» »

Partis je dol?

Partis je dol?

Temo vidijo: vsi
««
18 / 28
»»

Čriček 111 ::

Jou, in kje zdej loudat filme in ostale zadeve. Obstaja mojblink edino za katerega pa rabis invite, lepo bi prosil če mi ga nekdo pošlje na privat...

2dark ::

Čriček 111 je izjavil:

Jou, in kje zdej loudat filme in ostale zadeve. Obstaja mojblink edino za katerega pa rabis invite, lepo bi prosil če mi ga nekdo pošlje na privat...

Za invite moraš zaprosit v temi namenjeni mojem blinku.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Gagatronix ::

Srbohrvascina ni jezik ? Ojoj, je to kdo povedal folku v Srbiji in Bosni in tako dalje ? :))

Aja, jaz sem cirilico bral in pisal dosti prej kot latinico. :))

nejclp ::

crniangeo je izjavil:

nejclp je izjavil:

Srbohrvaščina ni jezik. Niti najmanj ne nameravam gledat filmov s hrvaškimi ali srbskimi podnapisi, raje imam angleške. Srbski in hrvaški so večinoma dokaj slabi. Najslabši pa so seveda štajerski.

Po naravi tako nerazgledan ali ?

Ne po naravi, razgledujem se.

2dark je izjavil:

crniangeo je izjavil:

nejclp je izjavil:

Srbohrvaščina ni jezik. Niti najmanj ne nameravam gledat filmov s hrvaškimi ali srbskimi podnapisi, raje imam angleške. Srbski in hrvaški so večinoma dokaj slabi. Najslabši pa so seveda štajerski.

Zanj veljajo smao slovenski podnapisi, ki so prisotni na partisu, čeprav iste podnapise najde vsak spodoben mulitmedijski prevajalnik. Ne velja. Morajo biti iz partisa.

NE vem kaj bo potem, ko ne bo več partisa. Se bo začel učit jezike?

Večino slovenskih podnapisov, ki pridejo na net, ustvari skupnost podnapisi.net. Zdaj se prevaja manj, saj se je razvoj strani zanemaril, ampak v preteklosti je bila skupnost dokaj aktivna. Desetletje nazaj, ko sem še delal podnapise, sem prevedel okoli 200 filmov in nadaljevank. Zdaj je zanesenjakov občutno manj, podnapise pa se večinoma ripa.

Bi kurac našel vsak spodoben predvajalnik podnapise, če jih ne bi kdo dal na net.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

Gagatronix je izjavil:

Srbohrvascina ni jezik ? Ojoj, je to kdo povedal folku v Srbiji in Bosni in tako dalje ? :))

Po razpadu Jugoslavije se hrvaščina, srbščina, bosanščina in tudi črnogorščina opredeljujejo kot samostojni jeziki. Na podnapisi.net srbohrvaščina ni navedena kot jezik, prav tako ne na Google translate.

polde66 ::

2dark je izjavil:

Horas je izjavil:

človek, ti si čisto skrenil. a zdaj je še to važno kje dobiš podnapise?

Sam pišeš o podnapisih. Ukradenih seveda. Nalagalci na partis, sploh metalškamp in njegovi lopovi kradejo podnapise.

Horas je izjavil:

zato so podnapisi. sinhronizacija za najmlajše, podnapisi za gluhe in naglušne in tisti ki pač ne razumejo najbolje tujih jezikov.

A je kaka razlika če podnapise kdo "ukrade" z neta ali pa jih tvoj predvajalnik "najde" na netu? S katere internetne strani se jih krade s katere internetne strani jih pa predvajalnik najde?
polde

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: polde66 ()

slofix ::

Vzpostavil sem slofix.si, kjer teče linux, docker, swarm, Radarr, Sonarr, Bazarr, Overseerr, Jellyfin.

Iščem folk, ki bi svoj stari računalnik(min. 1x ssd, 3x1TB raid0) priklopili v Slofix Docker Swarm omrežje. Tako bi celotno Slovenijo servirali s filmi, serijami in risankami.

KTr1sk ::

slofix je izjavil:

Vzpostavil sem slofix.si, kjer teče linux, docker, swarm, Radarr, Sonarr, Bazarr, Overseerr, Jellyfin.

