» »

Vojna proti moškim, drugič.

Vojna proti moškim, drugič.

Temo vidijo: vsi
««
25 / 40
»»

PrihajaNodi ::

FormerUser je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

V soboto, nedelja bi bila še boljš. Mi zaupaš od kje si Hipotija?

Iz Aleksandrije.

Za štirimi stenami je lahko pametovat...tipično...povej mi v obraz da sem psihični bolnik. Ne to pa ne, je že preveč socialne interakcije.

Unknown_001 ::

PrihajaNodi je izjavil:

FormerUser je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

V soboto, nedelja bi bila še boljš. Mi zaupaš od kje si Hipotija?

Iz Aleksandrije.

Za štirimi stenami je lahko pametovat...tipično...povej mi v obraz da sem psihični bolnik. Ne to pa ne, je že preveč socialne interakcije.

My f**king god... kaj ti misliš da si romantičen? Ti si definicija karakterja, ki je težji od črne luknje.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

jype ::

PrihajaNodi je izjavil:

tipično
Tipično je predvsem to, da Hipatija ni čustveno labilna, tako kot ste moški, ki se vas lahko pripravi do česarkoli, če le rečeš magično frazo "Sej ne upaš!"

Pa saj sem jo samo na kavo povabil.

PrihajaNodi je izjavil:

Pa saj sem jo samo na kavo povabil.

Ti jo siliš, ne vabiš.

Begabt

Mislim da si ljubosumen, ker sem jo prvi povabil

PrihajaNodi je izjavil:

Kr mej te stare babe. Men še niso najboljš leta šla v ku*ac.

Begabt

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Imajo pa izkušnje in vedo marsikaj o življenju in življenskih izkušnjah.

PrihajaNodi je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Za življenjske nauke mam doma Vater und Mutter.

Begabt

D3m ::

In strice. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Unknown_001 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Sem prepričan, da ti ne pokažeta dovolj in bi te takšna deklica lahko marsikaj naučila.

Ufffff "deklica". Ermmmmmm ;((
|HP EliteBook|R5 6650U|

PrihajaNodi je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Sem prepričan, da ti ne pokažeta dovolj in bi te takšna deklica lahko marsikaj naučila.

Naučila sta me dovolj, da me je kar nekaj forumskih uporabnikov zamešalo s 40 letnikom.

Begabt

Zaradi začetne demence?

PrihajaNodi je izjavil:

Zaradi začetne demence?

A to te muči?

Muca popapala jezik

Begabt

Zgodovina sprememb…

arnecan1 ::

Hm, lepa prihodnost se nam obeta. http://www.rtvslo.si/zabava/iz-sveta-zn...

Triletna Edie Knightley Righton ne sme gledati Disneyjevih filmov, v katerih so ženske prikazane na način, s katerim se njena mama Keira Knightley ne strinja.

Tako sta visoko na seznamu prepovedanih filmov Pepelka in Mala morska deklica. Knightleyjeva je v pogovoru s televizijsko voditeljico Ellen DeGeneres povedala, da risani film iz 50. let prejšnjega stoletja Pepelka prikazuje žensko, ki "čaka na bogatega fanta, da jo reši": "Ne! Reši samo sebe! Več kot očitno je," je poudarila Knightleyjeva. Podobnega mnenja je o Mali morski deklici: "Priznam ... skladbe so čudovite, toda ne dopusti, da izgubiš svoj glas zaradi moškega. Halo!"

Zvezdnica Disneyjeve franšize Pirati s Karibov je ob tem dodala, da niso vsi filmi omenjene produkcijske hiše prepovedani pri njih doma. Tako najraje gledajo Iskanje pozabljive Dory in Izgubljeno kraljestvo.

Podobno kot Knightleyjeva se je pred kratkim na temo feminizma in Disneyja oglasila igralka Kristen Bell, ki je posodila glas Anni v Ledenem kraljestvu. Za revijo Parenting je povedala, da Sneguljčica pošilja otrokom napačno sporočilo o soglasju. In o tem se je pogovorila s svojima hčerkama Lincoln in Delto.

