Forum » Šola » word 2013 kazalo slik
word 2013 kazalo slik
spellaa ::
Zdravo,
prosila bi za pomoč. Sestavljam kazalo slik v wordu 2013. Pojavlja se mi težava, da je naslov slike tako dolg, da mi ga pri kazalu napiše v dve vrstici. Rada bi, da se druga vrstica v kazalu poravna z imenom oziroma naslovom slike, ne pa z besedo "slika 4". To težavo sem pri kazalu vsebine enostavno rešila s tabulatorjem, pri kazalu slik pa ta rešitev ni mogoča, ker v tem primeru zamakne obe vrstice (torej zamakne mi tudi prvo vrstico, ki se začne s "slika 4") in ne zgolj želeno. Mi lahko kdo pomaga kako naj to rešim? Hvala že vnaprej.
prosila bi za pomoč. Sestavljam kazalo slik v wordu 2013. Pojavlja se mi težava, da je naslov slike tako dolg, da mi ga pri kazalu napiše v dve vrstici. Rada bi, da se druga vrstica v kazalu poravna z imenom oziroma naslovom slike, ne pa z besedo "slika 4". To težavo sem pri kazalu vsebine enostavno rešila s tabulatorjem, pri kazalu slik pa ta rešitev ni mogoča, ker v tem primeru zamakne obe vrstice (torej zamakne mi tudi prvo vrstico, ki se začne s "slika 4") in ne zgolj želeno. Mi lahko kdo pomaga kako naj to rešim? Hvala že vnaprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diploma - roboviOddelek: Pomoč in nasveti | 5376 (4116) | hmm23 |
» | Zrcalni roboviOddelek: Programska oprema | 4574 (2453) | hodor |
» | Diploma in izvirna kodaOddelek: Šola | 3682 (2857) | mailer |
» | word, napaka pri kazaluOddelek: Pomoč in nasveti | 1039 (963) | Ramon dekers |
» | Pomoč - WordOddelek: Programska oprema | 1350 (1295) | kopernik |