Forum » Problemi človeštva » Vojna proti moškim, drugič.
Vojna proti moškim, drugič.
FormerUser ::
FormerUser je izjavil:
Svetovne tendence zelijo ta pojav normalizirati, in ne pripeljati do te tocke, kjer bo spreminjanje spola tako trivialno, da bi vodilo v zlorabe[brez uporabe medicine se pa ti enostavno ne mores kvalificirati kot trans, kot tudi prejemati 'ugodnosti' tega (ce sploh lahko to tako poimenujemo)
Svetovne tendence gredo v smeri, da se lahko.
Glede na to, da si lahko ponekod sedaj zamenjaš spol s preprosto izpolnitvijo obrazca, ki ga najdeš na internetu, res ne vem kako bi lahko bila ta zadeva še bolj trivialna. Zlorabe se dogajajo pa že sedaj, denimo v UK, kjer ta zakon sploh še ni v uradni veljavi. In kot že rečeno, ali se bomo ustavili pri spolu ali gremo dalje še na druge lastnosti?
Ne mislim prebrat niti enega posta te teme.. Bom pa dodal : v veliki večini se ženske pritožujejo, da ni več pravih moških.
In to že od pradavnine. To je v isti ligi s trditvijo, da je mladina vse bolj pokvarjena.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FormerUser ()
kingsix ::
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kingsix ()
Mato989 ::
FormerUser je izjavil:
Ne, ni res. Kot ženske mislim stare tam 20-30... Starejše so dokaj ok. Morda bi moral rečt punce, da se bolj razume.
Jaz ti pa povem, da to poslušam že celo življenje in sem prepričana, da je bilo tako od vedno, ker dobrih moških nikoli ni bilo prav veliko.
Kot ne žensk... k sreči pa moški gledajo predvsem na postavo, kar je lažje porihtat, kot pa finance dandanes =)
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
kingsix ::
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kingsix ()
Kot ne žensk... k sreči pa moški gledajo predvsem na postavo, kar je lažje porihtat, kot pa finance dandanes =)
Sicer nisem imela tega v mislih ampak tudi tvoja definicija pritrjuje moji tezi, namreč, vedno je bilo veliko več postavnih žensk kot bogatih tipov, tako da si v resnici prav fino v svojo skledo pljunil.
Zimonem ::
jype ::
Tudi mama te je učila tega.
Mična ženska dokler je ni pamž zjebal in je povonila za njega en kup denarja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
Če te je ženska reševala skozi življenje ne pomeni, da je tisto bitje vsemogočno in nima omejitev.
Zgodovina sprememb…
Ko boste odrastli, boste lažje razumeli.
Seveda, v zaporu je 90% crncev, belci so pa krivi milejsih kaznivih dejanj. Ker so moski, pardon, crnci bolj nagnjeni h kriminalu???V zaporih je belcev precej več.
FormerUser je izjavil:
Ker če iz zdravega narediš nefunkcionalno telo, doživljensko odvisno od zdravil s hudimi stranskimi učinki, je to povsem isto kot da sivi kombenzion zamenjaš za rožnato obleko, kajne.Torej ne poznaš nikogar, ki je spremenil spol? Me ne preseneča, da imaš tako zgrešene predstave o teh rečeh.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Torej ne poznaš nikogar, ki je spremenil spol? Me ne preseneča, da imaš tako zgrešene predstave o teh rečeh.
Ne in tudi ti ga ne poznaš ker se biološkega spola ne da spremeniti. Moje predstave temeljijo na znanstvenih dejstvih, tvoje na trans religiji. Katere so torej bolj zgrešene?
FormerUser je izjavil:
Sicer nisem imela tega v mislih ampak tudi tvoja definicija pritrjuje moji tezi, namreč, vedno je bilo veliko več postavnih žensk kot bogatih tipov, tako da si v resnici prav fino v svojo skledo pljunil.