Iščem folk, ki bi svoj stari računalnik(min. 1x ssd, 3x1TB raid0) priklopili v Slofix Docker Swarm omrežje. Tako bi celotno Slovenijo servirali s filmi, serijami in risankami.

A tole ima pa nekdo drug?
https://sloflix.com/
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Nevem kdo ma to, problem je ker nudijo ogled samo preko spleta.

Problem je tudi, ker je na Telekom NEO-tu(predelan in zaklenjen android tv box) samo Plex, kjer pa ni možno naredit registracije in bi moral povabila ročno pošiljat. Sem pisal na telekom in pravijo, da nimajo v poslovnem načrtu, da bi dodali še Jellyfin aplikacijo.

Najbolje, če vsi pišete na telekom, da dodajo Jellyfin aplikacijo.

KTr1sk je izjavil:

slofix je izjavil:

A tole ima pa nekdo drug?
https://sloflix.com/

O, tole pa je odlično po vzoru naprednih ponudnikov, ko gledamo kar preko spleta.

slofix je izjavil:

V dobi hitrih povezav je streaming direktno preko spleta popolnoma normlna stvar za filme.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

mrTwelveTrees ::

Kaj je zdaj z Partisom ? Dokončno mrtev ?

Karamelo ::

vsak teden mal še trzne

mrTwelveTrees ::

Ampak fajli pa ne delajo.

slofix je izjavil:

Svetujem, da postaviš še discord. AMpak bo težka, ker obstaja SloFlix. Dva z zelo podobnim imenom ne bosta obstala.

Ko dam registraicja me vrže na fb? Wot?

mrTwelveTrees je izjavil:

Ampak fajli pa ne delajo.

Jap. Počakajte .. Saj imate čas. :)) Vmes pa donirajte.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

2dark pa kaj si ti pojedel?

- preusmerjeno na fb je zaradi growthhackinga(da se ustvari skupnost)(da se ne rabijo na discordu registrirat, večina že fb uporablja)
- jellyfin lahko namestiš na različne naprave(telefon, tv,...), naj na smart tv-ju ali neotu preko brskalnika gledam?
- nevem, kaj se dogaja s partisom, kolikor poznam zadevo je s tem pričel marhi(ne spomnim se točno nickname-a), serverji so laufali v študenskih domovih, ker je tam najprej bila optika in zastonj štrom
- podnapise so prevajali filmoljubi v prostem času(kot ekipa drsi),
- tujci nam vsebin ne bodo prevajali, ker smo premali trg, naj v šoli učenci prevajajo iz tujih jezikov filme in serije, ter jih naložijo na open subtitles. ohranjamo slovenski jezik, učenci se naučijo tujih jezikov.
- ne vidim razlike če imamo piratske vsebine v obliki torrentov ali dockerja. diske zakriptiramo, docker vržemo na proxy, registracijo omogočimo samo znotraj slovenskih ip-jev
- trenutno slofix poganjata 2 računalnika in bo kmalu pričelo štekati, če imaš staro kišto se pridruži

Lonely ::

slofix je izjavil:

isto bi jaz tebe vprašal kaj si jedel? kakšna ekipa drsi je prevajala sube?? s podnapisi.net so jih cukal pa dodajal torrentom ne pa prevajali! Prevajalci so pa: nejc36, MaStr, anijesen, Grimpy..... Metalškamp je samo kradel od njih pa si zasluge prilaščal toliko o ekipi drsi.;(

slofix je izjavil:

- preusmerjeno na fb je zaradi growthhackinga(da se ustvari skupnost)(da se ne rabijo na discordu registrirat, večina že fb uporablja)

NA Fb se ni treba registrirat? S tem, da je dicosrd bolj pregledn kot vsaka Fb skupina.

Sem ti napisal, da ne moreta bit SloFLIX in SloFix, ker je SloFlix boljši in ne komplicira.. Kaj imaš ti točno za pokazat, razen pisanje.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

kow ::

slofix je izjavil:

Problem je tudi, ker je na Telekom NEO-tu(predelan in zaklenjen android tv box) samo Plex, kjer pa ni možno naredit registracije in bi moral povabila ročno pošiljat. Sem pisal na telekom in pravijo, da nimajo v poslovnem načrtu, da bi dodali še Jellyfin aplikacijo.

