Forum » Kaj kupiti » Netbook ali 2v1
Netbook ali 2v1
denisek123 ::
Pozdravljeni
Zanima me kaj je bolje kupiti in kakšen model predlagate. Netbook ali 2v1(tablica/laptop)? Potrebujem res za osnovno rabo, brskanje po spletu, urejanje beaedilnih dokumentov in podobna opravila. Pogoj je, da ima operacijski sistem Windows (verzija mi ni važna), dobro baterijo in pa slovenski razpored znakov na tipkovnici. Količina pomnilnika ne rabi biti velika. Lahko je rabljena naprava, tako da lahko predlagate tudi kakšen starejši model.
Hvala
Zanima me kaj je bolje kupiti in kakšen model predlagate. Netbook ali 2v1(tablica/laptop)? Potrebujem res za osnovno rabo, brskanje po spletu, urejanje beaedilnih dokumentov in podobna opravila. Pogoj je, da ima operacijski sistem Windows (verzija mi ni važna), dobro baterijo in pa slovenski razpored znakov na tipkovnici. Količina pomnilnika ne rabi biti velika. Lahko je rabljena naprava, tako da lahko predlagate tudi kakšen starejši model.
Hvala
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
BivšiUser2 ::
Surface Go je trash. Že v osnovi ne moreš poganjati klasičnih appov, ker je omejeno na store appe.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
denisek123 ::
V mislih imam malce cenejše naprave.
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: denisek123 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablični s tipkovnicoOddelek: Kaj kupiti | 1205 (974) | mtosev |
» | Microsoft predstavil osvežitve družine Surface, vključno z novimi slušalkami in AndroOddelek: Novice / Ostale najave | 13203 (11312) | Mavrik |
» | Kateri 10" prenosnik ali 2v1 tablico za "na teren"Oddelek: Kaj kupiti | 1316 (1069) | Lonsarg |
» | Nihče ne mara za tablice, prodaja že štiri leta pada (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 22082 (17440) | kanarin |
» | Kje so Intelovi 10-nm čipi? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 12029 (9139) | D3m |