Zakaj pljunil v svojo skledo? Saj to je jasno... če bi z enakimi vatli oz. zahtevami merili pravega moškega in pravo žensko bi jih bilo približno enako... ker pa se pri moških da več na izgled, ipd, pri ženskih pa več na finančno plat in še kaj, pa je obojnih različno
FormerUser je izjavil:
Ne in tudi ti ga ne poznaš ker se biološkega spola ne da spremeniti.Nisem napisal "biološki". Mislil sem seveda na kirurški poseg, ki popravi genitalije na željeni spol.
FormerUser je izjavil:
Moje predstave temeljijo na znanstvenih dejstvihNi videt, glede na to kako vztrajno zanikaš znanstvena dognanja.
Zakaj pljunil v svojo skledo?Ker hodlaš napačne shitcoine.
Zgodovina sprememb…
FormerUser je izjavil:
Ne in tudi ti ga ne poznaš ker se biološkega spola ne da spremeniti.Nisem napisal "biološki". Mislil sem seveda na kirurški poseg, ki popravi genitalije na željeni spol.
Ne obstaja nikakršen kirurški poseg, ki bi lahko poljubno spreminjal genitalije. Moški si lahko da spodvihati penis ampak še vedno ne bo imel maternice, jajčnikov, vagine. Ne bo imel menstruacije, ne bo tvoril jajčec, ne bo sposoben zanositi, donositi in roditi otroka, še vedno bo imel v vsaki celici telesa zapis XY. Zakaj točno bi torej bil ženska? Ker se sam tako počuti? Občutki niso objektivno merljivi ampak gre za to, da osebi verjameš ali pa ne, povsem isto kot lahko verjameš, da Bog obstaja ali pa ne, s tem da se kristjani vsaj ne pretvarjajo, da njihova religija temelji na znanstvenih dejstvih tako kot se trans kult, ki mu očitno pripadaš.
FormerUser je izjavil:
ampak še vedno ne bo imel maternice, jajčnikov, vagine.Imel bo vagino. Maternice in jajčnikov seveda ne, ampak ti niso bistveni za spolno identiteto, ker se jih itak ne vidi.
FormerUser je izjavil:
Ne bo imel menstruacijeSkoraj 100% sem prepričan, da se nad tem niti ena trans ženska ne pritožuje.
FormerUser je izjavil:
Zakaj točno bi torej bil ženska?Ker ima vagino in prsi v obliki dojk.
FormerUser je izjavil:
Občutki niso objektivno merljivi ampak gre za to, da osebi verjameš ali pa ne, povsem isto kot lahko verjameš, da Bog obstaja ali pa neDa občutki niso objektivno merljivi, je morda veljalo pred sto leti, danes pa ne več. Sprememba spola je en od možnih posegov, ki _zdravijo_ določene psihiatrične motnje (ja, res). Obstajajo seveda tudi bolj sadistične metode, ki so tradicionalistom bolj všeč, ker ob njih pacient precej bolj trpi, so pa tudi znatno dražje, ker pomenijo doživljensko terapijo s farmacevtskimi izdelki, ki delujejo slabo.
FormerUser je izjavil:
s tem da se kristjani vsaj ne pretvarjajo, da njihova religija temelji na znanstvenih dejstvih tako kot se trans kult, ki mu očitno pripadaš.Ignoriraš znanstvena dejstva, potem pa mene obtožiš kultizma? Sram te bodi.
Imel bo vagino. Maternice in jajčnikov seveda ne, ampak ti niso bistveni za spolno identiteto, ker se jih itak ne vidi.
Saj se kromosomov XX in XY tudi ne vidi in so ti bistveni pri odločanju ali pride ven moški ali ženska...
Torej ženska ki ji odrežejo obe joški ni več ženska ali je samo še pol ženska? Če so dojke pomembne za spolno identiteto?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Pro_moted ::
Zopet druge po sebi sodiš? Verjamem, da se ti zdi, da smo vsi pezdetje, tako kot se žakljem in matotom zdi, da so vsi po JUS-u. Pa je resničnost drugačna.
Ko boste odrastli, boste lažje razumeli.
Seveda, v zaporu je 90% crncev, belci so pa krivi milejsih kaznivih dejanj. Ker so moski, pardon, crnci bolj nagnjeni h kriminalu???V zaporih je belcev precej več.