Saj imas aplikacijo ze na TV-ju. Tako za Android, kot za WebOS. A se kaj ostane?

WizzardOfOZ ::

Gagatronix je izjavil:

Cirilica nima nič s srbohrvaščino. Cirilica je del srbskega jezika, na hrvaškem uporabljajo latinico. Tako da ima prav, srbohrvaščina res ni jezik. Imaš srbski ali hrvaški ali bosanski jezik. Srbohrvaščina je bila pa v jugoslaviji nek poiskus, da bi vsi govorili isti uradni jezik.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Lonely je izjavil:

slofix je izjavil:

isto bi jaz tebe vprašal kaj si jedel? kakšna ekipa drsi je prevajala sube?? s podnapisi.net so jih cukal pa dodajal torrentom ne pa prevajali! Prevajalci so pa: nejc36, MaStr, anijesen, Grimpy..... Metalškamp je samo kradel od njih pa si zasluge prilaščal toliko o ekipi drsi.;(

Napačne informacije potem. =)

Kdo je lastnik sloflix-a potem?

Še nejc36, MaStr, anijesen, Grimpy delujejo? Zakaj potem svoje trackerja ne vzpostavijo?

Lahko pomagam.

kow je izjavil:

slofix je izjavil:

Saj imas aplikacijo ze na TV-ju. Tako za Android, kot za WebOS. A se kaj ostane?

Ker imajo nekateri zastarele tv-je na katerega je priklopljen tvbox ponudnika, potrebna sta 2 utp kabla za tv tn tvbox, starejši se manj razumejo,...
<a href="http://www.slofix.si">Slofix</a>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: slofix ()

tomlin ::

RADIO PARTIS- res je dober, po mojem okusu. Cel večer in del popoldneva ga poslušam. Povrhu pa še ključna zadeva: brez dj monologov in brez reklam!
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman

tomlin ::

Ko poženem katerikoli torrent s Partisa mi javi:
".torrent is not valid bencoding"
Zanima me, če ima še kdo isto napako?
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman

tomlin je izjavil:

Ko poženem katerikoli torrent s Partisa mi javi:
".torrent is not valid bencoding"
Zanima me, če ima še kdo isto napako?

Ja. Vsi imamo tako.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Meiniken ::

Tody ::

Mater še toplo vodo boste izumil. Vod brez infrastrukture... Vse kar je potrebno je postavit tracker, ki bo index vseh filetov potem pa stream io plugin in voila vsi filmi in serije dostopni vsem. Res pa da tam ne mores dobit glasbe.

pero50 ::

spet bo treba darovat malo, na velikonočni ponedeljek so zrihtali stran, da spet deluje malo napol :))
ziher je blo drago

pero50 je izjavil:

spet bo treba darovat malo, na velikonočni ponedeljek so zrihtali stran, da spet deluje malo napol :))
ziher je blo drago

NIč ne dela. Vsak torrent ki se ga želi dodat, napiše invalid tottent file.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

pero50 ::

jp, sem videl in sem mislil da je nekaj narobe s torrentom, restartam komp in je bilo isto. vzamem nazaj :))

pero50 je izjavil:

jp, sem videl in sem mislil da je nekaj narobe s torrentom, restartam komp in je bilo isto. vzamem nazaj :))

Tako je vsaj že nekaj dni, ker od tistega požara in ko so mrknili za pol leta je moj večinski dobavitelj watchsomuch.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

sbawe64 ::

donvito je izjavil:

tomlin je izjavil:

Vse mrtvo, ampak radio partis mi pa dela, vsaj nekaj:)

meni je najboljši:
https://www.lemon-radio.com/country/SI

Tole so samo slo online radio postaje zbrane na enem mestu.
2020 is new 1984
Corona World order

DonDiego ::

mučenje živali bogi rajko

GupeM ::

Rajko zadnje čase bolj malo dela, pa še prazniki so bili. Menim, da se je zaradi vsega tega malo poredil, zdaj bo pa sploh težko štartal ... Rajkota bo verjetno treba zamenjat.

Horas ::

mogoče se mu je kolo pokvarilo? :))
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

DonDiego je izjavil:

mučenje živali bogi rajko

Rajko je še živ? Ga že dolgo nisem zasledil?
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Apofis ::

Ajd, bom tu vprašu...kako se vam torrenti zadnje čase downloadajo pri operaterju HOT?

