Forum » Problemi človeštva » Vojna proti moškim, drugič.
Vojna proti moškim, drugič.
looser ::
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Kje trguješ?
pa saxobank, že samo za standardni račun rabiš menda letno slovensko povprečno plačo ;)
Koliko si priigral?
pa saj sem povedal, po enem dnevu sem že v dejanskem plusu, ene 20% izgleda...
(na pozicijo, ne na celotno stanje, jasno)
če bo šlo tako naprej, vam vse (incognito!) častim večerjo v, hmm, kaj pa vem, nimam ravno domišljije...
kaj je vsaj približno fancy v btc, argentino?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: looser ()
PrihajaNodi ::
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Kje trguješ?
pa saxobank, že samo za standardni račun rabiš menda letno slovensko povprečno plačo ;)
Koliko si priigral?
pa saj sem povedal, po enem dnevu sem že v dejanskem plusu, ene 20% izgleda...
(na pozicijo, ne na celotno stanje, jasno)
če bo šlo tako naprej, vam vse (incognito!) častim večerjo v, hmm, kaj pa vem, nimam ravno domišljije...
kaj je vsaj približno fancy v btc, argentino?
Koliko je to v €. 1000, 10000? Toliko nimaš kot ima Jure.
looser ::
PrihajaNodi je izjavil:
Koliko je to v €. 1000, 10000? Toliko nimaš kot ima Jure.
2000€, tu nekje...
ne, nimam toliko, kot Jure :)
FormerUser ::
PrihajaNodi je izjavil:
FormerUser je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Punca moje, fantje te vabijo na randi ti pa zapravljaš čas s "psihičnim bolnikom"? Kaj hočeš?
A se ti zdi da kaj hočem od tebe? Nehaj me žalit in zaključi debato, pa je.
Če te resnica prizadane ni moj problem. Lahko pa greva na zmenek? Si upaš?
Ti ne bi prepoznal resnice pa če bi ti na glavo padla. Jaz da naj bi hodila na zmenke s tipi, ki tukaj ne počnejo drugega kot žalijo ženske in širijo svoja seksistična stališča ? Pa ti si še bolj prizadet kot sem sprva mislila.
Mato989 ::
SimplyMiha je izjavil:
Jype bo pa še stotič nalepil sliko tiste sovjetske snajperke...
Saj sem rekel 99% =) Tistih 17 možač in 2 vojakinji ki sta opravile preizkus marincev ko je bil olajšan ne štejejo v teh 99% =)
Zanimivo. Na strelišču imamo ravno nasprotne podatke in cel kup režanja, ko "pravi moški" pride na obisk s svojo punco, potem pa se mu lulček povesi, ko se tarča pripelje nazaj, da se vidi kdo bolj natančno zadeva.
Bolj je "pravi moški", bolj so pištole krive. Redna scena.
Sem videl ja, zadnjič smo meli paintball match 5 parov, tipi proti babncam... kakšen roll over je bil tole =)
Sicer pa ta naša strelišča so itak đabe... kaj sploh imaš na voljo? Kalašnikove še sicer nisem mel v roki ampak po pričevanjih te lepo odnese če spustiš rafal in nisi perajt...
Sploh pa me zanima koliko babnc v povprečju zna rešit zaskočeno orožje napram moškim... =) pa spucat jo.
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
FormerUser je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
FormerUser je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Punca moje, fantje te vabijo na randi ti pa zapravljaš čas s "psihičnim bolnikom"? Kaj hočeš?
A se ti zdi da kaj hočem od tebe? Nehaj me žalit in zaključi debato, pa je.
Če te resnica prizadane ni moj problem. Lahko pa greva na zmenek? Si upaš?
Ti ne bi prepoznal resnice pa če bi ti na glavo padla. Jaz da naj bi hodila na zmenke s tipi, ki tukaj ne počnejo drugega kot žalijo ženske in širijo svoja seksistična stališča ? Pa ti si še bolj prizadet kot sem sprva mislila.
Ne razumem, kaj je narobe, če bi šla z menoj na zmenek? Saj imava lahko temo o geopolitiki ali pa taljenju ledu na severnem polu. Sigurno si lahko vzameš 1 uro na dan za randi z menoj. Otrok pa res ne vem če si želim s teboj. Bi se mogla ornk pogovort o tem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
PrihajaNodi je izjavil:
Ne razumem, kaj je narobe, če bi šla z menoj na zmenek? Saj imava lahko temo o geopolitiki ali pa taljenju ledu na severnem polu. Sigurno si lahko vzameš 1 uro na dan za randi z menoj. Otrok pa res ne vem če si želim s teboj. Bi se mogla ornk pogovort o tem.
