Forum » Loža » zakaj pri vremenski napovedi rečejo da bo lepo vreme če bo vroče??
zakaj pri vremenski napovedi rečejo da bo lepo vreme če bo vroče??
gendale2018 ::
ubistvu je pa to slabo vreme, lepo je če je mraz in če se le da sneg, ker greš lahko normalno ven.. če je vroče moraš bit pa itak not kjer je klima
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
čuvajte se žene, bit ćete jebene
- zaklenil: BigWhale ()
GreenT ::
Mene pa moti ko rečejo, ponekod bo občasno zmerno do pretežno oblačno. A res ne vidijo da kle s tem niso povedal popolnoma nič. Al pa vreme bo sončno, z možnimi nevihtami. A dej ga srat. Možni so tut padajoči sadni jogurti......
Gagatronix je izjavil:
Vecini folka je kul da jh ne zebe k cucke.
Če te zebe se lahko oblečeš, če ti je vroče se pa ne moreš stlačiti ko si že nag.
shadeX ::
Če je vreme vroče, je normalno da je lepo. Plaža, kopanje, lenarjenje. Kak mraz,lepo vas prosim :)
RegulusDraco ::
Mene pa moti ko rečejo, ponekod bo občasno zmerno do pretežno oblačno. A res ne vidijo da kle s tem niso povedal popolnoma nič. Al pa vreme bo sončno, z možnimi nevihtami. A dej ga srat. Možni so tut padajoči sadni jogurti......
Vremenska napoved služi tudi ljudem, ki vremensko napoved dejansko rabijo. Ne le ljudem, ki ob vsakem vremenu težijo na slo-techu.
Če je vreme vroče, je normalno da je lepo. Plaža, kopanje, lenarjenje. Kak mraz,lepo vas prosim :)
ne, če je preko 30 stopinj je to peklensko mučenje. Do 30 je ok. 15 stopinj je perfektno.
Gagatronix je izjavil:
Vecini folka je kul da jh ne zebe k cucke.
zgolj zato, ker so tako priučeni.
A coding sequence cannot be revised once it's been established.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RegulusDraco ()
Gagatronix ::
ne, če je preko 30 stopinj je to peklensko mučenje.
Sam ce je velik vlage u luftu. Ce mas suho vrocino tud ksn 45 ni problem.
RegulusDraco ::
kar pa se v sloveniji nikdar ne zgodi. Tu je vedno vlaga. Kjerkoli po državi.
Ne fantazirat.
Represija, posploševanje!!! :D :) Ampak ja, dejstvo je, da je vremenska napoved namenjena tistim , ki jo dejansko potrebujejo, da ne umrejo. PIloti, plezalci, hribolazci itd itd itd. Za enga Jankota, ki gre nabirat gobe je prav isto ali je sončno ali dež. Itak se mora oblečt da ga klopi ne požrejo.
Ne fantazirat.
Represija, posploševanje!!! :D :) Ampak ja, dejstvo je, da je vremenska napoved namenjena tistim , ki jo dejansko potrebujejo, da ne umrejo. PIloti, plezalci, hribolazci itd itd itd. Za enga Jankota, ki gre nabirat gobe je prav isto ali je sončno ali dež. Itak se mora oblečt da ga klopi ne požrejo.
A coding sequence cannot be revised once it's been established.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RegulusDraco ()
>ne, če je preko 30 stopinj je to peklensko mučenje. Do 30 je ok. 15 stopinj je perfektno.
bravo, 15 stopinj je res super, lahko si zunaj lepo v kratkih rokavih/hlacah in ti ni vroče tudi če kaj delaš
bravo, 15 stopinj je res super, lahko si zunaj lepo v kratkih rokavih/hlacah in ti ni vroče tudi če kaj delaš
Miha 333 ::
Pretežno jasno s spremenljivo oblačnostjo z možnimi krajevnimi plohami ali nevihtami, ni izključena možnost hujših nalivov, močnega vetra ali toče. Opozorilo: za pravilnost napovedi ne prevzemamo nobene odgovornosti, saj so vremenski pojavi lahko nenadni in nepredvidljivi.
Ni daleč od dejanskega stanja na arso.si.
Ni daleč od dejanskega stanja na arso.si.
Mene pa veseli, da bo konec tedna končno konec s to ogabno vročino.
a ne, dost je že tega sranja, zakaj nimamo kdaj tudi 5 mesecev zime (temperature pod -10)
BigWhale ::
Dejte se it tako nabijanje na IRCu ali pa, letom primerno, poiscite ustrezno Facebook skupino.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Temperatura v pisarniOddelek: Loža | 6418 (4334) | energetik |
» | Koliko stopinj imate trenutno?... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 63457 (43406) | Riff |
» | Vreme..nenatančnost? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 22611 (19783) | matijadmin |
» | Google Maps dodal podatke o vremenuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 13589 (11692) | M.B. |