V-i-p ::

Apofis je izjavil:

Ajd, bom tu vprašu...kako se vam torrenti zadnje čase downloadajo pri operaterju HOT?

Download (tudi) uri primeren.
https://i.imgur.com/9YH7RYs.png
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

xseki ::

URADNA OBJAVA: PARTIS.SI

Obvestilo glede statusov in donacij
Spoštovani uporabniki,

Vsem se iskreno zahvaljujemo za donacije a zaradi neodzivnosti našega partnerja - podjetja Kovanček Group d.d. po novem letu nekaterim uporabnikom še niso bili dodeljeni ustrezni statusi.
Trenutno smo v postopku pridobivanja podatkov iz centralne baze in v nekaj dneh bodo vsem dodeljeni pravilni statusi in dodatki.

Za nevšečnost se opravičujemo in prosimo za razumevanje.

Še vedno pa portal ostaja brezplačen za VSE obstoječe uporabnike, nove registracije pa bodo odprte v kratkem.

Vaš Partis.si

https://www.partis.si/obvestilo-statusi...

KOVANČEK GROUP d.d. - v stečaju
23. 03. 2023 smo zaznali, da je bil subjekt izbrisan.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xseki ()

eriCartman ::

Jupi, komaj čakam ponovni začetek uspešne zgodbe!

Karamelo ::

kovančku so zmanjkali kovanci

floyd1 ::

Želim jim vso srečo, ampak...
Skuhaj si nekaj hektolitrov kave, nabavi desetine gajb pira, pa kak kuferam kokic. Pod črto - načakal se boš...

eriCartman ::

floyd1 je izjavil:

Želim jim vso srečo, ampak...
Skuhaj si nekaj hektolitrov kave, nabavi desetine gajb pira, pa kak kuferam kokic. Pod črto - načakal se boš...

Ti nimaš pojma...če pa piše "v kratkem" ;((

V-i-p ::

Madona, pa Partis je že večkrat umrl kot pa Chuck Norris.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

donvito ::

Nč bat, vrnil se bo še močnejši ...

sirotka ::

crniangeo je izjavil:

nejclp je izjavil:

Nič kar ne bi držalo ni povedal. Srbohrvaščina je izmišljotina juge.

Srbohrva%C5%A1%C4%8Dina @ Wikipedia -da ne boš tvezil v prazno
polde

polde66 je izjavil:

Dejansko ti piše, da je srbohrvaščina bil jezik. Ni več, razen, kot je videti, v Sloveniji. Če imaš pa raje srbske in hrvaške podnapise kot slovenske, ti pa sam bogpomagaj.

Zgodovina sprememb…

nejclp je izjavil:

polde66 je izjavil:

Dejansko ti piše, da je srbohrvaščina bil jezik. Ni več, razen, kot je videti v Sloveniji. Če imaš pa raje srbske in hrvaške podnapise kot slovenske, ti pa sam bogpomagaj.

Tistle je bilo namenjeno @sirotki, jaz sem že tolks star da vem da je bil srbohrvaški jezik jezik ki se je govoril v SFRJ in učil v šolah
polde

Očitno je bilo namenjeno tudi meni, če me je sirotka citiral.

polde66 je izjavil:

nejclp je izjavil:

polde66 je izjavil:

Dejansko ti piše, da je srbohrvaščina bil jezik. Ni več, razen, kot je videti v Sloveniji. Če imaš pa raje srbske in hrvaške podnapise kot slovenske, ti pa sam bogpomagaj.

Tistle je bilo namenjeno @sirotki, jaz sem že tolks star da vem da je bil srbohrvaški jezik jezik ki se je govoril v SFRJ in učil v šolah

A ni nekdo govoril, da je fajn poznat kak tuj jezik?
polde

Predvsem je fajn poznat svoj jezik.

Namesto, da bi se zahvalil butcem, ki smo prevajali, ne da bi bili za to plačani, se hvališ s svojim orjaškim poznavanjem "srbohrvaščine".

Zgodovina sprememb…

««
18 / 28
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Partis dokončno umrl (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
20943971 (1232) OutOfTheBox
»

mojblink.si je dol!? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6312547 (2201) sfaljk

Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
456261711 (110914) metalcamp1

Več podobnih tem