Forum » Navijanje » Million $ Question!
Million $ Question!
R@C@ ::
Zakaj bi sploh farbal mostičke L1?
No množilnik bom spustu na 9, pol bom dal pa FSB na 133.3, pa bo Cool?
A neee?
No množilnik bom spustu na 9, pol bom dal pa FSB na 133.3, pa bo Cool?
A neee?
Paramedic ::
D00h! Za SPREMINJANJE množilnika moraš prebarvat mostičke, ne sam za zviševanje. Zdi se mi, da ti je tole ene načrte spreminilo .
End transmission.
No...pol mi pa razložite, zakaj mi gre množilnik navzdol, navzgor pa ne!
Ne boš verjel da je blo men tud čudn da gre zaklenjen dol?!?!?!??!
Duuuuh!
Ne boš verjel da je blo men tud čudn da gre zaklenjen dol?!?!?!??!
Duuuuh!
A zdej je pa zmankal idej!
Množilnik na plati gre pa do 12.5! Sam če ga dam na 10.5 kaže 1000, če ga dam na 11, kaže tisoč,...
Če ga dam na 8.5 gre na 850.
Zdej sem ga dal na 10X110 =1100...naprej se bom pa jutr zajebavu!
Množilnik na plati gre pa do 12.5! Sam če ga dam na 10.5 kaže 1000, če ga dam na 11, kaže tisoč,...
Če ga dam na 8.5 gre na 850.
Zdej sem ga dal na 10X110 =1100...naprej se bom pa jutr zajebavu!
msmiha ::
Kero matično pa maš, da ti gre množilnik navzol. Jaz mam MSIjevo pa ne gre pod normalono frekvenco (800)
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
VASkO ::
zato plato moraszadnji beta BIOS gor dat, ki ima od 5-12.5 nastavljanje mnozilnika. Originalni BIOS ima samo od 8-12.5 ali pa default.
Imam Soltek 75KV2-X !
Sej zdej mam končno dost svinčnikov, ker čene se lahko preselm v norišnico. Jutri grem v prvo štacuno in bom kupu tisto svinarijo za vezja, pa skupi povezu.
Aja pa še neki, kaj je BUS RATIO SELECT?
Ta lučka mi gori zraven Jumperjev. V manualu pa nč ne piše a se da to ugasnit al ne, sam neki da pošilja proc neke informacije v plato kolk ima urco naštimano!
Sej zdej mam končno dost svinčnikov, ker čene se lahko preselm v norišnico. Jutri grem v prvo štacuno in bom kupu tisto svinarijo za vezja, pa skupi povezu.
Aja pa še neki, kaj je BUS RATIO SELECT?
Ta lučka mi gori zraven Jumperjev. V manualu pa nč ne piše a se da to ugasnit al ne, sam neki da pošilja proc neke informacije v plato kolk ima urco naštimano!
Aja, pa še neki...Z FSB-jem se zbudi tja do 1150, sam noče v winse pridt! V Winse pride šele pri 1050! Fuck it!
ABX ::
Zakaj pobarvat mostičke? Zato ker porabiš minuto dela. Duroni so zaklenjeni samo navzgor zato lahko nižaž množilni faktor. Kar se pa tiče navijanja preko FSB-ja je znamo da "lahko" povzroča težave izven specifikavcije.
Osebno raje pobarvam takoj mostičke kot pa pozneje ugotovit da mogoče bi rad spreminjal monožilni faktor in vse razstavljat.
Osebno raje pobarvam takoj mostičke kot pa pozneje ugotovit da mogoče bi rad spreminjal monožilni faktor in vse razstavljat.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zaklenjen Athlon XP 2800+?Oddelek: Navijanje | 1792 (1304) | sirotka |
» | T-Bred2600+Oddelek: Navijanje | 1004 (859) | franci |
» | Navijanje AMD 1GhzOddelek: Navijanje | 2182 (1646) | OwcA |
» | Odklep XPja :-)Oddelek: Navijanje | 928 (788) | the_unborn |
» | spreminjanje množolnika na nforce 2 čipovjuOddelek: Navijanje | 1408 (1077) | Judge |