Forum » Zvok in slika » TV streaming - ne vem kaj rabim
TV streaming - ne vem kaj rabim
noob96 ::
Hej,,
situacija: imam 32' TV, ki je HD ready, nič posebnega. Sedaj pa si želim na TV gledati vsebine iz računalnika oz. neke filme, serije iz travnika, pa mogoče kak netflix, itd...
Chromecast že imam, samo mi ne omogoča, da bi gledal te filme iz travnika, oz mi je takrat računalnik neuporaen in more biti skos prižgan. Gledal sem apple tv, nvidia shild,ampak to je vse neki subcription based... REs ne vem kaj rabim
situacija: imam 32' TV, ki je HD ready, nič posebnega. Sedaj pa si želim na TV gledati vsebine iz računalnika oz. neke filme, serije iz travnika, pa mogoče kak netflix, itd...
Chromecast že imam, samo mi ne omogoča, da bi gledal te filme iz travnika, oz mi je takrat računalnik neuporaen in more biti skos prižgan. Gledal sem apple tv, nvidia shild,ampak to je vse neki subcription based... REs ne vem kaj rabim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mogoce kdo ve katera rastlina je to :)Oddelek: Loža | 2585 (1433) | GupeM |
» | Sodišče omililo kazen piratebayevcu Petru SundejuOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9605 (7086) | AštiriL |
» | Mini PC kot Media serverOddelek: Kaj kupiti | 4685 (3741) | mile |
» | Več kot polovica Američanov ima mesečno omejitev prenosa podatkov z internetaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 13418 (11641) | Pyr0Beast |
» | Najboljši Windows Xp?Oddelek: Pomoč in nasveti | 854 (818) | Padly88 |