Forum » Pomoč in nasveti » Video converter
Video converter
chelsea boy ::
Pozdravljeni
Kateri brezplačni video converter je najboljši da im funkcije tudi za nastavljanje resolucije, rate frame itd.. Hvala
Kateri brezplačni video converter je najboljši da im funkcije tudi za nastavljanje resolucije, rate frame itd.. Hvala
djabi ::
ShanaEncoder?
https://sourceforge.net/projects/shanae...
Tudi v Handbrake-u lahko nastaviš resolucijo in pa število sličic na sekundo.
https://sourceforge.net/projects/shanae...
Tudi v Handbrake-u lahko nastaviš resolucijo in pa število sličic na sekundo.
acookook ::
Hoj!
Imam vprašanje glede HandBrake. Ko konvertiram mi za vsak video napiše, da bo čas cirka 3h in 14min, mi pa ne glede na PC zadeva za en video melje praktično v nedogled ( sprobal na večih zmogljiveših compih). Iz webm bil rad konvertal v kar koli prebavljivega za DaVinci Resolve. FFMPEG mi prav tako meče neke errorje, če poizkusim preko CLI.Kaj točno naj nastavim, da bo delovalo?
Imam vprašanje glede HandBrake. Ko konvertiram mi za vsak video napiše, da bo čas cirka 3h in 14min, mi pa ne glede na PC zadeva za en video melje praktično v nedogled ( sprobal na večih zmogljiveših compih). Iz webm bil rad konvertal v kar koli prebavljivega za DaVinci Resolve. FFMPEG mi prav tako meče neke errorje, če poizkusim preko CLI.Kaj točno naj nastavim, da bo delovalo?
TheBlueOne ::
Si mislim, da je problem vhodni format. Handbrake praviloma takoj kaze napredek, ce uspe zadeve zagnati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
bbobst ::
chelsea boy je izjavil:
Pozdravljeni
Staxrip
acookook ::
TheBlueOne je izjavil:
Si mislim, da je problem vhodni format. Handbrake praviloma takoj kaze napredek, ce uspe zadeve zagnati.
Hm, kar hitro mi vse skoči na 100%, čeprav je en clip lahko tudi 2h ali več, čudi sploh izbira takega formata, ko z vlc niti ne morem izbrati določen čas/del clipa. Z MPC-HC gre brez problema, transkodiram sicer na mp4 (oz m4v) s h264 720p25.
TheBlueOne ::
Potem je skoraj sigurno vhodni format. Ko imam jaz take probleme mi jih zanimivo ponavadi resi ravno Handbrake. Kje dobis vhodni format? Za hec lahko instaliras se Blender in gres v "Video Edit"(nisem 100%, da se tako rece) in dodas svoj video. Naceloma lahko tudi tam naredis export, ce bi Blender znal prebrati zadevo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Han ::
Poskusiš lahko še VidCoder, ki sicer uporablja HandBrake pogon, a ima precej boljši vmesnik in manj hroščev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava grafičneOddelek: Strojna oprema | 3188 (2521) | hojnikb |
» | Kateri program za kodirat video v h.264?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3623 (3229) | vaščan |
» | kako "zrippat" DVD (VOB)Oddelek: Zvok in slika | 1688 (1389) | All |
» | Video konvertor za iPod nanoOddelek: Programska oprema | 1093 (1053) | xCore |
» | ripanje "dvd -> wmv" problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1405 (1284) | jan01 |