Forum » Omrežja in internet » Partis je dol?
Partis je dol?
Temo vidijo: vsi
mungo2890 ::
Predvsem je fajn poznat svoj jezik.
Namesto, da bi se zahvalil butcem, ki smo prevajali, ne da bi bili za to plačani, se hvališ s svojim orjaškim poznavanjem "srbohrvaščine".
Jaz se 1000 x zahvaljujem vsem , ki se ukvarjajo s temi rečmi prostovoljno..še posebaj pa prevajalcem , ker meni pomeni OOOOOGROOOOMNO , da so podnapisi v domačem jeziku.Pa tudi vsi nismo vešči tujega jezika, kot mladina in vsi ostali, ki so se učili dovolj pridno.
Lep popoldan še naprej.
Horas ::
Namesto, da bi se zahvalil butcem, ki smo prevajali, ne da bi bili za to plačani, se hvališ s svojim orjaškim poznavanjem "srbohrvaščine".
Jaz se 1000 x zahvaljujem vsem , ki se ukvarjajo s temi rečmi prostovoljno..še posebaj pa prevajalcem , ker meni pomeni OOOOOGROOOOMNO , da so podnapisi v domačem jeziku.Pa tudi vsi nismo vešči tujega jezika, kot mladina in vsi ostali, ki so se učili dovolj pridno.
Lep popoldan še naprej.
+1
nejček je pa pač proti vsem in vsemu.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
nejclp ::
Ampak je nejček le več kot dvesto podnapisov prispeval skupnosti, ti pa pol pizde hladnega dreka nisi.
polde66 ::
A si kej spil čudnega? ti mal seka? Si zbluzu al kaj? Hvalil? Dej se mal u roke vzem preden še kako neumnost butneš iz sebe.
Jaz sem nadvse hvaležen tem ki se trudijo z podnaslavljanjem. Pa to nima nobene veze s tem kar si napisal.
polde
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polde66 ()
njyngs ::
Kako toti modeli na partisu še vedno nategavajo donatorje je beyond me. Verjetno si zaslužiš, da si nategnjen, če v to gnezdo krekhedov doniraš.
KHM https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
PersonaRuda ::
Partis dela. Odpre stran in tudi prijava prime.
EDIT: vajo ponovil čez 10 minut in ne dela več. Niti strani ne odpre.
EDIT: vajo ponovil čez 10 minut in ne dela več. Niti strani ne odpre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PersonaRuda ()
o0o0o0o0o0 ::
Še vedno pa portal ostaja brezplačen za VSE obstoječe uporabnike, nove registracije pa bodo odprte v kratkem.
To se bere, kot da bodo registracije plačljive
To se bere, kot da bodo registracije plačljive
MrDelight ::
Pomilovanja vredni ste tukaj vsi, ki se zmrdujete v smislu, češ zakaj pa rabimo slovenske podnapise in sinhronizacijo itd, a ne znate angleško, srbohrvaško, francosko??
Odlično je, da poznamo tuje jezike, ampak ubogi na duši je tisti, ki ob tem ne pozna in ne neguje svojega lastnega, materinega jezika. Bodimo ponosni, da imamo svoj jezik, spoštujmo ga in ohranjajmo ga. Ker nihče drug ga ne bo namesto nas.
Odlično je, da poznamo tuje jezike, ampak ubogi na duši je tisti, ki ob tem ne pozna in ne neguje svojega lastnega, materinega jezika. Bodimo ponosni, da imamo svoj jezik, spoštujmo ga in ohranjajmo ga. Ker nihče drug ga ne bo namesto nas.
2dark ::
Pomilovanja vredni ste tukaj vsi, ki se zmrdujete v smislu, češ zakaj pa rabimo slovenske podnapise in sinhronizacijo itd, a ne znate angleško, srbohrvaško, francosko??
Kaj imajo tuje stvari s slovenskim jezikom? Podnapisi so potuha zaradi katere se večina ne nauči dobro angleškega jezika.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Kaj imajo tuje stvari s slovenskim jezikom? Podnapisi so potuha zaradi katere se večina ne nauči dobro angleškega jezika.
spet se nekaj pametnega delaš. kot sem že napisal ne vem ali v tej temi ali drugi. obstajajo gluhi in naglušni ljudje ki slabo razločijo, razumejo izgovorjeno.
