» »

Vojna proti moškim, drugič.

Vojna proti moškim, drugič.

Temo vidijo: vsi
««
12 / 40
»»

SimplyMiha ::

Ideološko zaposlovanje vodi v degradacijo kvalitete.

Mato989 ::

jype je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Jaz ne uživam pravice menjave spola =)
Uživaš pravico, da se identificiraš kot moški, trans moški pa te pravice po tvoje ne sme imeti.

Mato989 je izjavil:

Zakaj bi oni dobili dodatne pravice je boljše vprašanje.
A tako kot so "vožnja v prednjem delu avtobusa" v resnici "dodatne pravice" za črnce?

Seveda jo ima... lahko se identificira kakorkoli želi, ampak naj to dokaže skozi biologijo da je ta sex obstajajoč, potem bomo govorili dalje... za sebe in kolege in svoj krog ljudi je pa lahko transex, helikopter, tank, ženska, cucek ali karkoli, kot sem lahko jaz...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

FormerUser ::

tikitoki je izjavil:

Torej priznas za da si fasist. Dobro.

Ne, ne POČUTIM se kot fašist torej tudi teoretično ne morem biti fašist, vsaj po logiki, ki jo tukaj zagovarjate, ne.

tikitoki je izjavil:

V tvoji glavi so vedno krivi moski. Zaradi te ocitno preference zensk, te nihce ne more jemati resno.

Kdor ne jemlje resno DEJSTEV je sam na izgubi. V tej debati so TIF-ke (trans identified female) povsem nevidne, vse se vrti okoli TIM-ov (trans identified man). Oni so tisti, ki napadajo feministke in lezbijke, tako fizično kot verbalno, pišejo po družabnih medijih, da jih je treba posiliti/pobiti, jih cenzurirajo, silijo v ženske zapore, kjer nadlegujejo sojetnice... Skratka, gre za tipično moško agresivnost/upravičenost, ki se tudi s "spremembo spola" očitno ne spremeni.

tikitoki je izjavil:

Sem kje napisal, da to podpiram. Definitivno pa to podpiram v tistih primerih, kjer je meja med spoloma zabrisana. Seveda bi bila potrebna predhodna potrditev s strani primernega strokovnjaka.

V bistvu sploh ne veš kaj bi rad. Meja med spoloma je zabrisana med interspolnimi ljudmi, ki pa s trans ideologijo nimajo nobene veze, zgolj to, da jih trans aktivisti želijo izrabiti za svojo agendo.

jype ::

SimplyMiha je izjavil:

Ideološko zaposlovanje vodi v degradacijo kvalitete.
Nah, ženske so statistično znatno boljše voznice od moških, predvsem zato ker ravnajo bistveno bolj odgovorno in so precej bolj previdne, moški si pa ne morete kaj, da ne bi ves čas nekaj tvegali in se dokazovali. Na koncu se bo izkazalo, da je to nepričakovana dodatna korist od tega zakona.

Mato989 je izjavil:

ampak naj to dokaže skozi biologijo da je ta sex obstajajoč
Čemu? A si ti moral kaj dokazovati?

FormerUser je izjavil:

Ne, ne POČUTIM se kot fašist torej tudi teoretično ne morem biti fašist, vsaj po logiki, ki jo tukaj zagovarjate, ne.
Slabo si razumela zapisano.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Že bolj zaupam cigotu, ki je izkušen voznik, kot pa ženski, ki je bila zaposlena samo zaradi svoje ideologije.

FormerUser je izjavil:

V tej debati so TIF-ke (trans identified female) povsem nevidne
Ne, niso.

SimplyMiha je izjavil:

Že bolj zaupam cigotu, ki je izkušen voznik, kot pa ženski, ki je bila zaposlena samo zaradi svoje ideologije.
To nas ne zanima. Zakon je, kakršen je in ga je treba spoštovati, če se že gremo fašizem.

Zgodovina sprememb…

Potem se pač ne bomo več vozili z avtobusi.