"Vsakič ko zapremo pravljico o Sneguljčici, pogledam svoji dekleti in vprašam: 'Ali se vam ne zdi nenavadno, da Sneguljčica ni vprašala stare čarovnice, zakaj mora pojesti jabolko? Ali pa od kod je dobila jabolko. In ali ni nenavadno, da je princ poljubil Sneguljčico brez njene privolitve.' Ne moreš poljubiti nekoga, ki spi," je sklenila Bellova.

AndrejO ::

arnecan1 je izjavil:

Hm, lepa prihodnost se nam obeta. http://www.rtvslo.si/zabava/iz-sveta-zn...

Katero verzijo Pepelke so pa tebi dali, ko si bil majhen? Morda tisto v kateri si ena zlobna sestra s sekirco odseka prste na nogi, druga pa si z nožem obreže peto, da lahko stlačita svoje noge v čeveljček?

Vprašam, ker v verziji, ki so jo predstavili meni, si sestri nista mogli natakniti čeveljca, v originalu pa princ opazi kri, ki mezi ven. Aja in v originalu je kazen za njihovo samopohabljanje to, da jima na poroki vrane izkljujejo oči.

Kaj neki so si mislili naši starši, ko so jim vsiljevali to "našo" anemično verzijo Peplke brez krvi, brez rezanja prstov in brez izkljuvanih oči?

V splošnem je bolje, da otrokom ne bereš originalnih pravljic, ko sta jih zapisala brata Grim, ker je morala večine njih ta, da če boš naredil kaj narobe, bo kazen grozljiva smrt ali pohabljanje z veliko krvi in bolečine. Današnji svet je drugačen in se otroke nanj tudi pripravlja drugače. Razen, če misliš, da bo v kratkem oblast znova prevzela cerkev.

Samael ::

arnecan1 je izjavil:

Pa ti nisi normalen.

Kako globoko!
In zatem:

arnecan1 je izjavil:

Eni ste popolnoma izgubili kompas. Komunikacija ki je (ne)izvaja jype in zagovarjaš ti, lahko privede samo do medsebojnega obtoževanja ...

Matr, tisi pa res en šampijon. Ja, le poglej se v ogledalo zgoraj. A sem ti ga uredu nastavil? Pa še takole malo z leve? S profila? Bo šlo? :)

Sicer pa sem tudi na to že odgovoril, še predno si odprl usta:

Samael je izjavil:

Dokler seveda v temo ne pridejo standardni drekači, ki nimajo kaj za povedati, zato pa s toliko večjo nujo malce popackati, posvinjati vse skupaj s svojimi standardnimi yada-yada vložki.

Ali pa dejansko verjameš, da si s tem, ko si se pofočkal, nam preko yada-yada jamranja dal vedeti, da si še vedno živ, prispevaš čemu konstruktivnemu v debati? Nečemu kar naprimer, ne bi privedlo do, akhmmm ... kako si že rekel ... medsebojnemu obtoževanju?

FormerUser ::

[st.citat p6075128]Hm, lepa prihodnost se nam obeta. http://www.rtvslo.si/zabava/iz-sveta-zn...

Kajneda. Kdo si ne bi želel samozavestnih, asertivnih in odločnih žensk?

Pa ko si že ravno tu, včeraj sem se ob branju tega članka spomnila na tvoje trditve kako da sistem mnogo mileje obravnava ženske kot moške.

But an investigation by The Chicago Reporter, the Medill School of Journalism at Northwestern University and NPR has found that women in Illinois — and in prisons across the country — are disciplined at significantly higher rates than male inmates for mostly minor, subjective infractions. We analyzed data from fifteen states that track discipline by gender, visited four different prison systems, and interviewed dozens of current and formerly incarcerated women, academics, and prison staff. We determined that although female inmates are less likely than their male counterparts to act out violently in prison, they receive more disciplinary tickets for minor offenses — matters that are unlikely to compromise safety.

