» »

Avtoradio Pioneer SPH-DA120

Avtoradio Pioneer SPH-DA120

clip ::

Pozdravljeni

Z zgoraj omenjenim avtoradiom imam težave in sicer se Bluetooth zmeraj poveže samo s telefonom, ki je bil nazadnje povezan.
Torej, ko pridem za ženo v avto, se moj telefon ne poveže avtomatsko na avtoradio ampak ga je potrebno spet ročno povezat. Potem, ko je povezan moj, se spet ženi ne poveže sam...itd
Ko sem šel po 6 mesecih v službeni avto VW se je telefon povezal z originalnim radiom brez težav sam, brez vsakega vprašanja, ker je pač enkrat že bil dodan na seznam.
Telefona S8+ in P10.
Hvala za vsak odgovor.
Pozdrav od Clipa

pravnik ::

Iz izkušenj lahko povem, da se redko kateri avtoradio samodejno poveže pametno, torej, da bi poiskal najprej zadnjega povezanega, če pa tega ni, pa potem tistega, ki ga ima še v spominu. To po po mojem vedenju zmore samo Parrot (instalirana napeljava za samodejno telefoniranje). Sam imam Blaupunkta za xxx €, pa sem moral dodatno montirati še Parrota, ker sem bil pač iz prejšnjega avta navajen nanj. Pa še nekaj, ko sem svojega Blaupunkta kupoval, je tam pisalo "parrot vmesnik". Samo to ni to! Pa še nekaj, moj Blaupunkt mi pokaže samo klicajoče številke, navkljub temu, da ima v spominu tudi imena. Ko pa grem pogledati v prejete in oddane klice, pa tam so imena. Na helpdesku (ki to sploh ni) pa smo mi v enem stavku odpisali, da Blaupunkt pač tega ne podpira. Samo toliko o nekih brandih, ki si to ne zaslužijo.

clip ::

Tudi moj ne pokaže kdo kliče oz samo številko.V imeniku pa je vse z imeni.
Pozdrav od Clipa

errhec ::

Naloži si aplikacijo ki ti avtomatično poveže bluetooth naprave.
dd


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avtoradio (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7814411 (8710) Trupl0
»

vw golf v - avtoradio

Oddelek: Na cesti
97828 (3635) no comment
»

Kateri avtoradio

Oddelek: Kaj kupiti
193459 (2721) AgiZ
»

Prostoročno telefoniranje + Avtomobil, kaj priporočate

Oddelek: Mobilne tehnologije
129463 (8838) milica

Več podobnih tem