FormerUser je izjavil:

Oni so tisti, ki napadajo feministke in lezbijke, tako fizično kot verbalno, pišejo po družabnih medijih, da jih je treba posiliti/pobiti, jih cenzurirajo, silijo v ženske zapore, kjer nadlegujejo sojetnice... Skratka, gre za tipično moško agresivnost/upravičenost, ki se tudi s "spremembo spola" očitno ne spremeni.
Sliši se kot "begunska kriza", ki si jo je alt-right gibanje izmislilo za doseganje politične moči.

SimplyMiha je izjavil:

Potem se pač ne bomo več vozili z avtobusi.
Za vas bodo stare superge dovolj dobre.

jype je izjavil:

Kako veš? Medicinska znanost trdi nasprotno: Da spreminjanje genitalij pomaga pri tem, da se trans ljudje počutijo dovolj dobro, da lahko normalno živijo in delajo, pri mnogih med njimi pa te "pohabljene, nefunkcionalne genitalije" celo dovolj dobro delujejo, da so zadovoljni s svojim spolnim življenjem.

Pred operacijo so torej lahko imeli zadovoljivo spolno življenje vsi, po njej jo imajo pa nekateri in temu trans medicina reče napredek. Buahahaha.

jype je izjavil:

Od nasilnih napadov na ženske in posiljevalcev otrok se "ne distancira" predvsem RKC in podmladek SDS. Da jih nisi morda zamešala?

Transgenderizme je v svojem bistvu izrazito nazadnjaška ideologija, ki utrjuje stereotipne spolne vloge, ampak okrožnica očitno še ni prišla do tebe ali te to pač ne moti.

ideologija, ki utrjuje stereotipne spolne vloge

Opa, tale pa zna.

Mato989 ::

Čemu? A si ti moral kaj dokazovati?

Nisem rabil, oni so določili moj spol ko sem se rodil kot so določili njegov, torej imava oz. imela sva enak privilegij =) Zmotili se niso ker so pogledali najbolj očiten znak to je spolni organ, ki ga določa kromosom XY ali XX... torej sva izenačena v pravicah =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

ZaphodBB ::

dice7 je izjavil:

Slisi se, kot odlomek iz ognjisca. Ugibam, da si ga prvic slisal med kampanjo proti zakonu o izenacitvi pravic

Ognjišče on Hudson: https://www.nytimes.com/2014/10/06/opin...

Ognjišče Post: https://www.huffpost.com/entry/dsm-pedo...

"Zakristija": https://archive.fo/bLov1

Še članek onega avtorja iz "Zakristije" o tem kako bi seveda imel spolne odnose z otrokom, če bi lahko: https://medium.com/@harperreginald1/sal...

"Pedofilija ni zločin, je samo spolna usmeritev kot vse druge." Pravi Radio Ognjišče.

p.s.: Preden boš začel z demagogijo, da to pa ni nič takega. Najprej sledi normalizacija pedofilije v smislu duševne bolezni - torej umik iz DSM. Potem bomo imeli pa kmalu pedote v prvih vrstah Parade ponosa.

Oh wait: https://www.advocate.com/youth/2017/6/0...
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

jype je izjavil:

FormerUser je izjavil:

V tej debati so TIF-ke (trans identified female) povsem nevidneNe, niso.

Bo treba še kaj več od enovrstičnic predložiti v dokaz. Za začetek kakšen primer TIF-ke, ki je v zaporu spolno nadlegovala moške sojetnike, recimo.

No, ne vem če je TIF, mi pa na pamet pade tista mučiteljica v Guantanamu...

FormerUser je izjavil:

Pred operacijo so torej lahko imeli zadovoljivo spolno življenje vsi
Vidim, da še naprej zanemarjaš dejstva.

FormerUser je izjavil:

Transgenderizme je v svojem bistvu izrazito nazadnjaška ideologija, ki utrjuje stereotipne spolne vloge, ampak okrožnica očitno še ni prišla do tebe ali te to pač ne moti.
Ideologija ni tisto, zaradi česar ljudje pri psihiatru dobijo napotnico za kirurga.