Zgodovina sprememb…

Hoj, Hipotamija si še kaj premislila in prespala o moji ponudbi za kavo?

kallia ::

PrihajaNodi je izjavil:

Hoj, Hipotamija si še kaj premislila in prespala o moji ponudbi za kavo?

Pri ženskah tega tipa je problem da dišijo po mačjem urinu, zato bi ti odsvetoval druženje.

|HP EliteBook|R5 6650U|

|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

tikitoki ::

vostok_1 je izjavil:

jype je izjavil:

DAMN, she's cute!
Too bad she'd kill me, way before i could ask her on a date.

Sej bi jo lahko zajel zivo in z njo pocel karkoli bi ti pasalo.

tikitoki ::

Koliko oseb, ki si izdajajo za zenske na internetu, so vse prej, kot zenske? Tako, da ne vem kako se lahko zagledas v besede, ki jih lahko napise kdorkoli. Po drugi strani pa domisljija lahko ustvari lepse stvari, kot jih najdes v realnem zivljenju.

Ups, sem pozabil, sedaj se samo odlocis in si ze zenska.

Mato989 ::

tikitoki je izjavil:

Koliko oseb, ki si izdajajo za zenske na internetu, so vse prej, kot zenske? Tako, da ne vem kako se lahko zagledas v besede, ki jih lahko napise kdorkoli. Po drugi strani pa domisljija lahko ustvari lepse stvari, kot jih najdes v realnem zivljenju.

Ups, sem pozabil, sedaj se samo odlocis in si ze zenska.

:))
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Ampak Jure je pa vseeno bot, Ex machina.

PrihajaNodi je izjavil:

Ampak Jure je pa vseeno bot, Ex machina.

Black pidgeon speaks je včeraj objavil nov video z NPC temo in v intru pokaže kolaž cca 6*6 različnih političnih komentatorjev ki vsi berejo, pardon, izražajo svoje neodvisno politično mnenje, naključno so njihova mnenja beseda za besedo enaka.

gruntfürmich ::

jype je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

pozabljaš da ti ljudje so že psihično bolni.
Groteskno izprijena izjava, izrečena z jasnim namenom zaničevanja. Veliko pove o tistemu, ki jo je izjavil, nič pa o tistih, na katere se nanaša.
razumem da se bojite da ljudje izrazimo svoje mnenje in ki ne temelji na skrajnih deviacijah. tega v totalitarnem progresivizmu ne bo, tovariš!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

nevone ::

razumem da se bojite da ljudje izrazimo svoje mnenje in ki ne temelji na skrajnih deviacijah.

vi sploh ne veste, kaj je skrajna devacija. Za vas je dovolj en predalček. Oziroma dva. Eden za vas idelane in eden za vse ostale.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

nevone je izjavil:

Za vas je dovolj en predalček

Sej NPCji ste vse isti. Ne vem zakaj bi vas sortirali v dodatne kategorije po barvi las ali oblike pleše.

nevone je izjavil:

razumem da se bojite da ljudje izrazimo svoje mnenje in ki ne temelji na skrajnih deviacijah.

vi sploh ne veste, kaj je skrajna devacija. Za vas je dovolj en predalček. Oziroma dva. Eden za vas idelane in eden za vse ostale.

o+ nevone

Kdo pravi da smo mi idealni? Nihče, ampak mentalno stabilna oseba nima težave s tem kaj nekje nekaj piše in kako se jo naziva... mene če nekdo pokliče DEBELUH ne bom ragal in se drl hatespeech =) Niti ne bom doma depresiven zaradi tega, ker sem stabilen... Isto kot z gey paradami... ne vem kaj morjo paradirat po cesti in si zalizovat, jaz ne čutim te potrebe ker sem stabilen in vem da je moja spolnost moja intima, kaj me brigajo drugi =) itd...

