Forum » Programska oprema » internet explorer
internet explorer
simoncek ::
Živjo!
Ko odpiram osnovne internet strani dala vredu. Vendar pa, ko odprem kako povezavo na osnovni strani pa mi noče odpret in dela precej časa. Če pa tisti naslov napišem sam v naslov, spet normalno odpre stran.
A bi mi lahko kdo povedal, kaj naj naredim?
Ko odpiram osnovne internet strani dala vredu. Vendar pa, ko odprem kako povezavo na osnovni strani pa mi noče odpret in dela precej časa. Če pa tisti naslov napišem sam v naslov, spet normalno odpre stran.
A bi mi lahko kdo povedal, kaj naj naredim?
Cokolesnik ::
Poskusi odstraniti in ponovno namestiti Internet Explorer. Prej še uporabi možnost ponastavljanja vseh možnosti v Internet Explorerju na privzete vrednosti (meni Tools / Internet Options / Advanced / gumb Restore Defaults). Bojim se, da kaj drugega tu ni mogoče svetovati.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
simoncek ::
Sem probal tudi ti dve opciji, pa še zmerom isto. Pred kratkim smo zamenjali ruter, samo zaradi tega nebi smelo delati problemov - al kaj?
Hvala pa čokolešniku za odgovor. Upam da se bo našel še kdo, ki bi vedel kaj bi bilo narobe. Če pa sam prej ugotovim, bom pa sporočil, ker mislim , da nimam samo jast teh problemov.
Hvala pa čokolešniku za odgovor. Upam da se bo našel še kdo, ki bi vedel kaj bi bilo narobe. Če pa sam prej ugotovim, bom pa sporočil, ker mislim , da nimam samo jast teh problemov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virusi in druga svinarijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4136 (3062) | grofsi |
» | Test porabe pomnilnika različnih brskalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12207 (8770) | MrStein |
» | povezava z gmail.comOddelek: Pomoč in nasveti | 3579 (3128) | x.sci |
» | Firefox z napako (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 14784 (10981) | veteran |
» | Win XP in Internet Explorer 6.0Oddelek: Programska oprema | 1247 (1024) | Taras_Bulba |