Mato989 je izjavil:

Nisem rabil, oni so določili moj spol ko sem se rodil kot so določili njegov, torej imava oz. imela sva enak privilegij =) Zmotili se niso ker so pogledali najbolj očiten znak to je spolni organ, ki ga določa kromosom XY ali XX... torej sva izenačena v pravicah =)
Aha, če bi pri tebi zacahnili, da si ženska, bi torej bilo vse OK. V pravicah ste namreč izenačeni. Glede na to, kako so državne zbirke osebnih podatkov šibko zaščitene torej lahko poskrbimo za to, da postaneš ženska, ti boš pa s tem vsekakor zadovoljen - zakon je pač zakon.

ZaphodBB je izjavil:

"Pedofilija ni zločin, je samo spolna usmeritev kot vse druge." Pravi Radio Ognjišče.
Ne. Radio Ognjišče pravi, da s pedofilijo ni nič narobe, če te ne dobijo, ker te je nadškof premestil v Argentino.

SimplyMiha je izjavil:

No, ne vem če je TIF, mi pa na pamet pade tista mučiteljica v Guantanamu...

Ne poznam primera ampak predvidevam, da je šlo za vladno uslužbenko, ki je to počela po navodilih, ne zasebnico/sojetnico.

FormerUser je izjavil:

Bo treba še kaj več od enovrstičnic predložiti v dokaz. Za začetek kakšen primer TIF-ke, ki je v zaporu spolno nadlegovala moške sojetnike, recimo.
Jaz nisem tisti, ki je trdil, da je to problem, zato meni ni treba prav ničesar predložiti.

jype je izjavil:

Ideologija ni tisto, zaradi česar ljudje pri psihiatru dobijo napotnico za kirurga.

Ne, ideologija je to, da zanjo zaprosijo oziroma jim jo zdravniki vsilijo.

jype je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Jaz nisem tisti, ki je trdil, da je to problem, zato meni ni treba prav ničesar predložiti.

Tudi jaz nisem trdila, da je to problem, ampak sem samo navajala dejstva.

Zgodovina sprememb…

FormerUser je izjavil:

Ne poznam primera ampak predvidevam, da je šlo za vladno uslužbenko, ki je to počela po navodilih, ne zasebnico/sojetnico.
Tebi se torej zdi, da če moški spolno zlorablja moškega, s katerim si deli celico, s tem ni nič narobe, ker pri tem ne trpi nobena ženska. Nadalje se ti zdi, da se to zagotovo dogaja ves čas, ker nihče še ni prilepil dokaza, da se ne.

Tudi jaz znam podtikati.

FormerUser je izjavil:

Ne, ideologija je to, da zanjo zaprosijo oziroma jim jo zdravniki vsilijo.
Očitno ne razumeš, kaj beseda "ideologija" pomeni, ter preveč lahkomiselno sprejemaš desničarsko propagando.

FormerUser je izjavil:

Tudi jaz nisem trdila, da je to problem, ampak sem samo navajala dejstva.
Vir?

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Tudi jaz znam podtikati.

Sem že davno opazila.

jype je izjavil:

Očitno ne razumeš, kaj beseda "ideologija" pomeni, ter preveč lahkomiselno sprejemaš desničarsko propagando.

Sem ti že povedala, da se ne informiram pri desničarjih ampak pri levičarskih feministkah, ki imajo glede tega, v tem trenutku pač podobno stališče.

Mehmed ::

Kako bi svet sploh zgledal, ce si vsak lahko sam izbere spol? Ne nasprotujem ideji, samo ne predstavljam si najbolje v praksi kaj nas caka. Verjetno dobimo uniseks stranisca ker ni realno pricakovati 12 razlicnih. Pa mejo za upokojitev bi verjetno dali enako za vse da ne bi bilo manipulacij. Kje bi se cutili spremembe?

FormerUser je izjavil:

Sem ti že povedala, da se ne informiram pri desničarjih ampak pri levičarskih feministkah, ki imajo glede tega, v tem trenutku pač podobno stališče.
Motiš se.

Mehmed je izjavil:

Kako bi svet sploh zgledal, ce si vsak lahko sam izbere spol?
Takole:

Mehmed je izjavil:

Verjetno dobimo uniseks stranisca ker ni realno pricakovati 12 razlicnih.
Ja, ampak to že imamo. Vsaj pri nas doma nimamo ločenih, morda imajo pri komu to navado.

