Forum » Problemi človeštva » Zdruzevanje Dnevnik+Vecer
Zdruzevanje Dnevnik+Vecer
otago ::
Vazelin ::
Hecno ker se združujeta cajtnga od kerih je en osredotočen na maribor, drugi na ljubljano
branimirII ::
starfotr ::
Ah, če je toliko štajercev v Ljubljani. Seveda se mora tudi s cajtngi nekaj zgoditi.
Jaz pa čakam, da mrknejo te mediji. Nekredibilni, polni reklam. Kdo pri zdravi pameti to kupuje?
Sploh nihče več ne zna napisat kakovostnih vsebin. Najbrž so se združili, da bodo močnejši. Vendar to je samo začetek konca.
Jaz pa čakam, da mrknejo te mediji. Nekredibilni, polni reklam. Kdo pri zdravi pameti to kupuje?
Sploh nihče več ne zna napisat kakovostnih vsebin. Najbrž so se združili, da bodo močnejši. Vendar to je samo začetek konca.
VaeVictis ::
To bo šlo enih novinarjev na cesto sedaj.
Za kar nekaj novinarjev, glede na njihov doprinos družbi, nobene škode.
Sam sem slišal odlično šalo na novinarski račun.
Imaš pištolo in 4 naboje in v sobi novinarja, odvetnika, Hitlerja in seveda sebe.
Kaj narediš?
Ustreliš novinarja 4x, ziher je ziher!
c3p0 ::
Legacy media pač umira. Na splet so se tudi slabo prilagodili, čeprav je vsaj Večer že celo večnost online.
zmaugy ::
Imaš pištolo in 4 naboje in v sobi novinarja, odvetnika, Hitlerja in seveda sebe.
Kaj narediš?
Tole ni kaj posebej smešno. Takšno izjavo bi komot pričakoval od Trumpleka.
lynxslo5 ::
V normalni državi bi varuhi konkurence tako združitev preprečili. Pri nas pa bodo to dopustili, ker gre za dve levičarski trobili.
BuDi79 ::
Invictus ::
V normalni državi bi varuhi konkurence tako združitev preprečili. Pri nas pa bodo to dopustili, ker gre za dve levičarski trobili.
Naj se združita, da bo potem samo eden crknil .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
jype ::
V normalni državi bi varuhi konkurence tako združitev preprečili. Pri nas pa bodo to dopustili, ker gre za dve levičarski trobili.Prosti trg je treba omejiti tam, kjer njegove posledice niso všeč desničarjem?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: sirotka ()
smetko ::
Vprasanje torej, kdaj zdruzitev Delo in D+V? 10let?
Takqa združitev se je v preteklosti že zgodila ( Delo + Večer).
V tej zgodbi se je tudi opekla Andrijani Starina Kosem, potem ko je zamenjala gospodarja (kakšno naključje).
https://reporter.si/clanek/slovenija/an....
No comment
[D]emon ::
Jah, oni pricakujejo cudeze, ampak resnica je da iz dveh pasjih drekov ne bos dobil zlata, ne glede na to kako dolgo ju mesas.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
zmaugy ::
Miki N ::
Vsak tiskan medij, ki se danes ne pripravlja na možnost kontroliranega izstopa iz trga je neodgovoren do svojih zaposlenih, lastnikov (delničarjev) in pogosto dolžnikov. Nič ni večno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
kalorijagr ::
Kaj narediš?
Če bi jaz bil v tej sobi in bi ti začel pripovedovati to "šalo", bi te ustavil in prosil, da me ustreliš preden dokončaš tako "šalo".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2018: črno leto za novinarstvoOddelek: Novice / NWO | 5708 (4496) | Poldi112 |
» | Facebook bo v Veliki Britaniji financiral lokalno novinarstvoOddelek: Novice / Ostale najave | 5935 (4469) | polozweii |
» | Meanwhile on north korean TV (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 26254 (23668) | Cervantes |
» | Pregon novinarjev (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 13782 (12136) | ZaphodBB |