še normlalno slišeči imajo te težave. izgovorjava, narečje, muzka zraven, hrup...
shemish ::
/
spet se nekaj pametnega delaš. kot sem že napisal ne vem ali v tej temi ali drugi. obstajajo gluhi in naglušni ljudje ki slabo razločijo, razumejo izgovorjeno.
še normlalno slišeči imajo te težave. izgovorjava, narečje, muzka zraven, hrup.../
Ti si en zelo zagrenjen clovek. Ambiciozen, ker opozarjas na nekaj? Ne, ne, ... ti imas druge agende.
Kaj spet tezis ljudem? Resno, kwa je s tabo clovek?
Smo razumeli prvic, tudi osebno leta nazaj, ker vedno ugriznes nazaj tudi tiste, ki nic hudega slutec ne pomislimo na gluhoneme. Jebi ga, clovek pozabi kako dobro mu gre ce je zdrav ... ni pa to ignoranca ali sovrastvo. Ampak tvoj gnus udarja. Nisi pridobil niti kancka simpatije in razumevanja, ker ljudje kot si ti brez spodobnega komuniciranja raje utihnite. Udaris nazaj, ker ocitno druge poti ne poznas. Zalostno. Mi je res zal zate. Drzi se.
še normlalno slišeči imajo te težave. izgovorjava, narečje, muzka zraven, hrup.../
Ti si en zelo zagrenjen clovek. Ambiciozen, ker opozarjas na nekaj? Ne, ne, ... ti imas druge agende.
Smo razumeli prvic, tudi osebno leta nazaj, ker vedno ugriznes nazaj tudi tiste, ki nic hudega slutec ne pomislimo na gluhoneme. Jebi ga, clovek pozabi kako dobro mu gre ce je zdrav ... ni pa to ignoranca ali sovrastvo. Ampak tvoj gnus udarja. Nisi pridobil niti kancka simpatije in razumevanja, ker ljudje kot si ti brez spodobnega komuniciranja raje utihnite. Udaris nazaj, ker ocitno druge poti ne poznas. Zalostno. Mi je res zal zate. Drzi se.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: shemish ()
Karamelo ::
jaz še za slovenske vsebine najraje vidim da imajo podnapise, ker enostavno petino besed preslišim oz jih ne slišim, plus tega lahko gledaš film zelo na potiho, celo brez glasu, če je potreba po tem
wcpapir ::
Hvala tistemu, ki je omenil sloflix, meni je kul ker dejansko dela takoj. Super zadeva za na tablico.
Če je še kaj podobnega kjer bi delalo iskanje in ostalo pa bi bilo že kičasno.
yoco ::
Je stran dokončno mrtva? Meni že kar nekaj dni piše, ko odprem stran
Welcome to nginx!
If you see this page, the nginx web server is successfully installed and working. Further configuration is required.
For online documentation and support please refer to nginx.org.
Commercial support is available at nginx.com.
Thank you for using nginx.
Je stran dokončno mrtva? Meni že kar nekaj dni piše, ko odprem stran
Welcome to nginx!
If you see this page, the nginx web server is successfully installed and working. Further configuration is required.
For online documentation and support please refer to nginx.org.
Commercial support is available at nginx.com.
Thank you for using nginx.
Včeraj mi je parkrat stran delala in se je šlo prijaviti, kasneje pa ni delala...
Hvala tistemu, ki je omenil sloflix, meni je kul ker dejansko dela takoj. Super zadeva za na tablico.
Jop. So v partnerstvu z ekipo Partisa.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
/
lol. po pisanju si ti zagrenjen in sitn.
Za tiste, ki ne morete na mojblink.si
Obstaja tudi slovenska stran mojblink.org. Deluje. Registracija brez težav.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
BRBR ::
Za tiste, ki ne morete na mojblink.si
VPIS knopf:
Obvestilo: Prijava neuspešna
Ta uporabnik ne obstaja ali pa niste potrdili aktivacijskega emaila. Uporabite ta obrazec
EHH; pozabi, te slovenske fore na knofih so mi čisto mimo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BRBR ()
slofix ::
Posodobil sem https://www.slofix.si. Mobilni popravki še pridejo.
Kaj ko bi si prevajalci registrirali društvo in bi potem nekako monetizirali prevajanje podnapisov.
Recimo, da bi bila spletna stran s filmi in serijami, kjer bi lahko glasoval kateri film in serijo bi želel imeti prevedeno.