Mehmed je izjavil:

Pa mejo za upokojitev bi verjetno dali enako za vse da ne bi bilo manipulacij.
Saj meja za vse je že zdaj enaka, lahko pa dobiš popust, če donosiš otroka.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Motiš se.

Mansplaining much?

Mehmed je izjavil:

Kako bi svet sploh zgledal, ce si vsak lahko sam izbere spol? Ne nasprotujem ideji, samo ne predstavljam si najbolje v praksi kaj nas caka. Verjetno dobimo uniseks stranisca ker ni realno pricakovati 12 razlicnih. Pa mejo za upokojitev bi verjetno dali enako za vse da ne bi bilo manipulacij. Kje bi se cutili spremembe?

Po mojem bi se zgodilo podobno kot z religijo; ločitev vere od države in sčasoma tudi od javnosti v zasebno življenje. Idealno bi vera izginila iz ustave.

Seveda na kaj takega pri spolu ne moremo računati, ker levičarji vtikajo dodatne "snežinka" člene v zakone ter predpise. Kar dodamo, je toliko težje odstraniti.

FormerUser je izjavil:

Mansplaining much?
Dejstva niso odvisna od spola.

SimplyMiha je izjavil:

Po mojem bi se zgodilo podobno kot z religijo

SimplyMiha je izjavil:

Seveda na kaj takega pri spolu ne moremo računati
Kaj zdaj, podobno kot z religijo, ali ne? You can't have it both ways, snowflake.

SimplyMiha je izjavil:

ker levičarji vtikajo dodatne "snežinka" člene v zakone ter predpise. Kar dodamo, je toliko težje odstraniti.
Ja, zato so desničarji tako navdušeno sprejeli predlog, da se spol izbriše iz zakona o zakonski zvezi, ane?

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Mansplaining much?
Dejstva niso odvisna od spola.

Ne, ampak vseeno jih je treba najprej poznat in šele nato o njih govoriti.

FormerUser je izjavil:

Drži, zato moraš pa podati vire za to "epidemijo trans žensk, ki po zaporih pretepajo in posiljujejo ženske, ki niso trans, pa nihče ne ukrepa".

jype je izjavil:

Kaj zdaj, podobno kot z religijo, ali ne? You can't have it both ways, snowflake.

Računati v bližji zgodovini. Seveda bo treba korenita sprememba družbe preden bo prišlo do tega, ker preradi vtikate sabote v sistem.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Drži, zato moraš pa podati vire za to "epidemijo trans žensk, ki po zaporih pretepajo in posiljujejo ženske, ki niso trans, pa nihče ne ukrepa".

Koliko žensk mora biti pa posiljenih preden boste priznali, da vtikanje spolnih prestopnikov moškega spola v ženske zapore ni rabno najboljša rešitev? Sam prašam.

FormerUser je izjavil:

jype je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Koliko žensk mora biti pa posiljenih preden boste priznali, da vtikanje spolnih prestopnikov moškega spola v ženske zapore ni rabno najboljša rešitev? Sam prašam.

Toksična patriarhija obstaja samo kadar jo ne zganjajo degeneriranci.

ZaphodBB je izjavil:

Toksična patriarhija obstaja samo kadar jo ne zganjajo degeneriranci.

Ne v moji knjigi pravil.

dice7 ::

ZaphodBB je izjavil:

Tovaris, zakaj bi se ustavili pri pedofiliji, dajmo zapret se tiste, kateri razmisljajo o ropih, ubojih, ali pa si ne delijo ideologije stranke?

dice7 je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Tovaris, zakaj bi se ustavili pri pedofiliji, dajmo zapret se tiste, kateri razmisljajo o ropih, ubojih, ali pa si ne delijo ideologije stranke?

No vidiš, že normaliziraš pedofilijo, hkrati pa trdiš, da jo ne.

1. Najprej spremeniš pomen pojma od dejanj k mislim.
2. Potem začneš opravičevati storilce v konkretnih primerih (saj veš, "believe victims" velja samo, kadar je domnevni storilec politični nasprotnik ali heteroseksualen moški).
3. Nadalje začneš relativizirat starost privolitve in rečeš, da predpubertetniški otroci lahko privolijo v spolne odnose.
4. Nekje med 3. in 4. začneš promovirat izraz "pedofobija".

