Forum » Loža » Kotlicek preliva vodo
Kotlicek preliva vodo
IL_DIAVOLO ::
Zdravo,
kupil sem nov kotlicek, ki pa ne deluje kot bi moral. Ventil namrec ne zapre vode in se izteka v wc skoljko, ko pride do max. Kaj bi lahko bil problem?
Hvala
kupil sem nov kotlicek, ki pa ne deluje kot bi moral. Ventil namrec ne zapre vode in se izteka v wc skoljko, ko pride do max. Kaj bi lahko bil problem?
Hvala
Meni se zdi, da ne deluje kot bi moral. Nikoli ga namrec ne potisne v zgornji polozaj. In tudi ce ga potisnes rocno, se ne zapre popolnoma.
solatko ::
Ob robu plovca imaš dolg plastičen vijak za nastavitev plovca. Vijači toliko časa, da bo ob 3/4-ine napolnjenosti, ventili zaprl vodo.
Delo krepa človeka
Barbarpapa2 ::
Pozdrav.
Oklopi vodo in razstavi ventil na kotličku. Obstaja velika verjetnost, da so v ventilu smeti, ki preprečujejo njegovo popolno zaprtje.
Lp
Jože
Oklopi vodo in razstavi ventil na kotličku. Obstaja velika verjetnost, da so v ventilu smeti, ki preprečujejo njegovo popolno zaprtje.
Lp
Jože
kaktuss123 ::
Zdravo, glede na to, da je kotliček nov verjetno ni notri smeti.. Verjetno pa je narobe sestavljen.. Mogoče kaka slika in model kotlička..
johanblond ::
kaktuss123 je izjavil:
Zdravo, glede na to, da je kotliček nov verjetno ni notri smeti.. Verjetno pa je narobe sestavljen.. Mogoče kaka slika in model kotlička..
Če se kaj na novo dela, je zelo verjetno, da je kaj smeti kje. Prva stvar za preverit.
Zanimivo...razstavil sem plovec, kjer je dihtnga in nekaksna igla. Dal sem nazaj skupaj in zdaj deluje.
Hvala za pomoc.
Lp
Hvala za pomoc.
Lp
T-Back ::
kaktuss123 je izjavil:
To da je kotliček nov še ne pomeni da notri ne morejo prit smeti.
Ko ste priklapljali cevko od stenskega ventila do tega v kotličku se najprej spusti voda iz cevke ven, da izplakneš morebitne smeti, ki se naberejo v cevi, šele potem se cevka priklopi na kotliček.
Smet je prišla v ta ventil v kotličku in zato ni zapiral, ta igla je zelo občutljiva in že najmanjša smetka lahko onemogoči zapiranje.
Pravilno da si jo razdrl, potem se malo spiha in pri novi zadevi mora to delat, bolj je problem pri starih, ko se nabere še kakšen kamen in ponavadi to nikoli več ne zapira tako kot je treba.
solatko ::
verjetno je bila samo dihtnga mal postran, pa igle ni zagrabila v celoti, da bi zaprla vodo.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sanitus Elite pipa za umivalnik zelo slab pretokOddelek: Loža | 2043 (1354) | LeXani |
» | Vodovodna napeljava v hiši pušča.Oddelek: Loža | 14592 (6427) | c3p0 |
» | Ventil od WC kotlička puščaOddelek: Loža | 2933 (2686) | mancini |
» | Termostatska tuš armatura/pipaOddelek: Loža | 5231 (4883) | ginekk |
» | čiščenje deževnice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26445 (16424) | Apple |