruber), kadar si ga glancal ti ;-) Saj prav - to je iz tebe naredilo pravega deca!

E bogami, spet se zabrbljali bistvo.

Begabt

Nesta ::

V teh časih so ženske priviligirane. Če si moški boš vedno ti kriv če si v sporu z žensko... Tako je

kallia je izjavil:

Samael je izjavil:

Kaj me torej naredi nacija? Dejstvo da imajo veliko večji % HIVa? Torej resnica je naci?

Ne ne. Naci si zato, ker do dela populacije izražaš nestrpnost in sovraštvo na osnovi svojih lastnih iluzornih prestav in nezadovoljstvom nad lastnim življenjem. Ali pa resnično trepetaš pred tem, da boš pri analnem seksu fasal HIV?
Kar sem pa sam rekel, je pa da to še ni takšen problem, dokler imaš kot tipični kavč nazi pirhe to naokoli razlagati samo z novo registriranim anonimnim multi računom.
Katerim že po vrsti?

kallia je izjavil:

Saj je ne ignoriram, lepo sem napisal da imajo geji veliko večji % HIVa od ne gejev.
Ja, to je manipulacija. Več kot 90% vseh analnih spolnih odnosov imajo heteroseksualni pari.

V teh časih so ženske priviligirane. Če si moški boš vedno ti kriv če si v sporu z žensko... Tako je

Čemu se pritožuješ? Včasih so bile pa ženske, pa te to nič ne skrbi. Raje skompenzirajmo, kar je za skompenzirati, ne pa da vsak vleče štrik na svoj konec, in vidi samo lastne koristi.

o+ nevone

nevone je izjavil:

Žal je tako, da ko bomo vsi imeli trdo kožo, še vedno ne bodo vsi problemi rešeni. Potem bo priplavalo na površje nekaj drugega. Ker nekateri, ki se smatrajo za stabilne, potrditev iščejo ravno v labilnih oziroma tistih z manj trdo kožo. Potem jo bodo začeli iskati na tistih s trdo kožo, sicer malo manj trdo, kot jo imajo sami, a vseeno. Me prav zanima, kako se bodo zmenili. Stopnjevanje trde kože ni nujno tisto, kar si v končni fazi želimo. Ampak, ko misliš, da si na vrhu sveta, te to seveda ne skrbi.

Sicer se strinjam, da zavijanje v vato ni koristno, ker na ta način postaneš samo še bolj ranljiv. Ampak če nisi navzven agresiven, je to včasih lahko prekleto težko. Eni pa vse zmečejo v isti koš.

o+ nevone

Trda koža je v vsakem primeru koristna za posameznika. Šure... privede do tega da se o problemih bolj poredko govori a vsak si zna izborit mir. Ljudje se tako lahko na licu mesta zmenijo, kaj komu ne paše in to ne nujno s silo.

Bullyji tako izgubijo šibkejše labilne žrtve. Pa neka on za*ebava ak je dovoljno hrabar.

Begabt

Zgodovina sprememb…

windigo ::

Mogoče paše celo bolj sem:

windigo je izjavil:

Zariga osel, to je čist adijo
ko vso travo že pojedo konji
na travnik nas šele spustijo

Pa pravi koza: za vas je le osat
za nas koze in mladiče naše
poganjke mlade bilo bi fino varovat

Potoži osel nad usodo kruto
cel dan za hlev kamenje nosi
za nagrado pa dobi jo s knuto

Se smeje koza: to tvoja je narava
saj za drugo res kaj prida nisi
zmotno misliš, da je to težava

Jo osel res hudo grdo pogleda
s kopitom pa po tleh zakoplje
da zamekeče naj jo skrije čreda

In se razleže glasno meketanje
za koze trave je premalo
in osli krivi so za takšno stanje

Samael je izjavil:

Ne ne. Naci si zato, ker do dela populacije izražaš nestrpnost in sovraštvo na osnovi svojih lastnih iluzornih prestav in nezadovoljstvom nad lastnim življenjem.