FormerUser je izjavil:

Oh, najprej mora sploh priti do tega, da je spolni prestopnik moškega spola vtaknjen v ženski zapor.

ZaphodBB je izjavil:

Pedofilija je naravna, tvoj odnos do nje pa zrel za psihiatrično obravnavo.

ZaphodBB je izjavil:

Pedofilija ni dejanje, temveč spolna usmerjenost.

ZaphodBB je izjavil:

2. Potem začneš opravičevati storilce v konkretnih primerih (saj veš, "believe victims" velja samo, kadar je domnevni storilec politični nasprotnik ali heteroseksualen moški).
Citiraj ga.

ZaphodBB je izjavil:

3. Nadalje začneš relativizirat starost privolitve in rečeš, da predpubertetniški otroci lahko privolijo v spolne odnose.
Citiraj ga.

ZaphodBB je izjavil:

Citiraj ga.

poweroff ::

jype je izjavil:

Čemu neki se torej toliko žensk odloči za plastično operacijo, če to "ni odločilno"? So tudi vse te ženske "mentalno bolne", kot se implicira za ljudi z disforijo spola

Ja, so.

Mislim, jaz tezko razumem zakaj bi si nekdo dal povecati prsi ali zmanjsati nos, ce to ni medicinsko indicirano. Jaz osebno se kreme ne prenesem na kozi, kaj sele da bi sel pod noz za neke "lepotne ideale"...
sudo poweroff

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: poweroff ()

ZaphodBB je izjavil:

dice7 je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Almost there, samo za "pedofobijo" še nisem slišala. Bo pa vse lažje ko transgenderji dokončno uveljavijo samoidentifikacijo kot legitimen koncept. Potem pedofilija sploh ne bo več obstajala, ker se bo lahko vsak po potrebi identificiral kot 5-letnik in bo v takšnih primer šlo zgolj za nedolžno igro "zdravniki" med otroci, kajne.

Pedofobija je bolj znana kot islamofobija.

Cruz ::

Pedofilija ni spolna usmerjenost, saj se subjekt omeji le na določeno starostno skupino. "Normalna" spolna usmerjenost je preferiranje moškega in/ali ženskega spola ponavadi sebi podobne starostne skupine, ampak nikoli omejevanje na le-to, s tem da pa se vedno omejuje na določeno spolno zrelost. Pedofilija pa je obsesija. Torej je pedofilija bolezen in ni naravna in je velikokrat povezana s problemi v otroštvu.

Toliko omenjaš psihologije in psihiatrije, ampak znanost le-te ne vključuješ v svojo levičarsko propagando. Zato, ker je ne podpira. Zgleda ne verjameš v duševne motnje, ker hočeš vsem duševno motenim osebam dati svobodo.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

poweroff je izjavil:

Mislim, jaz tezko razumem zakaj bi si nekdo dal povecati prsi ali zmanjsati nos, ce to ni medicinsko indicirano.
Jaz težko razumem, čemu bi se nekdo vozil z avtom, če to ni medicinsko indicirano. -> Vsi, ki se vozijo z avtomobili, so mentalno bolni.

Cruz je izjavil:

saj se subjekt omeji le na določeno starostno skupino.
Ne, se ne. Pedofilija pomeni, da te vzburjajo posamezniki, ki ne kažejo sekundarnih spolnih znakov. Če so stari 4 leta ali 40 let ne igra nobene pomembne vloge.

Obstaja pa seveda tudi zloraba otrok, ki ni posledica pedofilije. Glede te je najbolje vprašati kakšnega župnika, oni so to početje daleč najbolj izpopolnili.

Cruz je izjavil:

Toliko omenjaš psihologije in psihiatrije, ampak znanost le-te ne vključuješ v svojo levičarsko propagando. Zato, ker je ne podpira. Zgleda ne verjameš v duševne motnje, ker hočeš vsem duševno motenim osebam dati svobodo.
Duševno moteni ste konzervativci, ki bi radi, da "svoboda" pomeni "naša svoboda je pomembnejša od vaše, zato se mi ne bomo odpovedali ničemur, vi se boste pa vsemu, kar se nam zdi nesmiselno", kot je lepo pokazal Matthai zgoraj.

