Forum » Loža » Facebook iskanje ljudi
Facebook iskanje ljudi
FiReFTW ::
Včasih je na facebooku bil "find friends" gumb, kjer si lahko poiskal ljudi glede na razne stvari, recimo vpisal si ime delodalajca in ti je pokazal vse ljudi ki delajo tam itd...
Zdaj pa več ne najdem tega gumba? A je facebook to funkcijo ukinil???
kunigunda ::
gendale2018 je izjavil:
a pol če nisi iz eu pa dela?
Facebook razlicno dela glede na to od kod si in kdo si (npr.ce si clan facebook developer group ipd.)
Včasih je na facebooku bil "find friends" gumb, kjer si lahko poiskal ljudi glede na razne stvari, recimo vpisal si ime delodalajca in ti je pokazal vse ljudi ki delajo tam itd...
Probi s celim opisom npr. Miha Novak (oz. people) who works at Lek Ljubljana ipd.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kunigunda ()
gendale2018 ::
>Facebook razlicno dela glede na to od kod si in kdo si (npr.ce si clan facebook developer group ipd.)
ja in moje vprašanje je bilo, če funkcija, ki jo op pogreša dela ljudem, ki niso iz eu
ja in moje vprašanje je bilo, če funkcija, ki jo op pogreša dela ljudem, ki niso iz eu
kunigunda ::
gendale2018 je izjavil:
>Facebook razlicno dela glede na to od kod si in kdo si (npr.ce si clan facebook developer group ipd.)
Sem ze povedal. Za une k niso EU, eni se imajo, eni ne vec.
op:Pa ni tok odvisn od gdpr
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kunigunda ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | paypal pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2222 (1594) | St235 |
» | 22" LCDOddelek: Kaj kupiti | 1568 (1127) | IgorGrozni |
» | Mnozilnik 10 in 10.5Oddelek: Navijanje | 975 (868) | Caligula |
» | Microsft Natural MultiMedia KeyboardOddelek: Kaj kupiti | 1447 (1302) | noraguta |