A, dejstva so naci in če jih privlečeš na plano si tudi ti naci. Sedaj te razumem ja.

Upam da ne zameriš, ampak tvojo taktiko bom posredoval tobačnemu lobiju. Kdor bo omenil kakršnokoli povezavo med tobakom in rakom bo javno oklican za nacija.

Pa še ciroza jeter in alkohol bo treba spraviti v isti koš. Sicer je ras da alko uničuje jetra, samo to je hate fact in omenjanje tega bo v prihodnosti kaznjivo dejanje.

harmony ::

Jaz te teme ne razumem. Malo sem bral, ampak nimam pojma kaj tocno se prepirate. Bil je tudi jype omenjen s svojimi 800btc.ji, pa analni seks je tud omenjen. Kaj pa lulanje zensk po moskih prilikom spolnga odnosa? Tudi to je vojna proti nam, saj nas dobesedno zalivajo z urinom.

nevone je izjavil:

Čemu se pritožuješ? Včasih so bile pa ženske, pa te to nič ne skrbi. Raje skompenzirajmo, kar je za skompenzirati, ne pa da vsak vleče štrik na svoj konec, in vidi samo lastne koristi.

o+ nevone

Kdaj pa ženske niso bile priviligirane? Govoriš o času ko so jihadisti polnili hareme?

kallia je izjavil:

A, dejstva so naci in če jih privlečeš na plano si tudi ti naci. Sedaj te razumem ja.
Dejstva niso naci, tvoja interpretacija dejstev je naci, ker si ti naci.

Bela rasa je daleč najbolj nasilna na planetu (to je dejstvo, predstavljeno v nacistični maniri).

Slovenci nezavestne ljudi brcajo v glavo, dokler ne umrejo (to je dejstvo, predstavljeno v nacistični maniri).

Slovenci na policiste streljajo z avtomatskimi jurišnimi puškami (to je dejstvo, predstavljeno v nacistični maniri).

kallia je izjavil:

Kdaj pa ženske niso bile priviligirane?
_Vedno_.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

jype je izjavil:

Bela rasa je daleč najbolj nasilna na planetu (to je dejstvo, predstavljeno v nacistični maniri).

Slovenci nezavestne ljudi brcajo v glavo, dokler ne umrejo (to je dejstvo, predstavljeno v nacistični maniri).

Slovenci na policiste streljajo z avtomatskimi jurišnimi puškami (to je dejstvo, predstavljeno v nacistični maniri).

kallia je izjavil:

Kdaj pa ženske niso bile priviligirane?
_Vedno_.

Z vsem tvojimi navedbami se popolnoma strinjam, ravno zato sem proti migrantom, ker je dejstvo da za njih tu ni varno! Ti jih seveda sovražiš izključno na podlagi barve njihove kože in jih hočeš zvabiti v past z nazivom Nazilovenija da bojo tu zatirani in izkoriščani za tešitev nacistnih poželjen zlovencev.

Jah ženske niso več priviligirane, samo poglej si kakšen % njih je na tabletah da sploh lahko preživijo svoj dan brez psihičnega zloma.

Jest nič ne mešam, jaz ločujem ampak vedno po več parametrih, mešaš ti.

Ja, ampak če so stabilne osebe, so koristni, če so labilne pa škodljivi.

