» »

Microsft Natural MultiMedia Keyboard

Microsft Natural MultiMedia Keyboard

AngelOfDeath ::

Zanima me kaj mislite o tej tipkovnici, če se jo splača kupit in ali jo že kdo ima ter kako se obnese.

Microsft Natural MultiMedia Keyboard

boštjan ::

tipkovnica je lepa in tudi zelo uporabna,a se moraš vprašat če je vredna tega dnara.sam sem mel kompleks pred dragimi tipkovnicami.no ko pa se mi je tipk.ta 2k pokvarla pa sem si reko da je čas da tudi tu malo bolj mošnjo odprem in sem si kupil BTC TIPKOVNICO in ni mi žal dnara.poleg tega nisem rabo šumnikov lepit.je pa tudi dosti cenejša od tvoje izbire.jaz ne bi dal toliko zanjo,nekje pa le mora bit meja.

AngelOfDeath ::

boštjan
če bi pogledal razpored tipk bi ugotovil da je msjeva dosti boljša :)

boštjan ::

nisem rekel da je slabša,a tolko penezov,samo zarad razpored tipk.no jaz si je že ne bi kupil.ti pa kakor češ.it is your money

AngelOfDeath ::

nekateri zelo dosti uporabljamo tipkovnico tako da rabimo kvalitetno in ergonomsko narejeno :)
zato pa sprašujem za nasvet :)

boštjan ::

tud jaz jo kar dosti nucam in mi na moji roke dobro sedejo.vem za ene ki dosti v monitor bulijo,zato LCD kupijo.upam da veš kaj sem mislo s tem povedat.

AngelOfDeath ::

boštjan
videl sem že 3 tvoje odgovore in niti v enem nisi omenil da si dotično tipkovnico že uporabljal zato mi ni jasno kako lahko komentiraš stvar ki še je sploh nisi uporabljal a mi lahko to poveš ?
V vsakem primeru pričakujem odgovore od tistih ki so podobno tipkovnico meli ali še jo imajo. Ker ne rabim odgovorov od nekoga ki je stvar videl na sliki in ne ve o čem se gre :S

BaRtMaN ::

Jst mam M$jevo tipkovnco Internet Keyboard. Sicer ni Natural, je pa kar kul. Fajn je met bližnce na gumbih, ker sm preveč len, da bi QuickLaunch uporabu. :D
Edino, kar me moti pri teh tipkovnicah je, da imajo prenizko tipko za enter. Ampak se kmalu navadiš, včasih pa še shift zraven stisneš.

boštjan ::

AngelOfDeath,komentiral sem le da ni vredna denarja,pa če ti ne vem kako sede.Sem pa uporabljal to tipkovnico ,ki mislim da bi tudi zadovoljila tvoje potrebe.

BendeR ::

Nevem no samo meni BTC tipkalnice ne ugajajo.Majo pre mehke tipke in pa še crknejo hitro jaz sem mel isto ko ma bostjan pa je po 2 mesecih crknila.Pol pa sem kupo mitsumi za 2k pa dela legendarno pa še vredi tipke ma (sicer klasični izgled samo meni je bolj važna trdota tipk kot pa izgled).
:=)

Tr0n ::

Med najboljse tipkovnice spadajo Keytronic. Se splaca pogledat.

boštjan ::

keytronic grde,denis če je po 2 mescih crknila pa si garancijo uveljavljal.sam sem mel za 2k BTC pa je drek(crknila).Ta ko mam zdaj pa je cool.

AngelOfDeath ::

boštjan
komentiral si jo čeprav je še nisi mel v rokah
če si slučajno opazil ima tale tipkovnica bolj ergonomsko razporejene tipke in bi jo jaz iz tega razloga imel zato mi ne primerjaj 2 popolnoma različnih tipkovnic :S

Tr0n
kje pa jih prodajajo ?

boštjan ::

opazo,opazo in sem jo mel vrokah,v trgovini,saj lepo sede ne rečem,a tolko keša za tipkovnico8-O ,jaz ne.pa vesele občutke ob tej MS tipkovnici;)

Heisenberg ::

cherry - legenda

AngelOfDeath ::

boštjan
sem jo mel vrokah,v trgovini,saj lepo sede ne rečem

lepo da si končno pogruntal kaj hočem od tebe >:D

boštjan ::

sem že takoj vedo,samo sem mislo da hočeš občutke nekoga ko jo je dejansko dlje časa uporabljo.
Npr.če bi jaz spraševal za LCD,bi tistemu, ki mi je reko da je v njega bulo 5min in da je ok,naj raje bo tiho o občutkih.Zato nisem takoj reko da sem se jo dotakno,ker ti to ne bi nič pomenlo.

Bacilio ::

Jest sm tipkovnico dobu of neke firme k mi jo je podarila ker je bila umazana in punce niso hotle delat na umazani tipkovnici, sam spucu sm jo in dela k nova... Zelo sem presenecen nad njeno kvaliteto. Je pa cherry g83, nova stane okol 10k sit ti jo zelo priporocam, je tezka in se ne premika kar tako, ima ergonomsko oblikovane tipke ampak ne tko deljene kot tale tvoja microsoft. Ce isces uporabno in dobro tipkovnico vzemi to. Ce pa isces neki za frajart pa uzem uno microsoft ki je veliko lepsa, tale moja je sicer grda ampak je ni boljse tipkovnice!

AngelOfDeath ::

ja no samo pri tipkovnici ponavadi takoj veš če je uredu al pa ne res pa je da je tisti ki je mel dalj časa nekaj v uporabi več ve o tisti napravi :)

imi ::

Delam že sedem (7) let na tipkovnici Cherry G80, pa laufa kot nova.Nima sicer nobenih dodatnih tipk, ampak občutek tipkanja je zame najboljši!

:D

noraguta ::

samo ena je prava tipkovnica
tastara dobra IBMka


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ergonomske miške in tipkovnice

Oddelek: Kaj kupiti
304217 (3840) tony1
»

Katero tipkovnico uporabljate? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
11913795 (11554) Half-Saint
»

Kvalitetna črna tipkovnica

Oddelek: Kaj kupiti
382355 (1674) bastadu
»

Keytornic LT Designer keyboard

Oddelek: Kaj kupiti
421819 (1168) kuglvinkl
»

Tipkovnice - katero predlagate za dobro tipkanje!?

Oddelek: Kaj kupiti
212023 (1777) ginekolog

Več podobnih tem