FormerUser je izjavil:
Ker če iz zdravega narediš nefunkcionalno telo, doživljensko odvisno od zdravil s hudimi stranskimi učinki, je to povsem isto kot da sivi kombenzion zamenjaš za rožnato obleko, kajne.Torej ne poznaš nikogar, ki je spremenil spol? Me ne preseneča, da imaš tako zgrešene predstave o teh rečeh.
Nakladaš.
Recimo za Ameriko:
http://www.pewresearch.org/fact-tank/20...
To da je črncev 12 % populacije in predstavljajo 33% delež v zaporih je seveda čisto normalno.
Kaj čmo. IQ imajo 10 točk nižji v povprečju od belcev, kar se seveda pozna.
Ženske nimajo niti mišične mase niti koordinacije.Ne sodi drugih po sebi.
Problem vas intelektualcev je, da niste videli kaj preveč realne industrije, ki ta svet vzdržuje. Potem ne bi takih klobasali.
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pro_moted ()
tikitoki ::
FormerUser je izjavil:
A je tu govora o ljudjeh s tremi rokami? Ne.
Dejstvo je, da ljudje, kjer dolocitev spola ni samoumevna, obstajajo.
In kdo si ti, da bos drugacnim od sebe odrekal neke, za ostale, samoumevne pravice?
Tega nihče ne trdi in nikomur tudi ne odrekam istih pravic, ki jih uživam sama. Osrednje vprašanje tukaj se glasi, kaj določa spol, objektivno ugotovljiva biološka dejstva ali subjektivni občutek v glavi, ki ni preverljiv. Konkretno, katerega spola je oseba, ki ima XY kromosome, moške spolne organe, hormonsko sliko značilno za moške, trdi pa, da se počuti kot ženska ujeta v moškem telesu? Pri čemer naj kot ženska povem, da se jaz ne počutim kot ženska, ne bi niti vedela kako ta občutek izgleda, ampak to preprosto sem. Torej je že ta njihov opis o počutju karneki.
Kako naj si potem razlagam trditev, da jew samoumevno, da se ve kateremu spolu pripadas?
Zakaj ste tolk obsedeni z moskimi? En najbolj zloglasnih primerov v Sloveniji, Saša Baricev, je bil zenska.
Sem kje napisal, da podpiram blodnje nekaterih osebkov? Sem pa proti temu, da se zaradi lastne omejenosti mece vse primere v isti kalup.
Cetudi so legitimni primeri v manjsini, je treba to izpostaviti in resevati posebaj.
Torej ženska ki ji odrežejo obe joški ni več ženska ali je samo še pol ženska? Če so dojke pomembne za spolno identiteto?Čemu pa misliš, da zdravstveno zavarovanje krije plastično kirurgijo v primeru medicinsko upravičene mastektomije?
To da je črncev 12 % populacije in predstavljajo 33% delež v zaporih je seveda čisto normalno.Skratka, tvoj vir potrjuje, kar sem napisal: V zaporih je belcev bistveno več kot črncev? Šokantno. Kaj pa kontrolirat za druge socialne faktorje, si že poizkusil? Nisi, ker te resnica ne zanima, rad bi le špilal belega supremacista.
Saj se kromosomov XX in XY tudi ne vidi in so ti bistveni pri odločanju ali pride ven moški ali ženska...Bistveni so za biološki spol, ne pa za to, ali bo človek imel dolge ali kratke lase, ter kako se bo obnašal.
Zakaj pljunil v svojo skledo? Saj to je jasno... če bi z enakimi vatli oz. zahtevami merili pravega moškega in pravo žensko bi jih bilo približno enako... ker pa se pri moških da več na izgled, ipd, pri ženskih pa več na finančno plat in še kaj, pa je obojnih različno
Pljunil zato ker si v enem sestavku sam sebe demantiral. In tudi če bi merili z istimi vatli bi bilo, zaradi drugačne socializacije, standardi za moške so pač postavljeni bistevno nižje, dobrih žensk precej več.