Še kar ne razumeš, kje sem napisal da so VSI stabilni koristni... Vsi labilni so nekoristni, vsi stabilni pa niso nujno koristni... ampak to ne opravičuje labilnih =)

Ne tisti se mu bodo postavli po robu in ne bodo jokcali hatespeech... saj veš kako se je včasih reševalo, malo sta se 2 froca zravsala pa je blo, danes pa laufanje k mamici in ateju in tožarjenje, to je razlika med labilno osebo in trdno osebo... v otroštvu se začne... potem pa mamica poboža sinkota svojega kako je bogi ker ga 5 cm višji pa 2kg težji zajebava in od tu do labilnih pizdekov ni več daleč =)

Kam pa jih naj zmečemo? V 3 koše... Šele ko se labilnost odpravi lahko začenmo razporejat, do tačas je to težava številka 1... zakaj je prišlo do tega niti ni tako pomembno, kot dejstvo da je labilen, odpravitev teh dejstev pa je možna samo z surovimi prijemi aka REAL WORLD, ne pa z negovanjem potreb labilnega, ker tako se ne bo izboljšalo.

Mato989 je izjavil:

Vsi labilni so nekoristni
Absolutno, absolutno... Wolfgang Pauli je bil popolnoma nekoristen, ker je bil labilen?

Mato989 je izjavil:

Šele ko se labilnost odpravi
Glede na to, kako zelo labilen si, si verjetno ne želiš, da se labilnost odpravi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

PrihajaNodi ::

Kje je Hipatimija?

PrihajaNodi je izjavil:

Kje je Hipatimija?

Ćaka te na kavi?

gruntfürmich ::

nevone je izjavil:

razumem da se bojite da ljudje izrazimo svoje mnenje in ki ne temelji na skrajnih deviacijah.

vi sploh ne veste, kaj je skrajna devacija. Za vas je dovolj en predalček. Oziroma dva. Eden za vas idelane in eden za vse ostale.

o+ nevone

tudi ostali očitno ne. trend v svetu je da je vsakršno odstopanje od 'normalnega' označeno kot motnja... drugi trend je da 'motenj' oz deviacij ni... ne vem če je to maslo istih ljudi oz agende ampak z vsem tem je nekaj hudo narobe.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gruntfürmich je izjavil:

tudi ostali očitno ne. trend v svetu je da je vsakršno odstopanje od 'normalnega' označeno kot motnja... drugi trend je da 'motenj' oz deviacij ni... ne vem če je to maslo istih ljudi oz agende ampak z vsem tem je nekaj hudo narobe.
Ti si del tistih, ki vas rešitve ne zanimajo.

PrihajaNodi je izjavil:

Kje je Hipatimija?

Na šihtu.

Begabt

Ljudje se tako lahko na licu mesta zmenijo, kaj komu ne paše in to ne nujno s silo.

Težko se zmenijo, če ima nekdo toliko mentalne in fizične moči, da ve, da bo s silo dosegel več. Tudi ti si rekel, da bi nekoga, ki bi ti rekel debeluh žvajznu. Po drugi strani se pa propagira, da labilna oseba tega ne sme storiti, oziorma se takoj zaigra na te strune.

Torej vse gre v smer vedno večje uporabe sile. Saj verjetno se temu ne bomo izognili, ampak niso pa tega nujno krive defenzivne labilne osebe, čeprav se na njih sprošča največ energije.

o+ nevone

nevone je izjavil:

Težko se zmenijo, če ima nekdo toliko mentalne in fizične moči, da ve, da bo s silo dosegel več.

Tvoj argument je popolnoma zgrešen. pAntyfovci nimajo nobene mentalne ali fizične moči, pa vseeno skušajo s silo dosegat rezultate (večina rezultatov vidiš na fail youtube kompilacijah).

nevone je izjavil:

Ljudje se tako lahko na licu mesta zmenijo, kaj komu ne paše in to ne nujno s silo.

Težko se zmenijo, če ima nekdo toliko mentalne in fizične moči, da ve, da bo s silo dosegel več. Tudi ti si rekel, da bi nekoga, ki bi ti rekel debeluh žvajznu. Po drugi strani se pa propagira, da labilna oseba tega ne sme storiti, oziorma se takoj zaigra na te strune.

