Forum » Loža » Tiskanje na UPN
Tiskanje na UPN
mm888mb ::
Lahko kupim v trafiki UPN obrazce in doma s tiskalnikom sam tiskam na njih?
Je že kdo poskušal to? Kako se tega lotiti, da ne bo kaj mimo... QR načeloma ne potrebujem.
Je že kdo poskušal to? Kako se tega lotiti, da ne bo kaj mimo... QR načeloma ne potrebujem.
mm888mb ::
Aja, lahko kar cel obrazec natisnem? Ali je potrebno kupiti obrazce in potem tiskati na njih?
harvey ::
Aja, lahko kar cel obrazec natisnem? Ali je potrebno kupiti obrazce in potem tiskati na njih?
Obrazec nabaviš v papirnici ala DZS in potem printaš. Lahko narediš tudi v Wordu in stiskaš, če ti je bolj ljubo kot namenski program od Združenja bank.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
[D]emon ::
WhiteLenate je izjavil:
http://www.sepa.si/sloprenova/upn/progr...
Ta program je tko drekasto narjen da te glava boli.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Yohan del Sud ::
Čisto odvisno koliko volje, časa in znanja imaš. Se spomnim, pred leti, še za staro verzijo UPN-jev, sem izdelal predlogo v indesignu. Mi je vzelo cel dan. In ducat ponesrečenih položnic.
www.strancar.com
Miha 333 ::
Obrazce lahko tiskajo samo pooblaščeni tiskarji. Če želiš izdajati UPN z OCR, se moraš prijaviti kot izdajatelj. Upoštevati je potrebno tehnični standard. Brez prijave oz. registracije lahko tiskaš samo na navadne UPN brez OCR in brez QR, samo navadno besedilo v polja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miha 333 ()
Furbo ::
WhiteLenate je izjavil:
http://www.sepa.si/sloprenova/upn/progr...
Ta program je tko drekasto narjen da te glava boli.
+1 tipično državno sponzorirano govno
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
blackbfm ::
Yohan del Sud je izjavil:
Čisto odvisno koliko volje, časa in znanja imaš. Se spomnim, pred leti, še za staro verzijo UPN-jev, sem izdelal predlogo v indesignu. Mi je vzelo cel dan. In ducat ponesrečenih položnic.
Ce gres po standardu imas vse mere napisane, tako da lahko 99% vsega naredis na blef brez testnih printov in bo tocno
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
jero_no1 ::
Zakaj bi za nekaj, kar je že narejeno, šel sam delat predlogo za tiskanje in s tem porabil ogromno časa in €€€?
Sam se poslužujem printa UPN, ko kaj pošljem z odkupnino, saj je manj provizije za kupca.
Sam se poslužujem printa UPN, ko kaj pošljem z odkupnino, saj je manj provizije za kupca.
Yohan del Sud ::
Yohan del Sud je izjavil:
Ce gres po standardu imas vse mere napisane, tako da lahko 99% vsega naredis na blef brez testnih printov in bo tocno
Ne po mojih izkušnjah. Seveda pa dopuščam tudi možmost, da sem idiot.
www.strancar.com
Mojca12 ::
Prebiram odgovore, vendar nisem našla odgovora na vprašanje: imam prazen UPN obrazec, kako ga izpolnim elektronsko in natisnem na tiskalnik?
kitewing ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UPN QR (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 31084 (1897) | a001 |
» | UPN obrazec, tiskanje ?Oddelek: Programska oprema | 11781 (3293) | prtenjam |
» | pošta slovenije poštninaOddelek: Loža | 3204 (2176) | N0t0ri0us |
» | Program za račune z UPNOddelek: Programska oprema | 7322 (4403) | MajorM |
» | Izdelava obrazcev doma?Oddelek: Loža | 5286 (4979) | Vikking |