SimplyMiha je izjavil:

Pedofobija je bolj znana kot islamofobija.
Lepo, da si izdal svojo ideološko podstat.

FormerUser je izjavil:

Almost there, samo za "pedofobijo" še nisem slišala. Bo pa vse lažje ko transgenderji dokončno uveljavijo samoidentifikacijo kot legitimen koncept. Potem pedofilija sploh ne bo več obstajala, ker se bo lahko vsak po potrebi identificiral kot 5-letnik in bo v takšnih primer šlo zgolj za nedolžno igro "zdravniki" med otroci, kajne.
Feministke niso tako puhloglave.

Zgodovina sprememb…

ZaphodBB je izjavil:

Vsi viri, katere si navedel, obravnavajo pedofilijo v kontekstu misljenja, in ne dejanj, pri katerih bi bile vpletene tretje osebe.

Od tu naprej imas pa samo se shizofrene blodnje

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dice7 ()

jype je izjavil:

Oh, najprej mora sploh priti do tega, da je spolni prestopnik moškega spola vtaknjen v ženski zapor.

To smo že odkljukali, sem ravno včeraj tukaj navedla primer iz UK. Odgovori na moje vprašanje. Koliko primerov posilstev bo potrebnih, da se boste streznili? 10? 100? 1000? Nikoli?

jype je izjavil:

Pedofilija je naravna

So what? Tudi ubijanje je naravno ampak to še ne pomeni, da ga moramo tolerirati.

jype je izjavil:

Pedofilija ni dejanje, temveč spolna usmerjenost.

Povsem irelevantno. Oseb, ki zgolj razmišljajo o pedofiliji nihče ne preganja, tako kot tudi ne ljudi, ki razmišljajo o umoru. Ko začnejo v tej smeri delovati pa prestopijo mejo dopustnega.

jype je izjavil:

Feministke niso tako puhloglave.

Vem, transgenderji in njihovi zagovorniki žal so.

Zgodovina sprememb…

dice7 je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Vsi viri, katere si navedel, obravnavajo pedofilijo v kontekstu misljenja, in ne dejanj, pri katerih bi bile vpletene tretje osebe.

Seveda ga. Če pa normalizirajo pedofilijo. To je cela poanta navajanja teh virov, zlata ribica.

p.s.: mogoče imam shizofrene blodnje ampak za razliko od tebe ne promoviram in normaliziram pedofilije.

Zgodovina sprememb…

FormerUser je izjavil:

sem ravno včeraj tukaj navedla primer iz UK.
Žal mi je, ampak konzervativne diktature niso primer sodobne družbe.

FormerUser je izjavil:

Koliko primerov posilstev bo potrebnih, da se boste streznili? 10? 100? 1000? Nikoli?
Vsaj eno zagotovo. Tudi astronavtk ne pošiljamo na mednarodno vesoljsko postajo z orožjem, čeprav so tam sami moški, ki bi jih lahko posilili, temveč v vesolje pošiljamo posameznike, ki znajo brzdati svoja čustva.

FormerUser je izjavil:

Oseb, ki zgolj razmišljajo o pedofiliji nihče ne preganja, tako kot tudi ne ljudi, ki razmišljajo o umoru. Ko začnejo v tej smeri delovati pa prestopijo mejo dopustnega.
Tako je - in to je popolnoma prav. Da je to irelevantno v debati, kjer ti trdiš, da je umor prepovedan, zato bi morala biti tudi pedofilija, pa kaže na to, da nisi preveč dobro premislila.

ZaphodBB je izjavil:

Seveda ga. Če pa normalizirajo pedofilijo. To je cela poanta navajanja teh virov, zlata ribica.
https://www.theguardian.com/society/201...

Levičarji 1, desničarji -10^99.