Torej vse gre v smer vedno večje uporabe sile. Saj verjetno se temu ne bomo izognili, ampak niso pa tega nujno krive defenzivne labilne osebe, čeprav se na njih sprošča največ energije.

o+ nevone

Nene... jst sem rekel da bi ga žvajznu nazaj. Saj se je nekaj bahal da bi še klofute delil.

Begabt

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 je izjavil:

nevone je izjavil:

o+ nevone

Nene... jst sem rekel da bi ga žvajznu nazaj.

Seveda je to za nevone pretežko razumet =) Ona misli da bi ti kar tepel vsakega ki bi ti kaj rekel...

Nesta ::

........

Mato989 je izjavil:

Seveda je to za nevone pretežko razumet =) Ona misli da bi ti kar tepel vsakega ki bi ti kaj rekel...

Ma tak je. Če ne prebereš predhodne debate težko rabereš kontekst.

Begabt

Nesta je izjavil:

........

Toliko o enakopravni obravnavi, kje so feministke, a bi šle tipa branit pred babo ker ga tepe =) Dvoličnost pa taka.

Mato989 je izjavil:

a bi šle tipa branit pred babo ker ga tepe
Ja, bi šle. Samo tipi ste take pičkice, da nč ne nardite.

D3m ::

Iz tvojih ust v božja ušesa.

hahahahhahhhaah.

Bi šlo moj kurac. Ahahahhahah
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Nene... jst sem rekel da bi ga žvajznu nazaj. Saj se je nekaj bahal da bi še klofute delil.

No vidiš. Tudi labilne osebe se samo branijo, sicer najprej nočejo s silo, ampak pri toliko pritiska nanje, je menda dovoljena vsaj verbalna obramba.

o+ nevone

kallia je izjavil:

Samael je izjavil:

Ne ne. Naci si zato, ker do dela populacije izražaš nestrpnost in sovraštvo na osnovi svojih lastnih iluzornih prestav in nezadovoljstvom nad lastnim življenjem.

dejstva so nazi (po libtardnem slovarju svobode govora) in so zmanipulirana če kažejo na kakršnokoli drugačnost drugačnih...

D3m je izjavil:

moj kurac.
A to je tista reč, za katero je Einstein rekel, da ne ve, če sploh obstaja?

jype je izjavil:

D3m je izjavil:

moj kurac.
A to je tista reč, za katero je Einstein rekel, da ne ve, če sploh obstaja?

a ni odvajal urina ter imel potomce?

gruntfürmich je izjavil:

dejstva so nazi (po libtardnem slovarju svobode govora) in so zmanipulirana če kažejo na kakršnokoli drugačnost drugačnih...
Bravo, retardiran komentar na nivoju low iq NPC konzervativca, ki zna zgolj posnemat ogorčenost svoje mame.

gruntfürmich je izjavil:

a ni odvajal urina ter imel potomce?
Če niti tožilnika ne moreš zagrabit, potem razumem, da je do logičnega sklepanja še daleč.

Pokazati na drugačnost s pozitivno konotacijo, ko je to mogoče, je vredno bistveno več, kot vaše zaničevanje in degradacija.

o+ nevone

nevone je izjavil:

Pokazati na drugačnost s pozitivno konotacijo, ko je to mogoče, je vredno bistveno več, kot vaše zaničevanje in degradacija.

o+ nevone

dobro si to povedala. ampak libertardov to niti malo ne zanima...

gruntfürmich je izjavil:

dobro si to povedala. ampak libertardov to niti malo ne zanima...
Tvoj podpis pravi, da tebe to ne zanima.

gruntfürmich je izjavil:

kallia je izjavil:

Samael je izjavil:

Potem smo v razvoju šli rahlo nazaj, približno v dobo ko so na grmadi kurili ljudji ki so mislili narobe in verjeli da je Zemlja okrogla?
««
26 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26645062 (40612) vostok_1

Šeriatsko pravo (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
67189567 (81246) HODL

Več podobnih tem