Forum » Navijanje » T-Bred2600+
T-Bred2600+
dvince ::
Imam naslednji proc:
AXDA2600KV3D 9507595260104
AIUHB 0247UPFW
Nekje sem prebral, da naj bi bili ti proci pred 0342 ODKLJENJENI, ampak moj zgleda da ni (mnozilnik mi ne dela cez 12.5×).
V cem je fora? Kateri tedni T-Bredov so dejansko odklenjeni?
AXDA2600KV3D 9507595260104
AIUHB 0247UPFW
Nekje sem prebral, da naj bi bili ti proci pred 0342 ODKLJENJENI, ampak moj zgleda da ni (mnozilnik mi ne dela cez 12.5×).
V cem je fora? Kateri tedni T-Bredov so dejansko odklenjeni?
Dr_M ::
ce lahko spreminjas mnozilnik, potem je odklenjen. logicno...
ce pa ne gre mnozilnik cez 12.5, je pa kriva plata, ker ti ne podpira 5 bitnega fid-a.
ce pa ne gre mnozilnik cez 12.5, je pa kriva plata, ker ti ne podpira 5 bitnega fid-a.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Zakaj pa imam potem v biosu na izbiro mnozilnike do 17×, ce jih plata ne podpira (plata je a7n8x-deluxe)?
Dr_M ::
za procesorje, ki imajo po defultu mnozilnik nad 14
The reason why most of society hates conservatives and
A obstaja kaksen mod za omogocit visje mnozilnike pri odklenjenih procesorjih ce plata ne podira 5-bitnega FIDa.,na internetu sem prebral nek clanek za odklepanje multiplikatorjev, ampak velja samo za zaklenjene procesorje..moj pa je ze odklenjen,.torej naj pozabim na multiplikatorje visje od 12.5 s tem procom in to plosco (a7n8x-deluxe)?
franci ::
Jst mam 2400+. In sem probal tole na tej strani: http://www.ocworkbench.com/2002/amd/unl...
In ne deluje, pa nevem zakaj. Je pa res da na mojemu procesorju, so zgoraj tisti mostički L1,L3... bolj narazen, kot prikazuje ta stran.
A obstajajo kakšni 2400+ k se jih sploh ne da odklenit?
In ne deluje, pa nevem zakaj. Je pa res da na mojemu procesorju, so zgoraj tisti mostički L1,L3... bolj narazen, kot prikazuje ta stran.
A obstajajo kakšni 2400+ k se jih sploh ne da odklenit?
Hello, hello, hello, how low?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: franci ()
jest10 ::
Seveda obstaja-vsi novejši so tako.
Pri teh ti ostane le mobile mod in nato spreminjanje množilnika iz winseu-jasno če imaš VIA ali SIS plato
Pri teh ti ostane le mobile mod in nato spreminjanje množilnika iz winseu-jasno če imaš VIA ali SIS plato
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zaklenjen Athlon XP 2800+?Oddelek: Navijanje | 1814 (1326) | sirotka |
» | Zaklenjen duronOddelek: Navijanje | 1211 (1073) | SodVina |
» | Kwa je bolše: AMD 1700+ & 2500+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4535 (3536) | Mulh |
» | Asus A7N8X Deluxe @ XP 2500+ BartonOddelek: Navijanje | 1460 (1014) | KrazyIvan |
» | Komentarji članka Osnove navijanja IOddelek: Navijanje | 3095 (2272) | BaRtMaN |