Razumem pa tiste, ki poveličujejo "homogenost japonske družbe", da jih skrbi, ker so tam odstotki... Precej pričakovani za "homogeno družbo".
Kako naj si potem razlagam trditev, da jew samoumevno, da se ve kateremu spolu pripadas?
Zato ker v več kot 99% to drži, izjeme pa ne spreminjajo pravil.
Zakaj ste tolk obsedeni z moskimi? En najbolj zloglasnih primerov v Sloveniji, Saša Baricev, je bil zenska.
Zato ker gledamo stvari širše, ker opazujemo kaj se dogaja v državah, ki so glede te tematike pred nami in vidimo, da največ problemov povzročajo moški.
Sem kje napisal, da podpiram blodnje nekaterih osebkov? Sem pa proti temu, da se zaradi lastne omejenosti mece vse primere v isti kalup.
Cetudi so legitimni primeri v manjsini, je treba to izpostaviti in resevati posebaj.
Stvar je v tem, da bo uvedba samoidentifikacije storila prav to, omogočila prav vsakemu, da si poljubno spreminja uradni spol.
Pro_moted ::
Torej ženska ki ji odrežejo obe joški ni več ženska ali je samo še pol ženska? Če so dojke pomembne za spolno identiteto?Čemu pa misliš, da zdravstveno zavarovanje krije plastično kirurgijo v primeru medicinsko upravičene mastektomije?
To da je črncev 12 % populacije in predstavljajo 33% delež v zaporih je seveda čisto normalno.Skratka, tvoj vir potrjuje, kar sem napisal: V zaporih je belcev bistveno več kot črncev? Šokantno. Kaj pa kontrolirat za druge socialne faktorje, si že poizkusil? Nisi, ker te resnica ne zanima, rad bi le špilal belega supremacista.
Saj se kromosomov XX in XY tudi ne vidi in so ti bistveni pri odločanju ali pride ven moški ali ženska...Bistveni so za biološki spol, ne pa za to, ali bo človek imel dolge ali kratke lase, ter kako se bo obnašal.
Belcev je 30 % delež v zaporih, torej tudi absolutno gledano, jih je 3 % manj , kot črncev. Če pa gledaš relativno na delež prebivalstva, je pa vse skupaj smešno.
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pro_moted ()
FormerUser je izjavil:
Pljunil zato ker si v enem sestavku sam sebe demantiral. In tudi če bi merili z istimi vatli bi bilo, zaradi drugačne socializacije, standardi za moške so pač postavljeni bistevno nižje, dobrih žensk precej več.
Niti ne, ker če bi postavili dejstvo da je vsaka ženska dobra ki ima 1mil EUR ali več, je moških več... tako da odvisno od zahtev.
Ali pa da je potrebno imet kvalitetno firmo v lasti
ipd...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Aha, torej po tvoje je biološka ženska, ki je ploh, ima kratke lase, se ne šminka in preklinja kot star mornar pravzaprav moški. Biološki moški s silikonskimi vsadki, dolgimi lasmi in kardashian makeupom pa ženska. LOL.
gruntfürmich ::
Sprememba spola je en od možnih posegov, ki _zdravijo_ določene psihiatrične motnje.no, smo že bližje samospoznanju.
samo dojameš da takšne osebe niso primerne za vzgojo otrok pa smo že na pravi poti...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Dejstvo je, da ljudje, kjer dolocitev spola ni samoumevna, obstajajo.
In kdo si ti, da bos drugacnim od sebe odrekal neke, za ostale, samoumevne pravice?
zakaj točno bi morali imeti še tretji nedoločljivi spol?
ter predvsem zakaj bi nekdo, ki je točno določljivega biološkega spola, lahko zaradi parih kozmetičnih operacij se samovoljno razglasil za napačni biološki spol? kakšna je tu logika in kakšna je tu dodana vrednost?
(btw, če izhajajo določene ugodnosti in pravice zaradi drugega spola, to edino pomeni da nismo povsem enakopravni in svobodni!)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
gruntfürmich je izjavil:
samo dojameš da takšne osebe niso primerne za vzgojo otrok pa smo že na pravi poti...Za vzgojo otrok ne potrebuješ nobenih spolnih organov, zato to ne drži.