Zgodovina sprememb…

xmetallic ::

dice7 je izjavil:

Cestitke, tega slamnatega moza si dobesedno knokavtiral v sosednjo galaksijo.
p.s. tvoji prijatelji z interneta ne predstavljate druzbene vecine

Ne skrbi, Evropa je dosti bolj stabilna od murice. Tukaj feministične blodnje in spreminjanje spola ne bodo šli skozi brez boja. V murici te libtardi napadejo, če si proti femijem, v EU te 90% Evrope podpre, če si proti femijem. Jaz se ne bojim za Evropo. Smo zelo stabilna, zdrava družba, ki ne bo dopustila shizofrenikom voditi države.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xmetallic ()

Ne skrbi, Evropa je dosti bolj stabilna od murice.

Looool!

Tukaj feministične blodnje in spreminjanje spola ne bodo šli skozi brez boja.

V resnici so pa v Evropi feministične blodnje in spreminjanje spola povsem mainstream ideologija. Samo ti nič ne veš o tem, ker Amerikanci ne pišejo o tem. Pri nas pa nikomur ni mar.

ZaphodBB je izjavil:

dice7 je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

p.s.: mogoče imam shizofrene blodnje ampak za razliko od tebe ne promoviram in normaliziram pedofilije.
Kaj je vasa resitev, tovaris Zaphod? Uvedba miselne policije, da ne bi grozni pedoti razmisljali o pedofiliji?

Tvoj argument sledi predpodstavki, kot da normaliziranje pomankljivo oblecenih deklet vodi v prostotucijo le teh

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dice7 ()

Kaj je vasa resitev, tovaris Zaphod? Uvedba miselne policije, da ne bi grozni pedoti razmisljali o pedofiliji?

Ti maš prov fetiš na miselno policijo? V resnici je točno to kar hočeš kajne?

Tvoj argument sledi predpodstavki, kot da normaliziranje pomankljivo oblecenih deklet vodi v prostotucijo le teh

Tvoji strawmani so vedno enako bedni.

nevone ::

mogoče imam shizofrene blodnje ampak za razliko od tebe ne promoviram in normaliziram pedofilije.

V bistvu postavljaš napačne premise. Vprašanje je, kaj je dopustno, ne kaj je normalno. Pedofilija je lahko za koga neobhoden problem. Dejansko ga privlačijo otroci in pri tem ni samo on sam popolnoma kriv za to. Enostavno se mu sprožajo reakcije na podlagi nekih zunanjih dražljajev.

Seveda pa ni dopustno, da on na podlagi svojih preferenc komurkoli škoduje. Smatrati ga za nenormalnega je pa kontraproduktivno, ker ljudje kljub vsemu nimamo toliko svobodne volje, kot bi si jo želeli, le nekateri imajo srečo, da se jim dogajajo stvari, ki jih zaostala družba smatra za edine normalne, potem pa izgleda, da so za vse zaslužni oni sami.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

nevone je izjavil:

mogoče imam shizofrene blodnje ampak za razliko od tebe ne promoviram in normaliziram pedofilije.

V bistvu postavljaš napačne premise. Vprašanje je, kaj je dopustno, ne kaj je normalno. Pedofilija je lahko za koga neobhoden problem. Dejansko ga privlačijo otroci in pri tem ni samo on sam popolnoma kriv za to. Enostavno se mu sprožajo reakcije na podlagi nekih zunanjih dražljajev.

Seveda pa ni dopustno, da on na podlagi svojih preferenc komurkoli škoduje. Smatrati ga za nenormalnega je pa kontraproduktivno, ker ljudje kljub vsemu nimamo toliko svobodne volje, kot bi si jo želeli, le nekateri imajo srečo, da se jim dogajajo stvari, ki jih zaostala družba smatra za edine normalne, potem pa izgleda, da so za vse zaslužni oni sami.

o+ nevone

Aha, torej, če se 8 letnik strinja, da seksa z 40 letnikom je to ok po tvojem?

Razumem, mogoče ni ok, je pa normalno?

Če nikomur ne škoduje?

Zgodovina sprememb…

janig ::

Tako nekako. Taka je SJW teorija, drugo je praksa v real world
««
12 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26645062 (40612) vostok_1

Šeriatsko pravo (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
67189567 (81246) HODL

Več podobnih tem