Forum » Šport » Obutev za košarko 1x tedensko
Obutev za košarko 1x tedensko
adinfinito ::
Pozdravljeni,
Igral bi 1x tedensko košarko v dvorani, rekreativno. Ima kdo kak nasvet koliko bi rabil vložit v obutev, kje se da dobiti kaj ugodnega?
LP
Igral bi 1x tedensko košarko v dvorani, rekreativno. Ima kdo kak nasvet koliko bi rabil vložit v obutev, kje se da dobiti kaj ugodnega?
LP
- premaknil iz Kaj kupiti: bluefish ()
jonystar ::
Ne rabiš nekih pretirano dragih čevljev, sam igram 2X na teden pa imam Adidas čevlje, ki sem jih kupil 4 leta nazaj za 70€. Poglej v kakšen Intersport ali pa Grosbasket.
Map ::
Sam se pridružujem vprašanju, rabim pa čevlje za dvoranski nogomet. Tudi enkrat tedensko.
Če že kupujem, bi rad kupil nekaj dobrega in da bo za dalj časa, dal bi pa recimo do 100€. V vseh teh različnih dizajnih podplatov in nasploh samega čevlja in njegove zunanje plasti se ne znajdem več.
Če že kupujem, bi rad kupil nekaj dobrega in da bo za dalj časa, dal bi pa recimo do 100€. V vseh teh različnih dizajnih podplatov in nasploh samega čevlja in njegove zunanje plasti se ne znajdem več.
ramiz?! ::
Mislem, da so tole idealni čevlji za oboje ... pri košarki držijo gleženj, pri nogometu pa operiraš z večjo površino (lažje zadaneš žogo in nasprotnika...). Pa še slovenski so in noga fajn švicne notri...
Drugače pa, sploh če gre samo za rekreacijo, res ni potrebno komplicirat? Greš v trgovino, probaš par superg, da so ti vizualno všeč in dobro sedejo na nogo ... to je to.
Drugače pa, sploh če gre samo za rekreacijo, res ni potrebno komplicirat? Greš v trgovino, probaš par superg, da so ti vizualno všeč in dobro sedejo na nogo ... to je to.
Never regret anything, there's always a reason things happen.
Filip8 ::
priporočam grosbasket, mogoče athletes foot, tomas sport ali kaj podobnega. glede na to, da boš redko uporabljal, bojo dolgo držale. ko sem še treniral 6x tedensko, sem jih načeloma na sezono menjal. moraš probati, če ne drugega, da vsaj številko zadaneš. ne preveč šparat, ker sem imel teniske za 60, 80, 100 in za 150 eur. je razlika, da se pa marsikaj dobit znižanga. je pa tudi odvisno od teže posameznika in tako naprej. pomoje ti bodo v grosbasketu znali svetovat.
aja pa ps: izogibaj se kakšnega hervisa pa to.
aja pa ps: izogibaj se kakšnega hervisa pa to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Filip8 ()
MostWanted ::
Mislem, da so tole idealni čevlji za oboje ... pri košarki držijo gleženj, pri nogometu pa operiraš z večjo površino (lažje zadaneš žogo in nasprotnika...). Pa še slovenski so in noga fajn švicne notri...
resno??! z gojzerji bi ti špilu basket pa fuzbal? adijo pamet. zihrnsi hribovc!
bambam20 ::
adinfinito je izjavil:
Pozdravljeni,
LP
Ne glej , kje boš dobil "udobno" , pač pa kupi kvalitetno obutev. Seveda moraš sam ugotovit v katerih supergah se ti najbolje počutiš.
Moj favorit so https://www.intersport.si/nike-kyrie-4-...
JanOlMajti ::
Pozdravljeni,
Iščem teniske za odbojko/košarko (košarka sedaj ne) 1x tedensko, kvalitetne, takšne, ki so najbolj zračni (luknjice oz. membrana). Lahko so nizki ali srednji (gležnarji).
Prej sem imel 2x Jordanke in se mi zdijo udobne a prezaprte.
Mogoče nekaj takega:
https://www.sportshop.com/en/mizuno-wav...
Prosil bi za vaša mnenja in predloge.
Hvala, lp
Iščem teniske za odbojko/košarko (košarka sedaj ne) 1x tedensko, kvalitetne, takšne, ki so najbolj zračni (luknjice oz. membrana). Lahko so nizki ali srednji (gležnarji).
Prej sem imel 2x Jordanke in se mi zdijo udobne a prezaprte.
Mogoče nekaj takega:
https://www.sportshop.com/en/mizuno-wav...
Prosil bi za vaša mnenja in predloge.
Hvala, lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obutev (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21854 (3703) | gruntfürmich |
» | Nakup določene Nike obutveOddelek: Loža | 1602 (1145) | PrihajaNodi |
» | Kako je poštar spravil paket v poštni nabiralnik?Oddelek: Loža | 3315 (3036) | Magic1 |
» | Tekaški čevljiOddelek: Šport | 4658 (3955) | PrihajaNodi |
» | Bolečine takoj nad gležnjem!?Oddelek: Loža | 6219 (5658) | mojca |