Za vzgojo otrok je neprimeren znaten delež staršev s psihičnimi težavami, ki niso bile ozdravljene - a ker so ti ljudje sposobni sami zaploditi otroke, te to ne skrbi.
gruntfürmich je izjavil:
zakaj točno bi morali imeti še tretji nedoločljivi spol?Zakaj se ne bi preprosto nehali ukvarjat s spoli in pustili prazno polje, kamor lahko vsak posameznik napiše kar želi? Kaj bi bila negativna posledica tega?
gruntfürmich je izjavil:
ter predvsem zakaj bi nekdo, ki je točno določljivega biološkega spola, lahko zaradi parih kozmetičnih operacij se samovoljno razglasil za napačni biološki spol? kakšna je tu logika in kakšna je tu dodana vrednost?V tem, da so ljudje, ki lahko brez grožnje nasilja izražajo svojo lastno identiteto, bistveno uspešnejši pri doseganju lastnega potenciala in tako tudi družbeno veliko koristnejši kot ljudje, ki jim konzervativci ne dovolijo, da pozdravijo svoje težave na način, ki se je v medicini že izkazal za najbolj učinkovitega do zdaj.
gruntfürmich je izjavil:
(btw, če izhajajo določene ugodnosti in pravice zaradi drugega spola, to edino pomeni da nismo povsem enakopravni in svobodni!)Tako je.
FormerUser je izjavil:
Aha, torej po tvoje je biološka ženska, ki je ploh, ima kratke lase, se ne šminka in preklinja kot star mornar pravzaprav moški. Biološki moški s silikonskimi vsadki, dolgimi lasmi in kardashian makeupom pa ženska. LOL.Ja, tako je! Bravo! To si mislim _jaz_, pripadnik trans kulta, ne pa tisti, ki vztrajno ponavljajo, da je treba spol človeku pripisati na podlagi arbitrarnih lastnosti, ko opozoriš na neskladja pa odvrnejo z enako arbitrarnim "izjeme ne spremenijo pravila".
Zgodovina sprememb…
Imel bo vagino. Maternice in jajčnikov seveda ne, ampak ti niso bistveni za spolno identiteto, ker se jih itak ne vidi.
Ne, ne bo imel vagine, imel bo imitacijo vagine, ki ne po funkcionalnosti ne po izgledu ne bo podobna pravi vagini. Za spolno identiteto da je pomembno samo tisto kar se vidi? Čuj, od kdaj se pa možgani vidijo? Ali pa občutki, ki se porajajo v njih?
FormerUser je izjavil:
Ne bo imel menstruacije.Skoraj 100% sem prepričan, da se nad tem niti ena trans ženska ne pritožuje.
Seveda si, ker pojma nimaš. Ti tipi si tako želijo menstruacije, da od žensk žicajo menstrualno kri, si jo šmirajo na vložke, zatikajo v gate in se pretvarjajo, da menstruirajo, s krči vred. Ja, saj pravim, ta folk rabi dobrega psihiatra ne pa kirurških posegov.
FormerUser je izjavil:
Zakaj točno bi torej bil ženska?Ker ima vagino in prsi v obliki dojk.
Vagine nima. Dojke pa tudi niso odločilne, sicer se po tej logiki ženske, ki jim zaradi raka odstranijo prsi, čez noč spremenijo v moške.
Da občutki niso objektivno merljivi, je morda veljalo pred sto leti, danes pa ne več. Sprememba spola je en od možnih posegov, ki _zdravijo_ določene psihiatrične motnje (ja, res). Obstajajo seveda tudi bolj sadistične metode, ki so tradicionalistom bolj všeč, ker ob njih pacient precej bolj trpi, so pa tudi znatno dražje, ker pomenijo doživljensko terapijo s farmacevtskimi izdelki, ki delujejo slabo.
Občutki tudi danes niso nič bol merljivi kot pred 100 leti. In ravno nasprotno drži, najbolj sadistična, živlejnje in zdravje ogrožujoča metoda, je kirurški poseg. Veliko prijaznejša alternativa je psihoterapija, ki naj te ljudi prepriča, naj sprejmejo sebe in svoje telo takšno kakršno je.
