Forum » Pomoč in nasveti » Tiskalnik XEROX 6605 - prekinjena nadgradnja firmwara - tiskalnik se ne zažene več
Tiskalnik XEROX 6605 - prekinjena nadgradnja firmwara - tiskalnik se ne zažene več
kucler ::
Zaradi stare verzije firmwara sem se odločil, da ga nadgradim na zadnjo. Čeprav sem uporabil standardni postopek z Xerox aplikacijo, se namestitev ni dokončala, po rebootu tiskalnika pa se tudi ta ne pobere več. Javlja mi napako 116-317. Slovenski serviserji pravijo, da ne poznajo rešitve - skrajna opcija je menjava procesorske plošče!?!
Ima kdo izkušnjo s tem? Pripravljen sem plačati, ker mi je škoda vreči super tiskalnik v smeti.
Ima kdo izkušnjo s tem? Pripravljen sem plačati, ker mi je škoda vreči super tiskalnik v smeti.
- spremenilo: kucler ()
DeeCoy ::
Na garancijo?
Sigurno se da kako rešit. Ima kak slot za sd kartico? Si poskusil firmware dat na sd?
Sigurno se da kako rešit. Ima kak slot za sd kartico? Si poskusil firmware dat na sd?
kucler ::
Garancije ni več. Ima SD slot, vendar ne najdem DLM datoteke za ta model, da bi naredil ALTBOOD mapo na USBju. V ZIPu na Xerox strani se nahaja samo PRN datoteka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laserski vs Injket TISKALNIKOddelek: Kaj kupiti | 3817 (3178) | styrian |
» | Laserski tiskalnik, kateriOddelek: Kaj kupiti | 9827 (7019) | MStrix |
» | Kateri laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2707 (2363) | solatko |
» | Laserski tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3971 (3212) | nightbird |
» | TiskalnikOddelek: Loža | 1545 (1380) | LordTado |