Monetizirali bi s plačilom mesečne naročnine ali pa podobno kot kickstarter za podnapise. Ves denar se steka na društvo.
Prevajalci si naj odprejo društvo, jaz pa jim naredim spletno stran.
Kaj ko bi si prevajalci registrirali društvo in bi potem nekako monetizirali prevajanje podnapisov.
Recimo, da bi bila spletna stran s filmi in serijami, kjer bi lahko glasoval kateri film in serijo bi želel imeti prevedeno.
Monetizirali bi s plačilom mesečne naročnine ali pa podobno kot kickstarter za podnapise. Ves denar se steka na društvo.
<a href="http://www.slofix.si">Slofix</a>
zuz3k ::
a dela komu partis brskalnik da vidiš torrente, probal na chrome in operi
Life is a psychological game.
Sloflix ima vse filme in serije s slovenskimi podnapisi in sinhronizirane risanke. Ti pa sanjaš o tem, da bi piratske zadeve plačevali.
a dela komu partis brskalnik da vidiš torrente, probal na chrome in operi
Če teb ne dela, potem nikomur ne dela. Ne se sekirat.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Gagatronix ::
Pizda si ti klovn. Prevajalci v Sloveniji (jih poznam nekaj tako da ne govorim na pamet) so tako slabo placani da niti smesno ni.
slofix ::
2dark in Gagatronix, ker nekdo prevede podnapise in če bi komu plačeval bi prevajalcem podnapisov.
<a href="http://www.slofix.si">Slofix</a>
OK.d ::
Kakšen kompetenten član od Partisa naj napiše, če bodo kmalu nazaj.
V nasprotnem bo potrebno začeti brisati stvari, katere brezpotrebe zasedajo prostor na disku.
V nasprotnem bo potrebno začeti brisati stvari, katere brezpotrebe zasedajo prostor na disku.
LPOK.d
tomlin ::
Slofix.com ima za začetek kar v redu izbor. Do nedavna ga nisem poznal.
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman
M. Friedman
Senior Dev ::
Partis še kar dol? Kaj rabijo kake kriptovalute, da poženejo strežnik? So bile racije?
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
V-i-p ::
Slofix.com ima za začetek kar v redu izbor. Do nedavna ga nisem poznal.
Jp, zaenkrat SloFlix izgleda _zelo_ obetavno.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Senior Dev ::
Kje pa je Blink? Tudi tam bila racija in policija odnesla strežnike?
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
Ganon ::
Lonely ::
Kakšen kompetenten član od Partisa naj napiše, če bodo kmalu nazaj.
Maš na discordu Partis kanal pa jih lahko sam vprašaš.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
pepsi89 ::
Spostovani uporabniki! Kot ste verjetno opazili zadnje dni partis ne deluje najbolj optimalno. Razlog je v tem, da je glavni administrator dozivel hujso nesreco v kateri je skoraj izgubil zivljenje in je te dni prezivel na urgenci in na oddelku za intenzivno nego. K sreci je trenutno izven zivljenske nevarnosti in bo lahko kmalu uredil nedolujoce stvari. Za izpad se opravicujemo, a tu je bila na delu visja sila.
To so napisali na Partisu.
Tody ::
Tip bil na intenzivni in prva stvar, ki jo narediš ko prideš iz bolnice je šraufanje partisa :) Temu se reče požrtvovalnost!
V-i-p ::
A zdaj so pa začeli na drugo struno špilat, božemili :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()
floyd1 ::
Spostovani uporabniki! Kot ste verjetno opazili zadnje dni partis ne deluje najbolj optimalno. Razlog je v tem, da je glavni administrator dozivel hujso nesreco v kateri je skoraj izgubil zivljenje in je te dni prezivel na urgenci in na oddelku za intenzivno nego. K sreci je trenutno izven zivljenske nevarnosti in bo lahko kmalu uredil nedolujoce stvari. Za izpad se opravicujemo, a tu je bila na delu visja sila.
Kokos na glavo na Mauriciusu? Srečanje z morskim psom na avstralskem Velikem koralnem grebenu? Lačen lev na safariju v Keniji? Lahko bi povedali malo več, če so že začeli, folk vseeno zanima, kam gre doniran denar za stran...
Gagatronix ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Partis dokončno umrl (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 43971 (1232) | OutOfTheBox |
» | mojblink.si je dol!? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 12546 (2200) | sfaljk |
⊘ | Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 261710 (110913) | metalcamp1 |