» »

Win2k pro SP3/4

Win2k pro SP3/4

LordWorm ::

Zanima me ce se splaca upgrejdat iz sp3 na sp4.Folk nekak ne uporablja sp4 namrec.:|
Ce bi kdo znal po kmeck povedat kaj 4ka pofiksa?

Pa zanima me kako je to kej povezan medsabo.Recmo a lahko ob novi instalaciji winsow updejtam samo sp4[vsebuje prejsnje?]
Kaj pa ce bi hotu iz sp3 na sp4, bi bilo treba format?

Hmm o tem naj bi ze govorili tukej samo sem dal search pa nic:8)

krneki ::

Če se splača dat sp4 gor? Se...nevem zakaj se nebi.Točno ne razumem zakaj ne uporabljajo sp4. Po kmečko je pa težko povedati kaj popravi, razen da ti rečem da je uglavnem bugfix sicer pa si lahko sam pogledaš kaj točno popravi tule.

SP 4 vsebuje prejšnje SP-je, tako da ti ni treba vseh nalagati.Iz SP3 na SP4 ne rabiš formatirati nič. Poženeš, parkrat klikneš in počakaš 10 min.

Maxtor ::

Jaz uporabljam SP4 za w2k. Moram reči da se zadeva še ni sesula niti pred SP4, niti po namestitvi le tega, vsekakor pa nimaš kaj izgubit, kvečjemu pridobiš, saj je veliko popravkov, med njimi tudi varnostni.

LP

gumby ::

jaz sem imel pri prehodu sp2->sp3 hude probleme (sesutje sistema praktično), nakar sem ponovno instaliral in namestil sp3 takoj na sp1, ki je vključen v instalacijo...
sedaj dela vse ok, zato raje niti nebom nameščal sp4 - mogoče ob prvem "krahu":)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 2000?

Oddelek: Operacijski sistemi
15984 (822) BaRtMaN
»

Mašina random zmrzne... prej ni nikoli (bo grafična???)

Oddelek: Pomoč in nasveti
6786 (703) pingo76
»

SP4 za windows 2000 - kdaj?

331761 (1104) Maxtor
»

Nadlezen Blue Screen v Win 2000 Pro

101010 (885) krneki
»

Izšel nov Service Pack za Windows 2000