Vidiš razliko?

Vedno ko nekdo rabi potrditev od zunaj pomeni da je labilna, netrdna mentalno zaostala oseba, ker mentalno trdni osebki tega ne potrebujejo ker črpajo moč od znotraj... In mentalno zaostali so deviacija in slabost družbe.

kallia je izjavil:

nevone je izjavil:

Za vas je dovolj en predalček

Sej NPCji ste vse isti. Ne vem zakaj bi vas sortirali v dodatne kategorije po barvi las ali oblike pleše.

Hkrati se pa hudujete, ko vas kakšen jype okliče za nacije - kot najbližji možni univerzalni opis tega kar ste. Ah, well ... težko je z vami :|

Vedno ko nekdo rabi potrditev od zunaj pomeni da je labilna, netrdna mentalno zaostala oseba, ker mentalno trdni osebki tega ne potrebujejo ker črpajo moč od znotraj... In mentalno zaostali so deviacija in slabost družbe.

No saj pravim. Dva predlačka. Vsi ki črpajo moč od znotraj so idelani predstavniki naše družbe, vsi drugi, ki bi se pa bolje počutili v družbi, ki se ne oprime enega kriterija in potem vse popredalčka po njem, so pa deviacija, ki paše v drug predalček. Nakar sledi, da je drugi predlaček potrebno sprazniti, ali pa naj se eliminira kar sam.

o+ nevone

Mato989 je izjavil:

Kdo pravi da smo mi idealni? Nihče, ampak mentalno stabilna oseba nima težave s tem kaj nekje nekaj piše in kako se jo naziva... mene če nekdo pokliče DEBELUH ne bom ragal in se drl hatespeech =) Niti ne bom doma depresiven zaradi tega, ker sem stabilen... Isto kot z gey paradami... ne vem kaj morjo paradirat po cesti in si zalizovat, jaz ne čutim te potrebe ker sem stabilen in vem da je moja spolnost moja intima, kaj me brigajo drugi =) itd...

Torej te gayi, ki tega ne izkazujejo javno, torej velika večina, v osnovi ne motijo? Ne vidim namreč, da bi kdaj kdo to posebej izpostavil. Kaj pa če te, ko hodiš po pločniku ozmerjam, da si debeluh, pa za vsak slučaj še ene tri krepke okoli ušes podarim? Ker si pač debeluh. Te še vedno ne moti?

Samael je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Torej te gayi, ki tega ne izkazujejo javno, torej velika večina, v osnovi ne motijo? Ne vidim namreč, da bi kdaj kdo to posebej izpostavil. Kaj pa če te, ko hodiš po pločniku ozmerjam, da si debeluh, pa za vsak slučaj še ene tri krepke okoli ušes podarim? Ker si pač debeluh. Te še vedno ne moti?

Seveda me ne motijo, kaj mene briga s kom se oni doma žgejo... moti pa me parada ponosa geyev in ostalih, tako kot bi me ENAKO motla parada heteroseksualcev... kaj ima nasilje zveze z tem kaj me moti... če me udariš se imam pravico branit in te bom pač zložil potem pa še ozmerjal, zato pa nosim s sabo vedno členke =)

Samael je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Od mene bi jih po gobci fasal.

Begabt

Unknown_001 je izjavil:

Samael je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Od mene bi jih po gobci fasal.

Povsem irelevantno.
Predlagam, da vklopiš možgane in skušaš razumeti, kaj dejansko sem napisal, kot pa da nam razlagaš, da imaš ti pač daljšega kot tvoj sogovornik na forumu ;-)

Samael je izjavil:

Torej te gayi, ki tega ne izkazujejo javno, torej velika večina, v osnovi ne motijo?

Glede na % okužb s HIV, furrijev in kiddijtačerjev med njimi ni nič narobe če te še zmeraj motijo.

