Forum » Strojna oprema » Spajkanje komponent na logično ploščo pametnega telefona (Celje)
Spajkanje komponent na logično ploščo pametnega telefona (Celje)
davixdevelop ::
Dober dan.
Nekaj časa nazaj sem kupil bralnik za microSD in sem ga sam poskušal prispajkti na logično ploščo, ampak mi ni uspelo ker sem kupil svinčnik s talilom, namesto spajkalne paste, in sem med tem uničil bralnik za microSD. Zdaj sem ponovno naročil bralnik, in me zanima, če obstaja v Celju kakšen servis, ki spajka komponentne na logičo ploščo od pametnega telefona?
Lp
Nekaj časa nazaj sem kupil bralnik za microSD in sem ga sam poskušal prispajkti na logično ploščo, ampak mi ni uspelo ker sem kupil svinčnik s talilom, namesto spajkalne paste, in sem med tem uničil bralnik za microSD. Zdaj sem ponovno naročil bralnik, in me zanima, če obstaja v Celju kakšen servis, ki spajka komponentne na logičo ploščo od pametnega telefona?
Lp
tryhard ::
Bi si upal trditi, da v svoji ponudbi tega serviserji nimajo, a mislim, da bi se šlo dogovoriti. Hkrati dvomim, da ti bo serviser garantiral za delovanje ali morebitne posledice
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy Note 9 stane tisočaka (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 38267 (30041) | Stingray |
» | USB ključ ali SD kartica?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5358 (4847) | ST-777 |
» | e-bralnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 45765 (27065) | AgiZ |
» | Huawei, baterija + microSDOddelek: Mobilne tehnologije | 791 (672) | GrX |
» | Micro SD USB 3.0 čitalecOddelek: Kaj kupiti | 826 (632) | mailer |