Ignoriraš znanstvena dejstva...
Kot naprimer?
Niti ne, ker če bi postavili dejstvo da je vsaka ženska dobra ki ima 1mil EUR ali več, je moških več... tako da odvisno od zahtev.
ipd...
Če bi postavil ta kriterij potem bi bilo moških bistveno več kar je spet v nasprotju s tvojo prejšnjo trditvijo, da bi ob enakih vatlih bilo obojih približno enako. Sem mislila, da je to samoumevno, ampak očitno je treba posebej razložiti, jaz pod pojmom "dober moški/ženska" razumem predvsem njegove/njene osebne lastnosti in vrednote in zato sem podala takšen sklep kot sem ga.
FormerUser je izjavil:
imel bo imitacijo vagine, ki ne po funkcionalnosti ne po izgledu ne bo podobna pravi vagini.Moram te razočarat: Motiš se.
FormerUser je izjavil:
Čuj, od kdaj se pa možgani vidijo?Svobodno javno izražanje identitete je tisto, kar se smatra za "osebno svobodo". Da imaš na majici Tita, da imaš skozi nos, uhelj ali karkoli drugega kos železa, da si oblečen/a v barve, ki so ti všeč - in v primeru spolne identitete predvsem to, da izražaš sekundarne spolne znake.
FormerUser je izjavil:
Vagine nima. Dojke pa tudi niso odločilne, sicer se po tej logiki ženske, ki jim zaradi raka odstranijo prsi, čez noč spremenijo v moške.Čemu neki se torej toliko žensk odloči za plastično operacijo, če to "ni odločilno"? So tudi vse te ženske "mentalno bolne", kot se implicira za ljudi z disforijo spola?
FormerUser je izjavil:
Kot naprimer?To, da sodobna nevrologija zelo dobro razume, da se trans ljudje odzivajo drugače kot heteroseksualni ljudje, sodobna psihiatrija pa zelo dobro razume, da ni razloga, da ne bi sprejeli njihove spolne identitete, ker nas ne to stane dovolj, da bi človeka obsodili na trpljenje, pa še pričakujemo lahko, da bo z ustreznim vodenjem skozi postopek postal bistveno bolj produktiven.
FormerUser je izjavil:
Občutki tudi danes niso nič bol merljivi kot pred 100 leti.Ja, so.
FormerUser je izjavil:
In ravno nasprotno drži, najbolj sadistična, živlejnje in zdravje ogrožujoča metoda, je kirurški poseg.Dejstva so drugačna.
FormerUser je izjavil:
Veliko prijaznejša alternativa je psihoterapija, ki naj te ljudi prepriča, naj sprejmejo sebe in svoje telo takšno kakršno je.Mhm, smo že videli, kako "prijazno" je to: Conversion therapy @ Wikipedia
TESKAn ::
FormerUser je izjavil:
Veliko prijaznejša alternativa je psihoterapija, ki naj te ljudi prepriča, naj sprejmejo sebe in svoje telo takšno kakršno je.Mhm, smo že videli, kako "prijazno" je to: Conversion therapy @ Wikipedia
Nikar ne pozabi na koristi, ki jo te "psihoterapije" prinesejo.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
FormerUser je izjavil:
ipd...
Če bi postavil ta kriterij potem bi bilo moških bistveno več kar je spet v nasprotju s tvojo prejšnjo trditvijo, da bi ob enakih vatlih bilo obojih približno enako. Sem mislila, da je to samoumevno, ampak očitno je treba posebej razložiti, jaz pod pojmom "dober moški/ženska" razumem predvsem njegove/njene osebne lastnosti in vrednote in zato sem podala takšen sklep kot sem ga.
Jaz sem samo napisal da so opcije pri določitvah ko zmaga bilokateri spol...
imel bo imitacijo vagine, ki ne po funkcionalnosti ne po izgledu ne bo podobna pravi vagini.Moram te razočarat: Motiš se.