Seveda ne razumeš, saj nisi najbolj brihtne sorte. Temo o geopolitiki, taljenju ledu ali otrocih lahko odpreš tudi tukaj in bom morda v njej sodelovala, v živo pa ne zapravljam časa s tipi tvoje vrste.
FormerUser je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Seveda ne razumeš, saj nisi najbolj brihtne sorte. Temo o geopolitiki, taljenju ledu ali otrocih lahko odpreš tudi tukaj in bom morda v njej sodelovala, v živo pa ne zapravljam časa s tipi tvoje vrste.
Hej, hej počasi. Kakšne vrste tipov pa imaš rada? Saj jaz spoštujem ženske, res in mislim da bi v
živo se celo lahko ujela in bi priskočila kakšna iskrica.
Unknown_001 ::
PrihajaNodi je izjavil:
FormerUser je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Hej, hej počasi. Kakšne vrste tipov pa imaš rada? Saj jaz spoštujem ženske, res in mislim da bi v
Če sta v termodinamskem ekvilibriju ne vem kaj
Pričakuješ. Čudež?
Begabt
PrihajaNodi je izjavil:
OK, imeli ste svojo malo zabavo, zdaj pa poglej risanko, umij zobke in pojdi spat, Nodi.
FormerUser je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
OK, imeli ste svojo malo zabavo, zdaj pa poglej risanko, umij zobke in pojdi spat, Nodi.
Se bova videla ali ne? Ker drugače ne bom mogel zaspati, jaz bi se res rad dobil s teboj. Si upaš in sprejmeš izliv? Če imaš whatsapp si lahko izmenjava številke. Sam ga pogosto uporabljam ker je šifrirana zadava.
Zgodovina sprememb…
jype ::
PrihajaNodi je izjavil:
sprejmeš izlivTako zelo freudovsko, da si bi še on oči izpraskal.
Hipatija, pošlji svojega služabnika, pa naj se on dobi z njim.
PrihajaNodi je izjavil:
[
Se bova videla ali ne? Ker drugače ne bom mogel zaspati, jaz bi se res rad dobil s teboj. Si upaš in sprejmeš izliv? Če imaš whatsapp si lahko izmenjava številke. Sam ga pogosto uporabljam ker je šifrirana zadava.
Kaj, a dejansko obstajajo ženske, ki trzajo na takšne fore? Ja, seveda bom sprejela izliv, itak, lol.
vostok_1 ::
SimplyMiha je izjavil:
Jype bo pa še stotič nalepil sliko tiste sovjetske snajperke...
Saj sem rekel 99% =) Tistih 17 možač in 2 vojakinji ki sta opravile preizkus marincev ko je bil olajšan ne štejejo v teh 99% =)
Zanimivo. Na strelišču imamo ravno nasprotne podatke in cel kup režanja, ko "pravi moški" pride na obisk s svojo punco, potem pa se mu lulček povesi, ko se tarča pripelje nazaj, da se vidi kdo bolj natančno zadeva.
Bolj je "pravi moški", bolj so pištole krive. Redna scena.
To bi skoraj tud jz potrdil.
Ženskam gre mirno streljanje dobro od rok. Zato pa so bile uspešne snajperce v WW2.
Ko gre za manevriranje in akcijo, pa ne toliko.
Sicer pa takrat se ne toliko strelja, ampak bolj miga.
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
FormerUser je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
[
Kaj, a dejansko obstajajo ženske, ki trzajo na takšne fore? Ja, seveda bom sprejela izliv, itak, lol.
Oprosti za napako. Mislim da bi imela lahko ogromno skupnih interesov. Rada kolesariš?
PrihajaNodi je izjavil:
Ja le zakaj bi se kdo dobival s tem glumcem, itak piše iz Romunije.
Go bark up a different tree.
Zgolj nasvet.
It came from the lab.
FormerUser je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Za vikend lahko pridem v Slo. Sicer bi bil crknen kot pes ampak ja, me zanimajo tvoje reakcije v živo al si sam na forumih takšna.
FormerUser je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
[
Oh... draga moja, že hujše stvari smo nekateri videli, tako da se mu nič ne čudim.
Begabt
PrihajaNodi je izjavil:
FormerUser je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Za vikend lahko pridem v Slo. Sicer bi bil crknen kot pes ampak ja, me zanimajo tvoje reakcije v živo al si sam na forumih takšna.
