Forum » Pomoč in nasveti » Uporaba Recovery Console za win XP in problem pri štartanju windowsow
Uporaba Recovery Console za win XP in problem pri štartanju windowsow
mato22 ::
Nekaj sem spreminjal množilnike v biosu pa se mi potem niso hotl zagnat Windowsi.
Napiše da file windows/system32/config manjka oz. je poškodovan in da se ga da popraviti z Recovery consolo.
Zdaj pa sem probal že fixboot in fixmbr pa ni pomagalo.
Kater ukaz naj uporabim, da mi bojo winsi spet delovali????
Mam pa Win XP - Pro.
Napiše da file windows/system32/config manjka oz. je poškodovan in da se ga da popraviti z Recovery consolo.
Zdaj pa sem probal že fixboot in fixmbr pa ni pomagalo.
Kater ukaz naj uporabim, da mi bojo winsi spet delovali????
Mam pa Win XP - Pro.
Samson ::
Vrni na original hitrost procesorja. Delat bi moralo.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
podtalje ::
Lepo bi bilo, da bi še z ostalimi delil, kako si rešil tvoj problem.
Ko se jo to meni zgodilo, sem to datoteko prokopiral iz direktorija windows\repair,
vtako da sem prišel v windowse, vendar pa je bilo treba kar nekaj programov še enkrat
naložiti.
Ko se jo to meni zgodilo, sem to datoteko prokopiral iz direktorija windows\repair,
vtako da sem prišel v windowse, vendar pa je bilo treba kar nekaj programov še enkrat
naložiti.
mato22 ::
Prebral sem tole in tole.
Tud jest sem moral en program še enkrat naložit, pa še to je bil hrdware doctor.
Tud jest sem moral en program še enkrat naložit, pa še to je bil hrdware doctor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zažene - nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 7682 (7087) | solatko |
» | BIOS upgrade Asus P5BOddelek: Strojna oprema | 1980 (1829) | Heisenberg |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3147 (1699) | kurjač |
» | deinstalacija windowsov xp na notebookuOddelek: Pomoč in nasveti | 1337 (1208) | Imagination |
» | Preveč RAMA ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 891 (636) | tha_man |