Ne, motiš se ti in kot lastnica vagine imam vso avtoriteto, da ti to povem.
in v primeru spolne identitete predvsem to, da izražaš sekundarne spolne znake.
Ja, vem, da bi nas mizoginisti radi zreducirali na spolni objekt ampak imam sporočilo za vas, jok, brate, odpade.
Čemu neki se torej toliko žensk odloči za plastično operacijo, če to "ni odločilno"? So tudi vse te ženske "mentalno bolne", kot se implicira za ljudi z disforijo spola?
Videz dojk nima nobene veze s spolno identiteto. Ženske imajo majhne, velike, silikonske, povešene...dojke ampak zaradi tega niso nič bolj ali manj ženske.
To, da sodobna nevrologija zelo dobro razume, da se trans ljudje odzivajo drugače kot heteroseksualni ljudje, sodobna psihiatrija pa zelo dobro razume, da ni razloga, da ne bi sprejeli njihove spolne identitete, ker nas ne to stane dovolj, da bi človeka obsodili na trpljenje, pa še pričakujemo lahko, da bo z ustreznim vodenjem skozi postopek postal bistveno bolj produktiven.
Ne, sodobna nevroznanost izrazito nasprotuje ideji o obstoju ženskih in moških možganov, ki je v samem osrčju trans ideologije. Poleg tega je število samomorov med transgenederji pred ali po operaciji isto, kar jasno kaže, da le-ta ni rešitev.
FormerUser je izjavil:
Oh, the irony. Transgenderizem je praktično največji zagovornik "conversion therapy". Če bo šlo s tem tempom naprej, čez 100 let ne bo nobene lezbijke in geja več, vsi bodo zamenjali spol, da bi postali strejt, pa čeprav v pohabljenih telesih. Konservativci vam bodo hvaležni, da ste opravili to umazano delo namesto njih. Ni nobeno naključje, da se v Iranu vzpodbuja "spremebe spola", homoseksulace pa zapira in ubija.
ampak trans tovariš jure, svoboda je tudi če se lahko suvereno odločim da v podjetju ne zaposlim osebe ki zavrača svoj biološki spol ter osebe kot so recimo črnci ali romi...gruntfürmich je izjavil:
(btw, če izhajajo določene ugodnosti in pravice zaradi drugega spola, to edino pomeni da nismo povsem enakopravni in svobodni!)Tako je.
Zgodovina sprememb…
xmetallic ::
Ne, ne bo. Lahko si spremeni spol in se ga tretira, kot zensko
"Ženska", ki lahko dvigne 150kg. Samo odstranitev bingeljna te ne naredi žensko. Dokler je taka "ženska" po vseh lastnostih razen tiča enakovredna moškemu, ne more biti ženska.
Slovensko pravo deluje na podlagi, kaj ti binglja med nogami.
In prav je tako. SJW-ji vidite samo degenerativce. Ne razmišljate pa o posledicah, ki jih takšne debilne, nenaravne spremembe povzročijo ostalim. Dej se postavi v vlogo ženske, ki gre na stranišče noter ji pa uleti 5 tipov, ki se "identificirajo" kot ženske. Verjetno se ne bi počutila prijetno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xmetallic ()
zakaj je sploh v prvi fazi potrebno spremeniti dosedanjo prakso zaradi bioloških anomalij? ker bi parim ljudem tako prijalo? ker ne morejo razviti svojih 'potencialov'?gruntfürmich je izjavil:
zakaj točno bi morali imeti še tretji nedoločljivi spol?Zakaj se ne bi preprosto nehali ukvarjat s spoli in pustili prazno polje, kamor lahko vsak posameznik napiše kar želi? Kaj bi bila negativna posledica tega?
slaba šala...
in smo že pri izvornem uprašanju parih posameznikov ki niso prepričani če se njihov biološki spol sklada s psihičnim, kar jim povzroča nelagodje, in s tem nelagodjem bi radi okužili celotno družbo... jovo na novo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
dice7 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 45063 (40613) | vostok_1 |
⊘ | Šeriatsko pravo (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 89571 (81250) | HODL |