Mene pa tvoje reakcije prav nič ne zanimajo in vem, da so točno takšne kot na forumu. Pa pozdravi "babo".
FormerUser je izjavil:
Ja le zakaj bi se kdo dobival s tem glumcem, itak piše iz Romunije.Lahko mu sledi v temno ulico, ga s krepelcem po glavi in mu ukrade bitcoine.
FormerUser je izjavil:
Mene pa tvoje reakcije prav nič ne zanimajo in vem, da so točno takšne kot na forumu. Pa pozdravi "babo".
Če ga pa biološka ura matra.
Begabt
Lahko poskusiva? Ne, ne sex me ne zanima...
FormerUser je izjavil:
Ja le zakaj bi se kdo dobival s tem glumcem, itak piše iz Romunije.Lahko mu sledi v temno ulico, ga s krepelcem po glavi in mu ukrade bitcoine.
Kako pa to, če ga bo po glavi... a misliš da nosi PK v žepu na listku? =)
FormerUser je izjavil:
Potem pa tebe pooblastim za sestanek z njim, ki se menda spoznaš nanje.
FormerUser je izjavil:
Kako pa to, če ga bo po glavi... a misliš da nosi PK v žepu na listku? =)
Romunija tech ...
Begabt
FormerUser je izjavil:
Potem pa tebe pooblastim za sestanek z njim, ki se menda spoznaš nanje.Zmenjeno. Si slišal, Nodi? Kdaj greva v Horjul?
FormerUser je izjavil:
Potem pa tebe pooblastim za sestanek z njim, ki se menda spoznaš nanje.Zmenjeno. Si slišal, Nodi? Kdaj greva v Horjul?
Jaz predlagam Jasenovac
Begabt
It came from the lab.
PrihajaNodi je izjavil:
Glej Jure s teboj ne mislim hodit nikamor. Uživaj svoje življenje kjer pač je.
Pa ovo nema nikakvog smisla
Begabt
Unknown_001 je izjavil:
FormerUser je izjavil:
Jaz predlagam Jasenovac
Dobra. Dobra.
+1
It came from the lab.
FormerUser je izjavil:
FormerUser je izjavil:
Ooo. Pa tako si pogumna na forumu. Škoda, pričakoval sem več poguma od tebe. Razen če se bojiš da bi mogla plačat kavo.
It came from the lab.
PrihajaNodi je izjavil:
FormerUser je izjavil:
FormerUser je izjavil:
Ooo. Pa tako si pogumna na forumu. Škoda, pričakoval sem več poguma od tebe. Razen če se bojiš da bi mogla plačat kavo.
Screenshotam webpejdž za vsak primer če bi bla kaka pizdarija z izginotjem...
Granted. Kava v slo je vrjetno dražja.
Ni, če jo znaš sam skuhat
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Granted. Kava v slo je vrjetno dražja.
Ma klinca je. Tu je od 2.14 do 2.50. Seveda če ne piješ na avtomatu.
Screenshotam webpejdž za vsak primer če bi bla kaka pizdarija z izginotjem...
Kam bi lahko izginu?
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Hvala za skrb! Hipatija, kdaj določiva datum?
Ajga če sta resna kr jutr. Tako exotermna ljubezen ne sme čakati, da se ohladi.
phehe, jaz se bom poscal, kakšne tule pišete :)
Upam da si na WC ju
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Hm, pred unim kamnitim cvetom pri Jasenovcu še nisem fotkal bicikla. Lahko bi.
Lejga... v Krško je majstr pršu pa nč povedu da b ti vsaj za pijačo dal.
Begabt
PrihajaNodi je izjavil:
V soboto, nedelja bi bila še boljš. Mi zaupaš od kje si Hipotija?
Iz Aleksandrije.
FormerUser je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
V soboto, nedelja bi bila še boljš. Mi zaupaš od kje si Hipotija?
Iz Aleksandrije.
Jel to negdje severojužno od Brazila?
Begabt
Unknown_001 je izjavil:
Lejga... v Krško je majstr pršu pa nč povedu da b ti vsaj za pijačo dal.To je po poti. Šel sem po ledene kocke:
Unknown_001 je izjavil:
Lejga... v Krško je majstr pršu pa nč povedu da b ti vsaj za pijačo dal.To je po poti. Šel sem po ledene kocke:
Če boš kj okol dolenske ali posavja spet kolovratu, sporoč.
Begabt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 45063 (40613) | vostok_1 |
⊘ | Šeriatsko pravo (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 89582 (81261) | HODL |