Halo. Sam še vedno čakam odgovor Hipitamije...kaj bo kava padla al ne?

Samael je izjavil:

Povsem irelevantno.
Predlagam, da vklopiš možgane in skušaš razumeti, kaj dejansko sem napisal, kot pa da nam razlagaš, da imaš ti pač daljšega kot tvoj sogovornik na forumu ;-)

Čisto relevantno.

Če nekdo sebe ne sprejema in se ne zna prestavit iz pozicije žrtve, so vsake parade in podobne kozlarije navadno betoniranje. Taka oseba bo vedno tulila kako je ogrožena, ker bo zabetonirana v prepričanju, da je za vse njene probleme kriva spolna usnerjenost. Za nameček pa bo "safe space" teh skupnosti spodbujal ranljivo vlogo v družbi in tako bo človek za lastno nesigurnost krivil ostale.

PrihajaNodi je izjavil:

Halo. Sam še vedno čakam odgovor Hipitamije...kaj bo kava padla al ne?

V betico ti bo đezvo zabrisala.

Begabt

Zgodovina sprememb…

Zakaj bi to storila?

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj bi to storila?

Temperamentna ženo

Begabt

kallia je izjavil:

Samael je izjavil:

Torej te gayi, ki tega ne izkazujejo javno, torej velika večina, v osnovi ne motijo?

Glede na % okužb s HIV, furrijev in kiddijtačerjev med njimi ni nič narobe če te še zmeraj motijo.

Nima veze - dokler imaš kot tipični kavč nazi pirhe to naokoli razlagati samo z novo registriranim anonimnim multi računom. Katerim že po vrsti?

Črpanje energije od znotraj obvladajo tudi nekateri morilci. Pa tudi drugi takšni, ki nimajo nujno neškodljivih namenov. Oni so verjetno tudi koristni, ker so dovolj stabilni.

Po drugi strani labilne osebe ponavadi samo niso zelo prodorne, ne želijo pa, da se jih apriori obravnava malodane kot kriminalce.

o+ nevone

looser ::

o kakšni notranji energiji govoriš, a to je spet kakšen modern talking?
pač si postaviš cilje in jim slediš, kakšno notranjo energijo rabiš?
za to, da si cilje postaviš in jim slediš?
pa, kaj pa vem, a drugače bi pa kar v zrak gledali ali kaj?

Unknown_001 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj bi to storila?

Temperamentna ženo

To se imenuje impulzivnost. Jaz pa mislim, da je v realnosti nežna in čustvena duša. Še vedno čakam njen odgovor.

looser je izjavil:

pač si postaviš cilje in jim slediš, kakšno notranjo energijo rabiš?
za to, da si cilje postaviš in jim slediš?
pa, kaj pa vem, a drugače bi pa kar v zrak gledali ali kaj?

Ho lejga. Dobro jutro. Koliko si danes zaslužil na poziciji?

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj bi to storila?

Na ZS sem dobil anonimno sporočilo da te ne mara ker si iz Afrike, je pa optimistična glede tvojih šans da jo vidiš pod belo rjuho ko se boš guncal na slivi.
Ne razumem, Nodi koliko si star da se še guncaš???

Jaz ne govorim o tem. O tem govori Mato. V mislih ima pa vse tiste, ki se požvižgajo na okolico, ker so tako polni samih sebe, da je niti ne zaznavajo. Seveda, to je sedaj karikirano rečeno.

o+ nevone

kallia je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj bi to storila?

Na ZS sem dobil anonimno sporočilo da te ne mara ker si iz Afrike, je pa optimistična glede tvojih šans da jo vidiš pod belo rjuho ko se boš guncal na slivi.
Ne razumem, Nodi koliko si star da se še guncaš???

Jaz sem optimist, da greva skupaj na kavo. Leta niso ovira in merilo modrosti.
««
25 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26645063 (40613) vostok_1

Šeriatsko pravo (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
67189571 (81250) HODL

Več podobnih tem